Holdric Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry

AnasayfakapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yağmurda Gezinti.

YazarMesaj
Cha'sehp Duerre Gomez
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cha'sehp Duerre Gomez

Rp Partneri : Yok
Kan durumu : melez
Lakap : Mrs.President

Yağmurda Gezinti. Empty
MesajKonu: Yağmurda Gezinti.   Yağmurda Gezinti. I_icon_minitimePaz Tem. 18, 2010 12:26 pm

Ne zamandır göl kenarına geliyordum.Tek başıma kitaplarım ve köpeğim Chip ile buraya gelmiştim.Hafifçe yağan yağmur gölde çok güzel bir görüntü oluşturuyordu.Kütüphaneden aldığım kitaba bakmaya başladım.Güzel bir şeye benziyordu.Adıda 'Sırlar Odasının Gizemi' sanırım bu kitap gerçek şeyleri anlatıyordu.Oturduğum yerden kalkıp gezmeye başladım.Hava iyicene sıkıcılaşmaya başlamıştı.Ya da ben günlerden sıkılmaya başlamıştım.Her zamanki gibi yalnız başıma gölde dolaşırdım.Bu bana iyi gelirdi.Uzun zaman olmuştu çık havadayağmurlu bir gün de yürümeyeli.Yağmurun da etkisiyle sert bir rüzgar esmeye başlamıştı.Hava zaten karanlıtı git gite karanlık olmaya başlamıştı.Asamı çıkarıp yürümeye başlamıştım çok korkmyordum.Bir 2.sınıf öğrecisinin bu olaydan korkmadan hiçbir şey olmamış gibi yürümesi biraz anormal geliyordu.Yağmur iyicine hızlanmaya başlamıştı.Arkamdan nefes alma sesleri duyuyordum.Arkamda brisi yürühyordu.Kim olduğunu öğrenmek için arkamı dönüp baktıp.Bu sefer korkmuştum.Arkamdaki...

Notçuk:İsteyen katılabilir ama bir ölüm yiyen olursa daha güzel olur Yağmurda Gezinti. Icon_biggrin

Yağmurda Gezinti.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sadece bir Gezinti ~~