| Quidditch Seçmeleri. | |
|
+8Lucas Matthéw O'mhéndia Georgi De' Chékhov Svetlénâ W. O'shéliâ Océane Clémente Andréa Chelsea O'shéliâ Eléonora Jane Pércival Russel Da Silvera Monica Schafer 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Paz Haz. 27, 2010 5:20 pm | |
| karışmak gibi olmasın ama formu doldurman gerek. | |
|
| |
Lucas Matthéw O'mhéndia Gryffindor 3. Sınıf
Kan durumu : Safkan kanı var bende... Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 25/03/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Paz Haz. 27, 2010 5:22 pm | |
| Ad/soyad: Nicholas De Piéro Rpg gücü: (valla unuttum ) Bina: Gryyfindor Sınıf: 3 İstediğiniz Quidditch konumu: Takım Kaptanı Günde kaç saat online oluyorsunuz?: 7-8... | |
|
| |
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Paz Haz. 27, 2010 5:25 pm | |
| Iıı. Yine karışmak gibi olacak ama takım kaptanı olmak isteyenler için ek bir soru daha var | |
|
| |
Kan durumu : Safkan kanı var bende... Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 25/03/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Paz Haz. 27, 2010 5:29 pm | |
| Ad/soyad: Nicholas De Piéro Rpg gücü: (valla unuttum ) Bina: Gryyfindor Sınıf: 3 İstediğiniz Quidditch konumu: Takım Kaptanı / Vurucu Günde kaç saat online oluyorsunuz?: 7-8... Karakter Özellikleri : Çok sinsi, ve kurnazım bu sayede ajanlık işimi kolaylaştırabiliyorum..Ajan olmanın ve iblis oğullarından olmanın avantajı ise güçlü ve dayanıklı olmam kolay kolay yenilmemem ve ben de lider ruh özelliğimin de olduğumu hissediyorum.
En son Nicholas De Piéro tarafından Paz Haz. 27, 2010 6:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Paz Haz. 27, 2010 5:59 pm | |
| Kaptan olmak için bir kaç kişiye daha ihtiyaç vardır. Takım kaptanlığı yapabilmek için bir mevki de olmanız gerekmektedir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Paz Haz. 27, 2010 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Paz Haz. 27, 2010 6:31 pm | |
| | |
|
| |
Anna Moonlight Gryffindor 3. Sınıf
Rp Partneri : Henüz yok :) Ama olabilir :) Pmle ulaşabilirsiniz :) Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 06/07/10 Yaş : 27 Lakap : LawaqirL
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Perş. Tem. 08, 2010 12:10 pm | |
| Ad/soyad:Anna Moonlight Bina:Gryffindor Sınıf:3.Sınıf Rpg Gücü:Gerçekten bilmiyorum. İstediğiniz Quidditch konumu:Takım Kaptanı/Kovalayıcı Günde kaç saat online oluyorsunuz?:4-5-6 saat.Bazen daha da fazLa oLabilirim... TAKIM KAPTANI OLMAK İÇİN; Neşeli ve eğlenceli olan Anna hayatındaki güzel şeyler ve değerler için herşeyi göze almayı sever.Biraz çılgındır.Çok çalışkandır.Quidditch'e büyük bir ilgi duyar ve bu ilgisi babasının eski Quidditch oyuncularından biri olması buna katkı sağlanmıştır.Anna çok hırslıdır.Yaşına rağmen süpürgenin üzerinde çok rahat bir şekilde durabilmektedir ve süpürgeyi çok iyi bir şekilde yönetebilmektedir.Çok cesaretli ve cesurdur.Dayanıklı ve güçlüdür.Hızlıdır ve yavaş yorulur.Böbürlenmeyi sevmez.Sinsi ve kurnazdır.Plan kurmada beceriklidir... | |
|
| |
Gwenyth Salvatore Gryffindor 3. Sınıf
Rp Partneri : Henüz yok. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 05/07/10 Yaş : 30 Lakap : Gwen
| Konu: Geri: Quidditch Seçmeleri. Perş. Tem. 08, 2010 2:44 pm | |
| Ad/soyad:Gwenyth Salvatore Rpg gücü:İncelemeye alınmadı ve açıklanmadı.Bilmiyorum. Bina:Gryffindor Sınıf: 3. sınıf İstediğiniz Quidditch konumu: Vurucu. Günde kaç saat online oluyorsunuz?: En aşağı 5-6 saat sitedeyim. | |
|
| |
| Quidditch Seçmeleri. | |
|