| Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. | |
|
+17Ian Joseph Somerhalder Derek Quigley Désdemonâ Pixié O'shéliâ Ovnérta Quisqaun Lyndséy Juli O'shéliâ. Freja Lynxie Luciana De Felice Brenda Stormrage Elyssa Da Silvera Ned Narion Russel Da Silvera Eléonora Jane Pércival Renesmee Da Silvera Andréa Chelsea O'shéliâ Irene Candice Swane Florence Ingrid Querelle Océane Clémente 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 3:24 pm | |
| Gün: Cuma Saat: Gece yarısı Yer: Ravenclaw kızlar yatakhanesi kurgunun ilerlediği zamanlarda göl kenarı
Gece yarısı uyuyamayan Ravenclaw'lı kız uyumakta zorlanan öbür arkadaşlarını uyandırır. Derslerden çok bunalmışlardır. Her zaman çalışkan bir öğrenci olmak insanı bunaltır. Ertesi gün erken uyanma derdi olmadığı için biraz yaramazlığın bir zarar getirmeyeceğini düşünerek Doğruluk ve Cesaret oynarlar. Oyunun için alkolde dahildir. Ama sıradan bir oyun değildir bu cesaret için daha çok cesaret gerektiren işler yapacaklardır. İlerleyen zamanlarda olay göl kenarına taşınır. Ve İşin içine kurnaz Slytherin erkekleri ve öbür sınıflar karışır. Acaba ceza yemeden kurtulabilecekler mi ?
RP BAŞLAMIŞTIR. RAVENCLAW'LI KIZLAR YATAKHANEYE BEKLENİYORSUNUZ!
Oyunu oynamak isteyen Ravenclaw'lı kızlar
~ Océane Clémente ~ Florence Ingrid Querelle ~ Candice Swane ~ Freja Lynxie ~ Ovnérta Quisqaun ~
Ortak salonda çıkan gürültüden ötürü uyanıp peşimize takılanlar
~ Ned Narion ~ Lasthe Cooler
___
Göl Kenarına geldiklerinde onlara katılmak isteyenler
~ Andréa Chelséa O'shéliâ ~ Renesmee Da Silvera ~ Eléonora Jane Pércival ~ Mia Jane Brooke ~ Brenda Stormage ~ İan Joseph Somerhalder ~ Daisy Cheers __
Olay çıkartmak isteyenler
~Svetlénâ W. O'shéliâ ~Derek Quigley ~Jace Angel Night ~Julié Clouid O'shéliâ Olaydan olumsuz etkilenenler
~Robert Todd ~ ~
Ceza vermek isteyen Profesör. ~
# Önerisi olanlar başlık altından belirtebilirler. # Yazılan rp 7 satır kuralına uymazsa uyarılmaksızın silinecektir. # Katılmak isteyenler katılmak istediği yeri belirtmesi yeterlidir. #Rp en geç 15 Haziranda başlayacaktır.
En son Océane Clémente tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 10:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi | |
|
| |
Florence Ingrid Querelle Ravenclaw 4. Sınıf
Rp Partneri : Yok yok ve yok. Zaten gerekte yok! =) Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 301 Kayıt tarihi : 03/05/10
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 3:26 pm | |
| "Oyunu oynamak isteyen Ravenclaw'lı kızlar" tabisi..! =) | |
|
| |
Irene Candice Swane Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Brandon; aşkın yaşı yoktur (: Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 234 Kayıt tarihi : 23/04/10 Yaş : 29 Lakap : Candie, Iris.
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 3:26 pm | |
| Oyunu oynamak isteyen Ravenclaw'lı kızlar kısmına katılmak istiyorum (: | |
|
| |
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 3:28 pm | |
| | |
|
| |
Andréa Chelsea O'shéliâ Slytherin 4. sınıf
Rp Partneri : Peter Gregory Coén.Seni çok seviyorum bi' tanem <3 Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 06/06/10 Lakap : And, Add
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:06 pm | |
| Slytherinlerde katılabilir mi? | |
|
| |
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:07 pm | |
| Size katılmak isteyen hufflepuff olabilir miyim? | |
|
| |
Rp Partneri : Peter Gregory Coén.Seni çok seviyorum bi' tanem <3 Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 06/06/10 Lakap : And, Add
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:10 pm | |
| Bende size katılmak isteyen slytherin olabilir miyim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:12 pm | |
| Başka sınıflarda girebilir sadece Ravenclaw'lara özgü değil. Katılabilirsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:13 pm | |
| o zaman; Göl Kenarına geldiklerinde onlara katılmak isteyenlere katılacağım | |
|
| |
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:14 pm | |
| Göl Kenarına geldiklerinde onlara katılmak isteyenler olarak ekle o zaman | |
|
| |
Eléonora Jane Pércival Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:27 pm | |
| Göl Kenarına geldiklerinde onlara katılmak isteyenler
bende gelmek istiyrum ^^ xD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:30 pm | |
| eklendin xD Olaydan olumsuz etkilenmek isteyen yok mu yahu? Kendimi sokucam hastane kanadına yoksa | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
Kan durumu : - Mesaj Sayısı : 216 Kayıt tarihi : 26/05/10
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 4:36 pm | |
| Göl kenarına gelipde bende size katılmak istiyorum fakat erkeğim problem olurmu:) | |
|
| |
Ned Narion Ravenclaw 4. Sınıf
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 149 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : The Blue
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 5:07 pm | |
| Ortak salondaki gürültünüzden rahatsız olan sinirli ve uykulu ve her an elinden kaza çıkabilecek olanlara koy beni. | |
|
| |
Eléonora Jane Pércival Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 5:10 pm | |
| her an elinden kaza çıkabilecek olanlar O_o Vay dövmede bizi xD | |
|
| |
Ned Narion Ravenclaw 4. Sınıf
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 149 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : The Blue
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 5:19 pm | |
| - Eléonora Jane Pércival demiş ki:
- her an elinden kaza çıkabilecek olanlar O_o Vay dövmede bizi xD
Tepemi attırmayın | |
|
| |
Elyssa Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : Chris Jackson Violet:Biz birbirimize aitiz sonsuza kadar.Kalplerimiz hep birlikte olcak.Sonsuza kadar... Kan durumu : Melezz. Mesaj Sayısı : 422 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 29 Lakap : M.Mia (:
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 5:57 pm | |
| size katılmak isteyenlere ekle lütfen | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 10:20 pm | |
| ben olay çıkarmak istiyorum | |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 10:26 pm | |
| Bende beynini dağıtmak | |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Paz Haz. 13, 2010 10:42 pm | |
| Bir Gryffindor'lu olay çıkaracak he? Hemde 3. sınıf Göle atarız seni ölürsün asdklj | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Ptsi Haz. 14, 2010 9:48 am | |
| Hahah eğlenceli olur:) Ben size durmadan laf atayım arkanız dönükken herkez birden bana dönsün sonra hoba denize:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Ptsi Haz. 14, 2010 12:16 pm | |
| ben atarım seni merak etme afdadasd | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Ptsi Haz. 14, 2010 12:18 pm | |
| sen beni nasıl atcan bir sınıf yükseğimsin birde kızsın taşıyabilecenmii:)) Erkek atsın beni .D Ayrıcaa Renesmee beni kurtarsın ne de olsa kuzenim:)
En son Russel Da Silvera tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 12:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Ptsi Haz. 14, 2010 12:20 pm | |
| ben bi' slytherin im seni öle güzel atarımki asdsdddasdsa attığımda sudan çıkmış balığa dönersin asdasdasdasdasd | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
| Konu: Geri: Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. Ptsi Haz. 14, 2010 12:23 pm | |
| ya sen yatakhanede hergün 50 şınavmı çekion kızım nasıl atacan ciddi davran biraz:)) | |
|
| |
| Ravenclaw'lıların da eğlenmeye hakkı vardır. | |
|