Krim Wiser Hogwarts Müdürü & Işık Yeminlileri Kurucusu
Özel yetenek : Zihinfendar Rp Partneri : Vénus Wiser ile evliydi. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 11/03/10 Lakap : Wise
| Konu: Vampir Ön Başvuru (Önemli) Çarş. Mayıs 19, 2010 1:49 am | |
| Aydınlık taraftakiler vampir olamaz. Vampirler, Holdric'in sahibi Hulnder Malfoy'un gözetimi altındadır. Bu yüzden vampir olacaksanız RP'nizi gözden geçirip aydınlık tarafta olmadığınıza karar verin.
Özel yetenekleriniz varsa, vampir olduktan sonra bu yeteneklerinizi kaybedeceksiniz.
Vampiro Ricercatore's dışında, yani kale dışında başka bir yerlerde vampir yoktur. Ben zamanında Abdullahın amca oğlu mahmut tarafından ısırıldım, aslında hiç sevmiyorum vampirliği, intikam yemini edip kendimi toplumdan saklıyorum, dağa bayıra vurdum kendimi şeklinde rp'lerle kendinizi kale dışına alıp, bağımsız hatta yeri geldiğinde aydınlık takılan vampirler yapmaya kalkışmayın. Vampiro Ricercatore de belki "gidişattan memnun olmayan vampir" rpsi yapabilirsiniz ancak kale dışı vampir yok.
Vampirler kara işaret taşır. Bu işaret, karanlık lordun talimatıyla sahibini öldürebilen bir zehire sahiptir. O yüzden ne düşündüğünüzü belli etmeyin ( eğer Vampiro Ricercatore'ye karşı gelecek kendi içinde çatışmalar yaşıyan vampir rpsi yapacaksanız )
Vampir gücünüzü yükseltebilecek rpleri yazacak yaratıcılığı, emeği, özveriyi sergilemeyecekseniz vampirlik size göre değil.
Vampir olduktan sonra sizi bizzat izleyeceğim. Hakkını verene sınırsız makam.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Adınız :
Kan Durumunuz:
Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz:
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) :
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? :
Vampiro Ricercatores hakkındaki düşünceleriniz:
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz:
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? :
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? :
Vampir olmak isteyenler bu soruların cevabını başlıkta verecekler. Uygun bulunanları söyleyip onlara kurgu/rp yazma hakkı vereceğiz. Kurgu/rp kısmını geçenler ise vampir olacaktır. | |
|
Elissa Audrey Bellard Fotoğrafçı
Rp Partneri : Öldürdü Kan durumu : Bulanık Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 22/06/10 Lakap : Lissa, Liss.
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) Salı Haz. 22, 2010 3:04 pm | |
| Adınız : Elissa Audrey Charlotte Bellard
Kan Durumunuz: Muggle soyu
Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz: Elissa, daha küçük bir kızken vampirlere ilgi duymuştur. Daha da derine inersek 14 yaşındaki kuzeni Mathias, bir gece, Elissa daha 10 yaşındayken ona vampirlerle ilgili bir hikaye anlatmıştır. Etkileneceğini ve korkacağını sanarak, gıcık etmek için yapmıştır bunu. Fakat aksine Elissa, bu hikayeyle birlikte daha 10 yaşından itibaren vampirlere müthiş bir hayranlık duymaya başlamıştır. Şehir kütüphanesinden vampirlerle ilgili araştırma, büyü kitapları okumuş, bu konuyla ilgili her şeyi taramaya çalışmıştır. 18 yaşına kadar, sıkılmadan vampirlerle ilgilenmiştir. 13 yaşında bir kitapta keşfettiği Vampiro Ricercatores'i araştırmaya o yaşından beri heveslidir, annesi ve babasını sevmediği için evden kaçmayı düşündüğü de olmuştur fakat kendi başının çaresine 13 yaşındayken bakamayacağının farkında olduğu için böyle bir girişimde bulunmamış, mantığını izlemiş ve bu vampir topluluğunu biraz daha araştırmıştır, ta ki 18 yaşına kadar.
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) : Vampirler çok farklı bir türdür, diğer ırklar gibi insan önünde olmayı sevmezler, kana yani hayata susamışlardır. Sinsi gülüşlerinin altında yatan karanlık planları anlaması çok güçtür, ayrıca karşı konulamaz bir çekicilikle süslenmiştir soğukkanlı ruhları ve hayatın değerini her insandan, her büyücüden daha iyi bilmekte olduklarına inanıyorum. 18 yaşındaki bir gençkız olan Elissa da bu yüzden araştırmaya çıktı ve zaten küçüklüğünden okuduğu kitapların onda bir etkisi her zaman vardı, aslında küçüklüğünden beri vampirlere ilgi duyardı ve onlardan korkmazdı. Hayranlıkla okurdu hikayelerini, annesi ve babası sorunlu olduğunu düşünüyorlardı arada ama Elissa onları sevmezdi zaten.
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? : -
Vampiro Ricercatores hakkındaki düşünceleriniz: Elissa, zaten vampirlere ve hareketlerine, davranışlarına, düşüncelerine hayranlıkla bakan bir kızdı. Bu konuda pek bir düşüncesi yoktu, düşünebileceği şeyler okuduğu kitaplardaki bilgilere dayalıydı. Okuduğu kitapların çoğu muggle'lar tarafından yazıldığı için genelde kötüleniyor, büyücü yazsa bile karanlık tarafta olmadığı için yine vampirleri kötü kılıyordu. Fakat Elissa, ne vampirlerin ne de Vampiro Ricercatores'in tüm bu eleştirilere rağmen alçak seviyede bir güce sahip olduklarına inanmıyordu. Bu yüzden Vampiro Ricercatores'i araştırmaktan yılmamıştı.
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz: Elissa'nın küçüklüğünden gelen merak ve ilgi tabi ki. Her şeyden önce bu merakını ve ilgisini gidermeliydi, bunu da ancak onlardan biri, bir vampir olarak becerebilirdi. Hayran olduğu bu türe dönüşmeyi aslında 10 yaşından beri istemekteydi, her ne tehlikesi olursa olsun. Zaten soğukkanlı, sinsi bir kişiliği vardı, vampir olunca bu yanları daha da güçlenecekti, bundan emindi. Vampirlere saygı duyardı, vampir olmayı belki de her şeyden çok istiyordu. Bunun tek yolunun da Vampiro Ricercatores'i araştırmak ve keşfetmek olduğunun farkındaydı. Bu yüzden bir vampir olmak istiyordu, tek başına başının çaresine bakabilmek, daha güçlü ve saygın, daha mükemmel olabilmek için.
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? : Evet, tabi ki. Okumuş olduğu kitapların çoğunda bu tip bilgilere rastladı Lissa, hepsi hakkında geniş bir bilgiye sahip.
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? : 10 yaşından beri bir şeyi istiyorsanız, ergenlikten geçerken hala saçma olmadığını düşünüyor ve hala diretiyorsanız, tehlikeli bir türe hayransanız, muhteşem olduğunu düşünüyor ve o türle ilgili her şeye merakla bakıyor, her şeyi merakla inceliyorsanız, kişiliğiniz ve ruhunuz buna açık ve uygunsa, bazı şeylerin intikamını almak istiyorsanız, ailenizin kavgalarından bıktıysanız ve başka bir aile istiyorsanız emin olun siz de hakkıyla yapardınız. | |
|
musa Lütfen rütbe edinin.
Rp Partneri : yok Kan durumu : melez Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 22/04/12 Yaş : 31
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) Paz Nis. 22, 2012 11:52 pm | |
| Adınız :musa
Kan Durumunuz: normal kan
Vampiro Ricercatores'den nası haberdar oldunuz: haberdar degilim ama araştırcam
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz: wampir olmak istiyorum cünkü hayatımdan nefret ediyorum yeni bir hayat istiyorum
| |
|
standar Lütfen rütbe edinin.
Rp Partneri : Henüz yok Kan durumu : melez Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 05/02/13 Yaş : 25 Lakap : Korkuluk
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) Salı Şub. 05, 2013 11:54 pm | |
| Adınız :Arda
Kan Durumunuz:Melez (çok özür dilerim üye olurken anlamamıştım) Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz: Vampirleri arştırıyordum sonra V.R KARŞIMA ÇIKTI AÇIKCASI ARAŞTIRMA YAPMADIM .
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) : Yaptıkları şeyler tuaf olmaları yaşam tarzları ve var olan inanılmaz güçler beni kendi fantastik dünyalarına aldılar ve bende araştırdım araştırdıkcada istek duydum .
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? :MERAK ETTİĞİM İÇİN.
Vampiro Ricercatores hakkındaki düşünceleriniz:FANTASTİK AMA BELİRLİ KURALLAR ÇERÇEVESİNDE VAR OLMUŞ VAMPİR KLANI .
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz:kendi başımın çaresine bakım endamlı ve inanılmaz güce sahip ola bilmek için
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? :KESİNLİKLE HAYIR
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? :MÜKEMMEL BİR GÜCE SAHİP OLMAK İÇİN VE OLAN DIŞI YARATIKLARA HAYRANLIK TAŞIYORSAM ELBETTE İNANIYORUM | |
|
rüya Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : melez Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 11/02/13
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) Ptsi Şub. 11, 2013 2:44 pm | |
| Adınız :rüya
Kan Durumunuz:melez
Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz:
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) :vampir olmak istiyorummmm
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? :yasamlarını merak ediyorum ve varlıkların
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz:cok istiyorum cnku içimde var
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? :degilim ama herseyi yapabilirim inanıyorum cunku
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? :yaparım kesinlikle kararlı ve istekliyim
| |
|
irem Lütfen rütbe edinin.
Rp Partneri : henüz yok Kan durumu : melez Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 27/03/13 Lakap : meri
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) Çarş. Mart 27, 2013 3:52 pm | |
| Adınız :irem
Kan Durumunuz: melez 8bunu anlamadım)
Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz:bu sitede haberdar oldum
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) : vampirlik çok ayrı bir şeydir özeldir herkez vampir olmak için yaratılmamıştır.
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? :dediğim gibi vampirler çok özeldir bu yüzden
Vampiro Ricercatores hakkındaki düşünceleriniz:bence mükembel
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz:vampir biz farklıyız hiç bir zaman kendimi gerçek bir insan gibi hissetmedim.
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? :evet
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? :tabikide evet çünkü ben vampir olmak için yaratılmışım ve benden daha olgun vampirlere sonsuz saygım vardır.
| |
|
Darkvamp Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 01/06/13
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) C.tesi Haz. 01, 2013 10:46 am | |
| Adınız :Emirhan
Kan Durumunuz:Melez
Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz:Vampirlerle bir araştırma yaparken tesadüfen gördüm kısacası merak ediyorum 10 yaşımda olan bir olay var arkadaşımla bir likte kırmızı kilisede bir vampir gördük bundan beri vampirlere bir ilgimvar hemen devlet kütüpanesinden bir kitap alıp araştırmaya başladım
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) :ilgimi çeken bir cazibeleri var yani o nlamda değil araştırırken insanlar bana salak diyor araştırmak bemim suçum değil doğuştan gelen bir şey bana göre vampirler muhteşem varlıklar
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? :(anlamadım) ama içimde ilerde anlıyacağım diye bir his var.
Vampiro Ricercatores hakkındaki düşünceleriniz:Muhteşem bir kuruluş buraya girebilmek için elimden geleni ardıma koymayacağım
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz:İnsanların bana salak demesinden bıkmış biri olarak inanılmamak çok kötü bir şey bu yüzden vampirlik insanların korktuğu ve saygı duyduğu bir varlık
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? :Evet
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? :Evet İçimde insanlara karşı büyük bir his var dediğim gibi vampirler insanların korku ve saygı duydduğu bir varlık bu işi hakkıyla yapacağımı inanıyorum | |
|
Ages Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 04/03/14 Yaş : 27 Lakap : Ages
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) Salı Mart 04, 2014 1:14 pm | |
| Adınız :Şükrü
Kan Durumunuz:Safkan (anlamadım)
Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz:Bu siteden
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) :Çok İstiyorum Merak ediyorum
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? :Küçüklükten gelen bi istek
Vampiro Ricercatores hakkındaki düşünceleriniz:Bence mükemmel bi yer
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz:Özel olmak
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? :Az
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? :Evet Çünkü:Vampir olarak yaratılmışım diyebilirim.Bu işi hakkıyla yapacağıma inanın.Beni deneyin ve görün...
| |
|
alara atik Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : melez Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 16/10/14 Yaş : 25 Lakap : lena
| Konu: alara Perş. Ekim 16, 2014 3:40 pm | |
| | |
|
wolfkiller Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : bulanık Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 30/05/15
| Konu: Geri: Vampir Ön Başvuru (Önemli) C.tesi Mayıs 30, 2015 8:13 pm | |
|
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Adınız :Durmuş Ali
Kan Durumunuz:Normal Kan bulanığı profile yanlış girdim özür dilerim.
Vampiro Ricercatores'den nasıl haberdar oldunuz:Çok araştırdım ama bilgi bulamadım
Vampir olmak isteyen araştırmacısıysanız neden vampirlere ilgi duydunuz (Araştırmacılar için) :
Vampir olmak isteyen Kara Giyen'seniz neden vampirlere ilgi duydunuz ? :Kara giyen değilim
Vampiro Ricercatores hakkındaki düşünceleriniz:Yok
Vampiro Ricercatores'e katılıp vampir olmak isteme sebebiniz:Çünkü berbat bir hayatım var.Vampir büyüsünü araştırıyorum onuda deneyeceğim.
Vampir büyü/bonus/itemleri hakkında bilgi sahibimisiniz? :Evet.Perception en sevdiğim.
Bu işi hakkıyla yapacağınza inanıyormusunuz. Neden ? :evet. çünkü çok istiyorum artık hayatımı bir vampir gibi yaşamaya başladım.Bu benim geleceğim,hayatım,herşeyim.Ben kesinlikle vampir olmalıyım
| |
|