| Resim Birleştirme | |
|
+2Shad Squalo Luciana De Felice 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Resim Birleştirme Perş. Haz. 24, 2010 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Shad Squalo Seherbaz & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Lady'm benimle dans etmek istermisiniz? Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 21/06/10 Lakap : Shaggy
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Perş. Haz. 24, 2010 11:41 pm | |
| Emeğe sağlık +rep diyeceğim olmucak xD
Sağol sevde . | |
|
| |
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Perş. Haz. 24, 2010 11:47 pm | |
| Anlatabildiysem ne mutlu bana. | |
|
| |
Andréa Chelsea O'shéliâ Slytherin 4. sınıf
Rp Partneri : Peter Gregory Coén.Seni çok seviyorum bi' tanem <3 Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 06/06/10 Lakap : And, Add
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 11:02 am | |
| ya sevde ben şeyi anlamadım: hani resimlerin layerlerinin bi' bölümünü siliyoruz ya.peki o 2 resmi nasıl ortaya geiriyoruz?Bi' de px yeri nerede? (çok eblek gibi davrandım ama neyse) | |
|
| |
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 11:24 am | |
| Yahu orada anlatıyor ya tutup sürükleyeceksin. o px yeri de yukarda siyahla gösterdim. | |
|
| |
Rp Partneri : Peter Gregory Coén.Seni çok seviyorum bi' tanem <3 Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 06/06/10 Lakap : And, Add
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 7:21 pm | |
| şey benim bi' sorum daha var.Benim silgim layerları silmiyor.Beyazlatıyor .s | |
|
| |
Cathy D'Andro Gryffindor 4. Sınıf
Rp Partneri : Cık cık. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 83 Kayıt tarihi : 24/06/10 Lakap : Cathy-Kedi
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 7:34 pm | |
| feather kullan (: alanı seç sağ tuş yap feather-5 ok ve kalvyeden delete ye bas vs. benim tercihim bu tabii ama silgin layerleri beyaztlatıyorsa alttaki layerden dolayı olabilr. yani onları biraz daha iç içe geçir düzelebilir (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 7:37 pm | |
| geçirdim ama olmuyor.resmen beyaza boyour .s | |
|
| |
Charlotte D'Andro Dükkan Sahibi & Kara Giyen
Rp Partneri : - Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 281 Kayıt tarihi : 29/05/10 Lakap : Yok.
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 7:42 pm | |
| hmm fırçayla karıştırmış olabilirmisin kontrol et işaretlediğim şey olması gerekiyor silginin - Spoiler:
o da değilse pmden görüşelim (: | |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 7:57 pm | |
| Üstte olan layeri seç. Yoksa alt tarafı beyazlatır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Resim Birleştirme Cuma Haz. 25, 2010 8:07 pm | |
| | |
|
| |
| Resim Birleştirme | |
|