| Şikayetleriniz. | |
|
+14Freja Lynxie Angela Zoéy Queen Mercedés D'silva Océane Clémente Haberci Ruh Brenda Stormrage Mathilda Alitté Ronchéz Krim Wiser Shina Kaycee Reinhardt Séth Oréth Igor Ianevski Monica Schafer Mike Johnson Luciana De Felice 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Şikayetleriniz. Ptsi Mart 15, 2010 10:41 pm | |
| Herhangi bir şikayetiniz varsa bu başlık altında belirtebilirsiniz. | |
|
| |
Mike Johnson
Banned
Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 13/04/10 Lakap : Mike...
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 8:50 pm | |
| Benim başvuru yapalı 30 dakika oldu.Ama hala cevap veren olmadı.Sihir Bakanlığı çalışanına başvurdum.İki adet İdare'den kişi açık lütfen inceleyiniz başvurumu. | |
|
| |
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 8:55 pm | |
| Adminleri bu konuda rahatsız etmemenizi söylemiştik. Site sıfırlandı gördüğün gibi sende dahil olmak üzere birsürü üyeyle uğraşıyoruz. Başvurunuz incelenecektir. | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
Rp Partneri : Ben Sakalımla Evliyim Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 30/03/10 Yaş : 30 Lakap : Kimse beni tanımaz. Oğlum hariç bana herkes "Esrarengiz büyücü" der. Fakat beni bakanlıktan tanıyan eski arkadaşlarım "Koca Şapka Igor" Lakabını takmıştır.
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:02 pm | |
| Arkadaşlar,toplam üç tane rp yaptım ve yetersiz görüldü toplam 8 puan düşürüldü sizce birazcık fazla değilmi? | |
|
| |
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:03 pm | |
| Önemli olan yaptığın Rp sayısı değil. Kalitesi. | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
Rp Partneri : Ben Sakalımla Evliyim Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 30/03/10 Yaş : 30 Lakap : Kimse beni tanımaz. Oğlum hariç bana herkes "Esrarengiz büyücü" der. Fakat beni bakanlıktan tanıyan eski arkadaşlarım "Koca Şapka Igor" Lakabını takmıştır.
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:46 pm | |
| Tamam onu koydum kenara,ben bakanlık için önceden başvuru yaptım. Benden sonra yapanı aldınız. | |
|
| |
Séth Oréth Dükkan Sahibi & Işık Yeminlisi
Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 254 Kayıt tarihi : 01/04/10 Lakap : Se , Set , Seh , SO , GFB ... (:
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:48 pm | |
| Ben profesörlük için başvurdum i sen örnek istemiştin bende verdim örnek ve beni kabul etmediniz ama başkaları hiç örnek filan vermeden kabul edildi !
En son Séth Oréth tarafından Cuma Nis. 16, 2010 9:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Shina Kaycee Reinhardt İksir Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Kan durumu : 'Safkan Mesaj Sayısı : 280 Kayıt tarihi : 15/03/10 Lakap : Shia, Kay, Kaycee, Nami..
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:51 pm | |
| Bu Rp gücünden kaynaklanıyor olabilir.. Adım geçmezse sevinirim.. | |
|
| |
Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 254 Kayıt tarihi : 01/04/10 Lakap : Se , Set , Seh , SO , GFB ... (:
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:53 pm | |
| Farkındaysanız,şikayetler ve "!" ler çoğalıyor. Sebebi aşırı rp gücü düşümü olabilir. Haklıyızda bana kalırsa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:56 pm | |
| Benim rp gücümde değişiklik olmamış ama hâlâ alınmadım .. | |
|
| |
Krim Wiser Hogwarts Müdürü & Işık Yeminlileri Kurucusu
Özel yetenek : Zihinfendar Rp Partneri : Vénus Wiser ile evliydi. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 11/03/10 Lakap : Wise
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:56 pm | |
| Şikayet çoğalmıyor. Şikayet eden kişiler ardı ardına mesaj atıyor sadece. Siteyi daha bugün açtık ve bir sürü şeyle uğraşıyoruz. Diğer admin arkadaşım daha bilgili ve şuan offline durumda. Cevap veremeyeceğimz hiç bir soru, çözemeyeceğimiz hiç bir sorun yok. Her şey mantıklı bir açıklamayla size dönecek. Eğer siz haklıysanız zaten ortaya çıkar ve hakkınızı alırsınız. Birazcık sabır sadece. Her şey güzel olacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 9:57 pm | |
| Peki , size güveniyorum .. | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 10:00 pm | |
| Mantıklı açıklama şu olacak : "Rp'nizin kalitesine dikkat edin." Önceden biliniyordu böyle birşey olacağı. Benim şikayetçi olduğum olaylar. - 3 Rp yazdım ve 8 RP puanım azaldı. (Vereceğiniz cevap "Rp'nizin kalitesine dikkat edin." ise hiç yazmayın) - Benden sonra başvuru yapan biri benim hakkımı aldı.
Başınızın etini yediğim için üzgünüm. Sadece hakkımı arıyorum ^^ | |
|
| |
Krim Wiser Hogwarts Müdürü & Işık Yeminlileri Kurucusu
Özel yetenek : Zihinfendar Rp Partneri : Vénus Wiser ile evliydi. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 11/03/10 Lakap : Wise
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 16, 2010 10:04 pm | |
| Hak arayacaksın tabiki de şimdi tek açıdan bakmamak lazım. Senin de takdir edeceğin gibi bazı isteklerimiz var. Bu isteklerimize uygun kişiler seçmeliyiz ki daha çok sağlam olsun her şey. Kimseyle bir geçmişimiz yok, bu nedenle ön yargı yok her hangi bir şey yok. Gördüğümüze göre hareket ediyoruz. Kim bizim yazdıklarımıza uygunsa ve bahsi geçen görevi yerine getirebilecek pozisyondaysa onu seçiyoruz. | |
|
| |
Mathilda Alitté Ronchéz Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Perş. Nis. 22, 2010 10:55 pm | |
| Daha demin (5 dk. önce) Brenda Arivle Forester'e bir şey sordum ve cevabı aynen şu: "nerden biliyim? Bitsin başlicak işte..." Adminlere veya benden büyüklere siz li ve saygılı bir ifadeyle yaklaşıyorum.Ne kadar admin olursa olsun bizde bu sitenin üyeleriyiz.Eğer biz olmasaydık bu site boşu boşuna açılmış olurdu. Admin olduğu içn bizi böyle terslemeye hakkı yok.Biz yapınca uyarı alıyoruz.Peki ya onlar?... | |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Perş. Nis. 22, 2010 11:12 pm | |
| Seni terslediğimi düşünmüyorum. Site içinde 2546346 kere söylendi.Hogwarts başlamadan okul içi rp yapılamaz ve derslere başvurulamaz. Kompartımana rp bırakılmak zorunlu.Sen yazdın diye okula gelmiş bulunmuyorsun. Herkesin kurgusunu da bilecek değilim.Ne zaman biteceğini de bilmiyorum. Okul başladığı zaman elbette bildirilecek genel bir başlıkta.Herkese tek tek pm atılmayacak. | |
|
| |
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Perş. Nis. 22, 2010 11:19 pm | |
| Ben o konu hakkında soru sormamıştımki... | |
|
| |
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Perş. Nis. 22, 2010 11:22 pm | |
| Aktif olması gerek ünlünse bakarsan çoktan onaylandıgını görürsün. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Perş. Nis. 22, 2010 11:32 pm | |
| Sadece bir soru sormuştum ve bu kadar olay olması gerekmezdi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Perş. Nis. 22, 2010 11:35 pm | |
| olay felan olduğu yok. Sorunu pmlede halledebilirdik.bunu tercih ettin. | |
|
| |
Haberci Ruh Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : - Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 23/04/10
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 23, 2010 12:25 pm | |
| Buraya üye oluş sebebim şikayetimi vermekti. Admini olduğum sitede yaptığım bir rpyi çalıp kendisininmiş gibi göstermesinden dolayı Victoria L. D'équella'yı şikayet ediyorum. http://holdric-legend.my-rpg.com/karakter-onaylama-f3/victoria-l-d-equella-t419.htm Reklama girmemesi sebebiyle kendi sitemde Mystee Le Jeune -aynı zamanda sitemdeki diğer admindir- yaptığım rpnin linkini yollamıyorum. Gerek olursa adminlere pmden yollayacağım. Umarım kızgınlık seviyemi anlarsınız. İnternette öylesine bir arama yapıyorum ve karşıma çıkan sonuca bakın... İyi rpler dilerim. | |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 23, 2010 12:47 pm | |
| Pm yoluyla link atarsanız sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 2:53 pm | |
| Tam tamına 3 gün önce bi rp bırakmıştım ama kimse bakmamış.Bir sürü admin girip çıktı ama neden bakmadıklarını sora bilir miyim? | |
|
| |
Mercedés D'silva Slytherin 4. sınıf
Kan durumu : Anneme sormalı. Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 30/04/10
| Konu: Geri: Şikayetleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 5:23 pm | |
| Merissa Julie Jacqueeline pm yolu ile reklam yaptı. | |
|
| |
| Şikayetleriniz. | |
|