| Nathaniel Larter | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nathaniel Laurel Ravenclaw 2. Sınıf
Rp Partneri : Daisy Cheers Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 71 Kayıt tarihi : 29/03/10 Yaş : 29 Lakap : Nate
| Konu: Nathaniel Larter Ptsi Mart 29, 2010 9:54 pm | |
| Larter ailesinin tek çocuğuyum. Her şey kuzenim Peter Coén'in Hogwarts'a alınmasıyla başladı. Kuzenimin Hogwarts'a gitmesi beni çok heyecanlandırmıştı çünkü Hogwarts'a gitmek en büyük hayalimdi.Büyüler öğrenip yetenkli bir büyücü olmayı istiyordum! Sürekli kendime sorular sormaya başladım. "Neden ben de gidemiyorum? Neden hiçbir yeteneğim yok?" Zifiri karanlık bir gece yine bunları düşünürken beyaz mavi gözlü bir baykuş pencereme kondu, büyük bir heyecanla hemen pencereme doğru koştum. Baykuş bana bir mektup getirmişti, kuzenim Pete'den gelen bir mektup büyük bir hevesle zarfı açtım ve satırları hızlıca okumaya başladım. Sevgili Kuzenim Nate; Senin buraya geleceğin günü iple çekiyorum, her şey tıpkı hayallerimizde ki gibi, küçüklüğünden beri buraya gelmenin hayallerini kurduğunu biliyorum. Ama biraz daha sabret. Biliyorum sen de buraya geliceksin ve iki kafadar yine buluşucaz. Geldiğinde sana gösterecek numaralarım olucak. Sene çok özledim! Bir an önce burada olman dileği ile Pete Pete'den aldığım bu mektup beni daha da heyecanlandırdı ve her gün ilk işim posta kutusunu kontrol etmek oldu. Sonra bu heyecanımı ailemle paylaştım. Onlara göre hala hazır değildim ve daha beklemem gerekiyordu. Ama beklemekten bıkmıştım! Bir gün yine can sıkıntısında evi karıştırırken bir kutu buldum meraklı kişiliğimin de etkisi ile hemen kutuyu açmaya çalıştım. Ama açamadım!Benden bir şey saklıyorlardı. Ama ne? Akşam eve geldiklerinde ağızlarını aradım ancak bunu devlet sırrı gibi saklıyorlardı. Tek bir çarem kalmıştı Amcam! Her ne kadar onu pek sevmesem de o beni çok severdi. Ertesi gün onu eve çağırdım ve bu kutudan bahsettim. Kutunun bir büyüyle mühürlü olduğunu ama benim için bunun üzerine çalışacağını söyledi. Her şey birbirine girmişti durum o kadar karışık bir hal almıştı ki hiç bir şey anlayamıyordum ve ortalıkta bilmediğim şeyler dönmesi sinirimi bozuyordu! Aradan günler geçti, ailem ile iyice aram bozulmuştu sonra amcamdan haber geldi. Mühürü çözmek için yarın geleceğini söyledi. O kadar bekledikten sonra bir gün daha beklemek kolay gibi gelmişti ama gün geçmek bilmiyordu! Çıldırmak üzereydim! Gece yattığımda 1 dakika bile uyuyamadım! Bir an sabah olmayacak sandım. Neyse ki güneş doğdu. Mühürün çözülmesine bir kaç saat kalmıştı! Gergin bekleyiş sona eriyordu. Amcam geldi hemen işe koyulduk. Kutu açıldığında gördüklerim beni hiç mutlu etmedi! Benim adıma gelmiş onlarca mektup kutunun içindeydi! Evden kaçmaya karar verdim amcam sanki aklımdan neler geçtiğini okumuş gibiydi. "Önce bize gel.Sana vericek birkaç şeyim var. " dedi. Onlara gittiğimde bana bir süpürge ve bir tavşan hediye etti. Tavşanımın adını Slifer koydum. Sonra bana Hogwarts'a nasıl gidebileceğimi anlattı ve bende yola koyuldum... Trene bindiğimde bir çok kişiyle tanıştım ve bir çok arkadaş edindim. Ancak yolculuğumu berbat eden bir durum vardı. Üst sınıflardan bazı öğrenciler bizimle dalga geçerek büyüler yapıyorlardı. Neyse ki başka öğrenciler bizi bu durumdan kurtardı. Yolculuğum sona erdiğinde mutluluktan neredeyse uçuyordum. Hogwarts'taydım! Bir çok yeni macera benim için bekliyordu | |
|
| |
Peter Gregory Coén Hufflepuff 1. Sınıf
Rp Partneri : Andréa Chelsea O'shéliâ , Hayatımın Anlamısın. Seviyorum Seni <3 Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 312 Kayıt tarihi : 22/03/10 Yaş : 30 Lakap : Pete...
| Konu: Geri: Nathaniel Larter Salı Mart 30, 2010 5:15 pm | |
| Hoşgeldin Mert
NOT: Benim Referansım...
Mert avatarını değiştirirsen sevinirim kullanılıyor... | |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Nathaniel Larter Çarş. Mart 31, 2010 7:31 pm | |
| Rp kısa ve akıcılık kavramı pek yoktu.Betimleme hiç yoktu.Olayları birbirne bağlama gibi bir şey de göremedim.Hayal gücü çok zayıf kalmış. 50* | |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Nathaniel Larter C.tesi Nis. 03, 2010 1:50 pm | |
| Başlık, kullanıcının yeni bir rp bırakabilmesi için açılmıştır. | |
|
| |
Rp Partneri : Daisy Cheers Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 71 Kayıt tarihi : 29/03/10 Yaş : 29 Lakap : Nate
| Konu: Geri: Nathaniel Larter C.tesi Nis. 03, 2010 2:06 pm | |
| Odamda yanlız ve düşünceli bir şekilde yatağıma serilmiştim.Yağmurun sesi dinlendiriciydi,havanın soğuklğu ise içimi ürpertiyordu.Kafamda birçok şey dönmedolap gibi dönüyordu. Hepsi de maçla ilgili düşüncelerdi, kendimi o kadar kasmıştım ki düşünmeden duramıyordum ve bir türlü uyuyamıyordum. Turnuvada durumumuz pek iyi değildi ve bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Yağmur şiddetini arttırmıştı, artık o dinlendirici damlalar bütün dinlendiriciliğini yitirmişti. Bir çok yağmur damlasının yere düşünce çıkardığı o sesler kafamda yarın ki maçı izleyecek olanları çağrıştırdı. Hepsi büyük bir coşku ile bizi destekleyeceklerdi, onları yüzüstü bırakamazdık bu düşüncelerin arasında uykuya daldım. Sabah kalktığımda hemen yüzümü soğuk suyla yıkayarak kendime geldim. Yağmur dinememişti ve büyük ihtimalle bu durum maçı kötü etkileyecekti.Kahvaltımı etmek için hemen Büyük Salon'a gittim. Masayı şöyle bir taradıktan sonra Lexy'i gördüm ve hemen onun yanına geçtim. Lexy ile çok iyi anlaşıyorduk ve gerginliğimi onunla rahatlıkla paylaşabilirdim. "Günaydın Lexy!" dedim. O da her zaman ki neşeli sesiyle "Günaydın Nate! Nasılsın bakalım büyük arayıcı?" diye karşılık verdi. Hemen ne kadar heyecanlı olduğumu anlatmaya başladım. İçimdeki bütün heyecanı tıpkı yağan yağmur gibi hızlıca ona anlatıyordum. Heyecanımı anlamıştı ve hemen beni yatıştırmaya çalıştı, ve başardı da. İçimden "İşte gerçek dost" diye geçirdim. Zaman hızla ilerliyordu ama artık rahattım dostluğun desteğiyle nasıl kaybedebilirdim ki orada sadece ban oynamayacaktım, beni destekleyen dostlarımda oyunun parçasıydı. Maç saati gelip çatmıştı ve ben tüm benliğimle maça hazırdım ve oynamak için sabırsızlanıyordum. Snitch ve Bludger'lar sahaya bırakıldı ve oyun başladı. Taraftarlar delicesine takımlarını destekliyorlardı.Hemen Snitch'i bulmak için aramaya başladım. Yağmur yetmezmiş gibi bir de rüzgar başlamıştı. Dengemi korumak iyice zorlaşmıştı. Tutucumuzda bir terslik vardı, takımda en güvendiğimiz kişiydi ama çok basit bir sayının geçmesine izin vermişti. Bu işte bir gariplik vardı. Slytherinler'e karşı oynuyorduk ve bunun onlarla bir ilgisi olduğunu düşündüm, bu işin içinde bir kurnazlık vardıve ben buna boyun eğmeyecektim. Hemen tutucumuz Chuck'ın yanına kuştum ve neler olduğunu sordum. Tabii ki hiçbir şey sözlemedi. Ben de ona ders verircesine bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu ve bir takım olmanın ne demek olduğunu hatırlattım. "Yapamam!" dedi. "Neyi yapamazsın?" diye sordum hırslıca. Sonra bana Slytherinler'in onu nasıl tehtid ettiğini anlattı. Chuck çok baskın bir tip değildi genelde hep çekingen ve korkak bir tipti. Dolayısıyla onu tehdit etmeleri çok ta zor olmamıştı. Bunun üzerine ona sadece bize güvenmesi gerektiğini ve oyununa bakması gerektiğini söyledim. Anlaşılan etkili olmuştu ki eski büyük tutucumuzu tekrar karşımızda gördük. Ben de kendi işime koyuldum çene çalmak için oynamıyorum bu maçta. Parlak bir şey gözüme çarptı.O parlak şey Snitch'ti ve hemen peşinden gitmeye başladım. Slytherinler'in arayıcısı da durumun farkına varmıştı ve peşime düşmüştü ama artı çok geçti Snitch parmaklarımın ucundaydı derken Bludgerlar'dan birini kafama yedim. yere doğru düşerken dengemi tekrar toplamaya çalıştım ama çok zordu, neyse ki başarabilmiştim ama çok geçti zaman dolmuştu. Peki ya Slytherinler'in arayıcısı o yakalamış mıydı? Bludger'ın etkisiyle Dünya etrafımda dönüyordu ve ne olduğunu anlayamıyordum. Herkes etrafıma toplanmıştı. Hemen sonucu sordum. Chuck yanıtladı: " Kazandık!" İşte bu takım ruhunun ve dostluğun zaferiydi! | |
|
| |
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Nathaniel Larter C.tesi Nis. 03, 2010 2:14 pm | |
| herkes aynı şeyi yapıyor yahu. Buraya yeni RP yazman lazım. Dersliktekini buraya koyamazsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nathaniel Larter C.tesi Nis. 03, 2010 9:28 pm | |
| Hogwarts'ta SIRADAN bir gündü ve bu sıradanlık hiçte hoşuma gitmiyordu. Kendimi kafesteki bir evcil hayvan gibi hissediyordum. Yeni şeyler yaşamak, busıradanlıktan kurtulmak ve o kafesi kırıp bir kenara atmak istiyordum. Hemen en iyi dostum Lexy'nin yanına gittim.
Anlaşılan oda bıkmıştı bu sıradanlıktan ama bir fikri vardı "Peté'nin yanına gidelim! " dedi, heyecanlıca. "Bu monotonluktan bizi kurtarabilecek tek kişi o." Haklıydı. Peté'nin canı hiç sıkılmaz ve kendine hep eğlenecek bir şeyler bulurdu.
Hemen soluğu Peté'nin yanında aldık. Bu durumu ona anlatınca hemen aklında bir fikir belirdi. "Karanlık Orman'a gidelim!" diye atıldı. Evet, bu heyecan verici ve hiç sıradan değildi. Ancak sıradışı olduğu kadar tehlikeydi de. Ama riski göze aldık ve hemen yola çıktık.
Etraf ıssız ve korkutucuydu,buraya tek başıma girmeye asla cesaret edemezdim. Buraya gelmemizin bir hata olduğunu düşünmeye başlamıştım. Ağaçlar hiç olmadığı kadar korkunç görünüyorlardı. Bitkiler, bir fırsat buldukları anda ayak bileklerimi saracaklarmış gibi... Bir an kafayı kırdığımı düşündüm haksız da sayılmazdım. Onlar zararsız bitkilerdi esas korkmam gereken şeyler daha derinlerdeydi.
Orman çok sessizdi, sincapların ortalıkta dolaşırken çıkardıkları sesler hariç. Ancak bir ses bütün bu sessizliği delip geçti. Bir çığlık sesi! Hemen sese doğru ilerlemeye başladık. O ses kimden geldiyse gerçekten yardıma ihtiyacı vardı.
Gördüklerimiz bizi hiç sevindirmedi. Çığlık atan kişi bir Acromantula ağına takılmıştı ve gerçekten zor durumdaydı. Etrafta yardım isteyebileceğimiz hiç kimse yoktu. Onu biz kurtarmalıydık. Petéhemen kahraman havasıyla ağa doğru yöneldi. Ancak çok büyük bir hata yapıyordu. "Peté!" diye bağırdım telaşlıca. Ancak kurtarma çabası çoktan onu tuzağa düşürmüştü.
Bir Acromantula asla esas ağının önüne bir tuzak ağı daha örmeden bırakmazdı. Peté dikkatsizliğinin kurbanı olmuştu. Artık kurtarmamız gereken bir değil iki kişi vardı, Acromantula’nın ise bir değil iki yemeği vardı.
Hızlı düşünmeliydik. Bu ormanda bizim tarafımızda olan canlılarda olmalıydı, derken aklıma At Adamlar geldi. Hemen “At Adamlar!“diye seslendim. Lexy'de ne düşündüğümü anladı ve odaseslenmeye başladı. Uzaktan nal seslerinin duyulması pek uzun sürmedi. İştegeliyorlardı "KAHRAMANLARIMIZ!" bu sırada Acromantula’da karanlıktan belirmişti.
Peté ve diğer çocuğun üzerine doğru ilerliyordu. "Lütfen acele edin!" diye bir çığlık daha savurdum. Nal sesleri hızlanarak yaklaşıyordu, Acromantula’da öyle ve At Adamlar belirdi. Yaylarını Acromantula’ya doğrulttular ve oklarını fırlattılar. Bir çok yerinden vurulan Acromantula neye uğradığını şaşırdı ve orada öldü.
“Bir daha ki sefere bu kadar şanslı olamayabilirsiniz.” dedi At Adamların en başındaki.
Haklıydı, çok şalsıydık. Peki ya o çocuk karanlık ormanda ne yapıyordu? Hemen yanına yaklaştım.
“Teşekkürler” dedi.
“Bunu bize değil At Adamlar’a söylemen gerekiyor.” dedim.
At Adamlar’a teşekkür ettikten sonra yatakhaneye doğru yola koyulduk.
Yolda yeni çocuğun adınıöğrendim.
“Charles Coleman”
Merakıma dayanamayıp Karanlık Orman’a niçin gittiğini sordum.
“Okula yeni başladım, etrafı gezmek isterken kayboldum.” diye cevap verdi.
Kafa dengi birine benziyordu, anlaşılan iyi bir dostluk bizi bekliyordu. Yatakhaneye vardığımda kendimi direk yatağıma attım, gerçekten çok yorucu bir gündü ve dinlenmeye ihtiyacım vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nathaniel Larter Paz Nis. 04, 2010 9:44 am | |
| Betimleme: 10/20 Akıcılık: 10/20 Uzunluk:14/20 Hayal gücü: 12/20 İmla ve anlatım: 6/10 Renklendirme: 10/10
62 | |
|
| |
| Nathaniel Larter | |
|