Quite Clémente Ravenclaw 3. Sınıf
Rp Partneri : Sağ eli ile ilişki içerisinde Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 215 Kayıt tarihi : 20/04/10 Lakap : Kira - L (Ryuzakii) Animeciler bilir... Ayrıca birde N (near)
| Konu: Quite... Salı Nis. 20, 2010 6:25 pm | |
| Geçmişteki karakterler… Zor hatırlanan anılar…
Anne…
Annem , ben doğduğumdan beri benimle çok vakit geçirmek isterdi ancak bu imkansızlar listesine eklenen bir başka şeylerden biriydi. Annem bir jounin olduğundan benimle ilgilenemiyor , genelde ninjalıkta yeterince yoruluyordu , benim sinir olduğum bu şeyi hiç kimse engelleyemezdi çünkü ninja olmak onun seçimiydi , aynı babam gibi.Annem genelde ben daha uyanmadan evden çıkar ve ben uyuduktan sonra eve geri döner , bazen ise hiç dönmezdi , işte ninja olmanın kötü yanlarından biride bu eğer ninja olucaksan bir ailen olmamalı yada olursa , onlara gerektiğinden fazla ve daha çok çaba sarfederek önem vermelisin , bunu sadece ben anlıyordum galiba.Düşüncelerimi anneme aktarmalımıydım bilmiyordum ama ben ona hep iyi ve güler yüzlü gözüküyordum , tabi onu görebilirsem , görebilirsem diyordum çünkü annem eve neredeyse dönmüyordu.
Annem bir gün evde kalkmıştı ve onunla bolca zaman geçirmek istiyordum nede olsa bu benim hakkım olmalıydı.Annemi uyandırmak için hemen odasına koştum ve bağırdım
-Anne kalkmalısın bugün evde durmamalısın.Görevden geldin ve gayet yorgunsun seni anlıyorum ancak ben seninle zaman geçirmek istiyorum!
Annem beni hiç kırmazdı ve zar zorda olsa yatağında tepinerek kalkmaya çalışıyordu.Sonunda kalka bilmişti , gözlerini okşadı ve zor bir şekilde açtı , gözlerini açıp beni gördüğünde yorgunluğunu belli etmeyerek bana gülümsedi.Annem benim ilk aşkımdı , anne sevdası bir başkaydı hele ondan çoğu zaman ayrıysan onu daha çok özlerdin.Annem kalktığında beni anlımdan öptü ve yavaş adımlarla mutfağa doğru ilerlemeye başladı , ben ise annemin peşinden gidiyor ve ellerimi arkamda birleştirmiş sadece onun yanında olmak için onu takip ediyordum.Mutafağa geldiğimizde annem bana sordu
-Ne yemeği istersin Kai?
Hiç bekletmeden güler bir yüzle cevap verdim
-Anneee… Ben seninle vakit geçirmek istiyorum yemek yemek değil.
Annem dediğime gülmüştü ve güler yüzle cevap verdi
-Seni anlıyorum Kai ancak bugün geçireceğimiz yorgun günün öncesinde güzel bir kahvaltı etmelisin.
Annemin dediklerini anlamıştım ve güzlerim parıldar , güler bir şekilde cevap verdim
-Tamam anne.Güzel bir ramen istiyorum.
Annem tamam anlamında kafasını salladı ve hemen yemeyi yapmaya başladı. Annem yemek yaparken bende bugün geçireceğimiz günün hayallerini kuruyordum.Acaba Konoha’daki yeni açılan eğlence merkezinemi gidecektik.Kim bilirdi ancak annemin beni güzel bir yere götüreceğine emindim.Bunları hayal ederken hep gülüyordum ve annemde gülüyordu , mutluyduk tüm ailecek mutluyduk.Bu sırada annem yemeyi hazırlamıştı ve önüme koydu , annem yemek yerken bile beni eğlendirmeyi severdi ve yemek yemeği eğlenceli bir hale getirirdi “Hadi kim daha önce bitirecek Kai.” Hemen yarışmayı kabul ettiğimi söylemeden ramenimi son hızla kaşıklamaya başladım. Annemde hızlı bir şekilde ramenini kaşıklıyordu.Annem benden önce yemeğini bitirmişti ve bana gülmeye başladı.Hemen gülmelerini kestim ve somurtuk bir çocuk yüzünü alıp bağırdım “Ama ben yarışmayı kabul etmedim!!” Annem hâla gülüyordu hatta dediklerimden sonra daha çok gülmeye başlamıştı , ben ise ellerimi birleştirmiş somurtuk bir şekilde oturuyordum.Bir kaç dakika sonra annem gülmeyi kesti ve alnımdan öptü , ardından kalktı ve bana bir mont verdi , montu giydim dışarı çıkacaktık.Ben koşar adımlarla dışarı çıkarken annem birden elimden kavradı ve beni durdurdu güler bir yüzle
-Aceleci olma Kai gideceğiz
Anneme tamam anlamında bir gülümsemeyle cevap verdim ancak hemen gidip annemle birlikte eğlenmek istiyordum.Yavaş yavaş ayrılmıştık evden anneme nereye gideceğimizi sorduğumda “Sürpriz” diyip geçiştiriyordu.Annemin beni götüreceği yere adımlarımla yaklaşırken bir sevinç kaplamıştı bedenimi , adeta karamsar bir mutluluk , nedenmi “Karamsar” evet herşey o gün gerçekleşti.Annem ile Konoha’nın merkezinde yeni açılan mekana doğru ilerlerken bir shinobi sanırım chunin geldi ve annemi çağırdı.Gizli bir şekilde bir şeyler mırıldandılar ve annem “üzgünüm bir dahaki sefere” diyip oradan ayrıldı.Bende üzgün bir şekilde eve dönmek zorunda kaldım.Eve geldiğimde babam yoktu neyseki anahtarım yanımdaydı.Kapıyı açtım ve beklemeye başladım.
Beklemekten çok sıkılmıştım acaba annem ne zaman gelecekti yada başka bir günmü gelecekti bilmiyordum.Sonunda kapı hızla çalınmaya başladı annem geldi niyetiyle hızla kapıya koştum. Kapıyı açtığımda aynı shinobi duruyordu ve bir kaç kelime mırıldanmaya çalıştı , shinobinin ; üstü başı kir içinde kıyafetlerinin çoğu yırtılmıştı.Şunları söylüyordu
-A-Anne-Annen.
demesiyle yere yıkılı verdi.Bir kaç dakika sonra ayıla bilmişti ve acı haberi verdi
-Annen kaçan korsanlar tarafından öldürüldü…
Bu sefer ben bayılacak gibi olmuştum ancak shinobi beni yatıştırmak için “Üzülme” gibi laflar söylüyordu neye yarardıki annem öldürüldü… | |
|
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: Quite... Salı Nis. 20, 2010 6:27 pm | |
| | |
|