| İstekleriniz | |
|
+12Canoros Brandon Paula Ovnérta Quisqaun Brenda Stormrage Bella Diana O'shéliâ Amethystia Augustine Charlotte D'Andro Lyndséy Juli O'shéliâ. Luciana De Felice Thomas Audrinas Océane Clémente Andréa Chelsea O'shéliâ Monica Schafer 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: İstekleriniz Salı Haz. 22, 2010 2:06 pm | |
| İsteklerinizi buradan dile getirebilirsiniz. | |
|
| |
Andréa Chelsea O'shéliâ Slytherin 4. sınıf
Rp Partneri : Peter Gregory Coén.Seni çok seviyorum bi' tanem <3 Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 06/06/10 Lakap : And, Add
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 3:37 am | |
| Ben bi' şey sormak istiyorum.Bu sitedeki belirli bi' yerde moderatör olmak için başvuru vs. yapmamız gerekiyor mu? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 11:41 am | |
| Dört adet üyeliğim var, hepsinin silinmesini rica ediyorum. ;
Madame de la Guichardié Dâiyné Linch' O'shéliâ Melanie Carnevali Daisy Cheers
Teşekkürler, |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 11:50 am | |
| - Andréa Chelséa O'shéliâ demiş ki:
- Ben bi' şey sormak istiyorum.Bu sitedeki belirli bi' yerde moderatör olmak için başvuru vs. yapmamız gerekiyor mu?
Biz forum yöneticileri olarak moderatörleri kendimiz güvendiğimiz ve bu sorumluluğu yerine getirebileceğine inandığımız kişileri yapıyoruz*.* o yüzden başvuru olayını kaldırdık. | |
|
| |
Rp Partneri : Peter Gregory Coén.Seni çok seviyorum bi' tanem <3 Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 06/06/10 Lakap : And, Add
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 11:53 am | |
| Peki bu seçimlerin bi' zamanı var mı yoksa aranızda kararlaştırdığınızda seçebiliyor musunuz? | |
|
| |
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 11:55 am | |
| Bi' yerlerde yardıma ihtiyacımız olduğunda görevli atıyoruz canım *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 11:56 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 12:16 pm | |
| - Misafir demiş ki:
- Dört adet üyeliğim var, hepsinin silinmesini rica ediyorum. ;
Madame de la Guichardié Dâiyné Linch' O'shéliâ Melanie Carnevali Daisy Cheers
Teşekkürler, İsteğiniz yerine getirildi. | |
|
| |
Thomas Audrinas Dükkan Sahibi
Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 96 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 31
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 1:14 pm | |
| Blaise Morrell karakterimin aktivasyonu gelmedi. Siz aktive edebilir misiniz? | |
|
| |
Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 1:26 pm | |
| | |
|
| |
Lyndséy Juli O'shéliâ. Slytherin 3. sınıf
Rp Partneri : Acılağ Çocuğu ^^ Kan durumu : En safından kan .d Mesaj Sayısı : 876 Kayıt tarihi : 16/01/10
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 4:21 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 5:17 pm | |
| şu anda kuzenim yanımda ve ona bi' üyelik açtım.onun adına soruyorum: dükkanlar bölümüne playboy malikanesi açıp, playboy kızı olabiliyor mu? (üyeliği:Christiné McGuard) | |
|
| |
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 5:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 5:39 pm | |
| hayat kadını var ya burada.onun daha bi' lüks ve yasal versiyonu.playboy malikanesi ise, onların kaldığı lüks yer... | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 5:42 pm | |
| Genel ev mi diyorsun? *.* öyle bir şeyi kabul edemem sanırım. Aynı ikinci bir hayat kadınının olamayacağı gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 5:47 pm | |
| yok hayır.genel ev değil bu!.Mesela Hogwarts'ta öğrenciler kalıyor ya, buradada playboy kızları kalıyor.AYrıca bu hayat kadını değil, daha çok moda ikonu olmuş ünlü kızlar.benim kastım oydu.yoksa diğeri, evet izin vermemekte haklısınız^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 6:01 pm | |
| Playboy kızı ya xD Böyle bir şey olamaz ki | |
|
| |
Charlotte D'Andro Dükkan Sahibi & Kara Giyen
Rp Partneri : - Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 281 Kayıt tarihi : 29/05/10 Lakap : Yok.
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 6:04 pm | |
| Playboydergi değil mi? Hadii gelecek postasında tuhaf pozlar asd. konu açılmışken sormak istiyorum.hayat kadını var sitede -değinmek zorundayım - öyle bir şey yazmaya niyetli değilim ama +18 rp var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 6:08 pm | |
| +18den çok o kadar açık olamaz çünkü +13 olarak var yani hepiniz bazı şeyleri biliyorsunuz. Olayı üstü kapalı bir şekilde anlatabilirsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 6:13 pm | |
| yani benim demek istediğim sosyetik bi' ikoncan.yani mesleği:ikoncan.ama kaldığı yer playboy malikanesi olduğu için adı playboy kızı.sosyetik, güzeli şımarık, zengin vs... | |
|
| |
Charlotte D'Andro Dükkan Sahibi & Kara Giyen
Rp Partneri : - Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 281 Kayıt tarihi : 29/05/10 Lakap : Yok.
| Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Haz. 23, 2010 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Amethystia Augustine Hufflepuff 5. Sınıf
Rp Partneri : Ararım dırınırınım ararım seni her yeerde, sorağrım ıssız ge ce lerde sevdiğim neerde? Kan durumu : Safkanımsı. Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 21/03/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Haz. 24, 2010 12:33 am | |
| Fark ettim ki beşinci sınıf olmam gerekiyor sanırım. *-* (Puan 91) Bi' el atarsanız. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Haz. 24, 2010 9:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Haz. 24, 2010 2:16 pm | |
| Şey ben bişi sorcam, imza ve avatar boyutları neydi? | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Haz. 24, 2010 2:20 pm | |
| avatar boyutu 165x300 imza boyutu 400x200 civarı | |
|
| |
| İstekleriniz | |
|