| Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP | |
|
+23Marie Evanee Dread Manuéla Da Silvera Cathy D'Andro Georgi De' Chékhov Derek Quigley Eléonora Jane Pércival Russel Da Silvera Désdemonâ Pixié O'shéliâ Cedric Terry Luciana De Felice Amethystia Augustine Katie Lilly Night Svetlénâ W. O'shéliâ Quite Clémente Kai Oushi Lyndséy Juli O'shéliâ. Angela Zoéy Queen Freja Lynxie Mathilda Alitté Ronchéz Florence Ingrid Querelle Renesmee Da Silvera Océane Clémente Monica Schafer 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP C.tesi Haz. 05, 2010 1:00 pm | |
| benimde çelisti seherbaz yaptım. Aydınlık mıydın sen? | |
|
| |
Katie Lilly Night Slytherin 2. sınıf
Rp Partneri : Yok. Ne yani olması mı lazım? Şu üç günlük sihir camiasında o olsa n'olur olmasa n'olur. Yanlış mı düşünüyorum? Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 28/03/10 Yaş : 30 Lakap : Lil-Kat-Katly
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP C.tesi Haz. 05, 2010 1:05 pm | |
| Bende rp yapmak istiyoruumm... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP C.tesi Haz. 05, 2010 3:20 pm | |
| - Océane Clémente demiş ki:
- benimde çelisti seherbaz yaptım. Aydınlık mıydın sen?
Hangisi Daisy mi, Daisy aydınlık değil... Madameyi soruyosan o aydınlık zaten profesör olmak için aydınlık olmak gerekiyor. Diyorum işte istiyosan bi tane daha karakter açıyım. Eğlenceli olur. 3 karakter senin için çok gelmemeli Dimi ama Editt: Hea bir de benim Hayaletim var onunla da yapabilirsin. Slytherin hayaleti Melanie böyleydi ismi galiba 4 karakter olur işte ne olcak |
|
| |
Svetlénâ W. O'shéliâ Slytherin 4. sınıf
Özel yetenek : Metamorfmagus Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 336 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Svét, Rosé, Win, Kış, Lenâ... vsvs
| |
| |
Eléonora Jane Pércival Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Ptsi Haz. 07, 2010 11:50 am | |
| İstersen beraber yapalım. Kızınca da metalık özelliğini gösterebilrisin. Ben slylılardan nefret ederim genelde =) | |
|
| |
Lyndséy Juli O'shéliâ. Slytherin 3. sınıf
Rp Partneri : Acılağ Çocuğu ^^ Kan durumu : En safından kan .d Mesaj Sayısı : 876 Kayıt tarihi : 16/01/10
| |
| |
Derek Quigley Slytherin 5. sınıf
Rp Partneri : Hepsi benimken neden bir partnere ihtiyaç duyayım ki ? Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 119 Kayıt tarihi : 03/05/10
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Çarş. Haz. 09, 2010 6:06 pm | |
| Julie sizin ortak salondaki rpye geleyim mi ? | |
|
| |
Lyndséy Juli O'shéliâ. Slytherin 3. sınıf
Rp Partneri : Acılağ Çocuğu ^^ Kan durumu : En safından kan .d Mesaj Sayısı : 876 Kayıt tarihi : 16/01/10
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Çarş. Haz. 09, 2010 7:30 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Özel yetenek : Metamorfmagus Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 336 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Svét, Rosé, Win, Kış, Lenâ... vsvs
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Perş. Haz. 10, 2010 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Perş. Haz. 10, 2010 5:49 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 9:08 am | |
| | |
|
| |
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 9:39 am | |
| ben sizin bir aile üyenizle kavga etmiştim. Andrea O shelia ile... Sende bunun için bana kötü bir şeyler yapabilrisin. Öc almak işte =) Koridorda olabilir istersen =) | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
Kan durumu : - Mesaj Sayısı : 216 Kayıt tarihi : 26/05/10
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 9:40 am | |
| bende yapabilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 9:47 am | |
| | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 9:48 am | |
| Konu neymiş gerekirse çığlık Almaricde gelebilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 9:51 am | |
| | |
|
| |
Russel Da Silvera
Banned
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 9:52 am | |
| konu katliyam diyorsun da. Almaric benim ölü babam oluyor | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 10:44 am | |
| mesela biz kavga ederken renesmee bnim tarafımda russel senin tarafında çığlık bizi ayırmak istiyor olabilir | |
|
| |
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 12:18 pm | |
| zaten ben russelden nefret ediyorum .D | |
|
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 12:18 pm | |
| E bende hufflepuff olacağıma göre | |
|
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 12:20 pm | |
| tamam o zaman biz başlatalım mı ne dersin koridorda giderken ki konuşmalarımız felan =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP Cuma Haz. 11, 2010 12:21 pm | |
| | |
|
| |
| Öğrenci-Öğrenci Anlaşmalı RP | |
|