| Mazeret bildirimi. | |
|
+7Séth Oréth Florence Ingrid Querelle Luciana De Felice Selena Marie Black Freja Lynxie Mathilda Alitté Ronchéz Monica Schafer 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Mazeret bildirimi. Salı Mayıs 04, 2010 9:45 am | |
| Ad Soyad:
Giremeyeceğiniz süre: Bizden istediğiniz bir şey:(rütbe,özel yetenek,ünlü, Ders mazereti) mazeretinizin kalkması için bu başlık altına tekrardan yazmanız yeterlidir.
| |
|
| |
Mathilda Alitté Ronchéz Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Çarş. Mayıs 05, 2010 8:10 pm | |
| Ad Soyad:Lily Ronchez Giremeyeceğiniz süre:06.06.2010 tarihine kadar Bizden istediğiniz bir şey:Birşey istemiyorum | |
|
| |
Freja Lynxie Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Ceys. Ahaha. Regi'den sonra doğru yolu bulan genç işte. asdf. Kan durumu : Tavuk kanı. Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Çarş. Mayıs 05, 2010 8:10 pm | |
| Cedric Terry pm yoluyla 6 Haziran'a kadar sınav sebebiyle giremeyeceğini söyledi. Rütbesinin korunmasını rica ediyor. | |
|
| |
Selena Marie Black Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Rp Partneri : Burasıda şuan için boş.Bi'pm uzaklıktayım.İstiyorsan pm'ye uç Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 526 Kayıt tarihi : 10/03/10 Yaş : 30 Lakap : Sell / Mar / Lena / Rie / Berçin-chan / Melek /
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Çarş. Mayıs 05, 2010 9:58 pm | |
| Ad Soyad:Selena Marie Black
Giremeyeceğiniz süre:6 Haziran Bizden istediğiniz bir şey:(rütbe,özel yetenek,ünlü, Ders mazereti) :Rütbe - Ünlü NOT:Bu aralar girebildiğim kadar gireceğim | |
|
| |
Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Çarş. Mayıs 05, 2010 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Freja Lynxie Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Ceys. Ahaha. Regi'den sonra doğru yolu bulan genç işte. asdf. Kan durumu : Tavuk kanı. Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Ptsi Mayıs 17, 2010 4:28 pm | |
| Bu çok iğrenç bi' durum. Bunu yazmak zorunda kalacağımı düşünmemiştim hiç. Malumunuz itinayla sövdüğüm SBS illeti yüzünden 15 gün kadar giremeyeceğim.Girersem de yarım rp'lerimi tamamlamak için 3o dk falan olur ancak. 15 gün sonra girebilir miyim orası da tartışılır gerçi ama onu o zaman düşünürüz. 15 gün buralarda yokum, uslu durun adminlerinizi üzmeyin. asdf. Buraya sadece girmiyorum yazabilirdim ama bilmiyorum o kadar yazıp bırakmak içime sinmezdi büyük ihtimalle. Burayı ve sizi çok özleyeceğim. Eğer derseniz Davuk sensiz olmaz çareler düşünülür asdfasada. Her şey 465 için. Dila senden ayrı özür dilerim bana verdiğin üyeliğine bakamadım. Hoşçakal HL. SBS'den sonra görüşmek dileğiyle. | |
|
| |
Florence Ingrid Querelle Ravenclaw 4. Sınıf
Rp Partneri : Yok yok ve yok. Zaten gerekte yok! =) Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 301 Kayıt tarihi : 03/05/10
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Cuma Mayıs 21, 2010 7:50 pm | |
| Böhüü. Maalesef bana Linz yolları göründü beybiler!!
Keşke Antalya'dan şikayetçi olmasaymışım diyorum. O korkutucu yere gitmeyi asla istmezdim fekat bir buçuk hafta buralarda olamayabilirm. Pazartesinden itibaren yokum yani. Yİnede girmeye çalışacağım. Yani eğer eve yeniden internet bağlatılmışsa. Öhmm. Herkese sayonara!!
| |
|
| |
Mathilda Alitté Ronchéz Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Ptsi Mayıs 24, 2010 7:15 pm | |
| Ad Soyad:Mathilda Alitté Pércival Giremeyeceğiniz süre:6 Hazirana kadar Bizden istediğiniz bir şey:(rütbe,özel yetenek,ünlü, Ders mazereti) Ders,rütbe ve ünlü. | |
|
| |
Séth Oréth Dükkan Sahibi & Işık Yeminlisi
Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 254 Kayıt tarihi : 01/04/10 Lakap : Se , Set , Seh , SO , GFB ... (:
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Ptsi Mayıs 24, 2010 7:29 pm | |
| Ad Soyad: Séth Oréth
Giremeyeceğiniz süre: 8-9 Haziran Bizden istediğiniz bir şey:(rütbe,özel yetenek,ünlü, Ders mazereti) Rütbe- Ünlü | |
|
| |
Katie Lilly Night Slytherin 2. sınıf
Rp Partneri : Yok. Ne yani olması mı lazım? Şu üç günlük sihir camiasında o olsa n'olur olmasa n'olur. Yanlış mı düşünüyorum? Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 28/03/10 Yaş : 30 Lakap : Lil-Kat-Katly
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Cuma Haz. 11, 2010 8:22 pm | |
| Aslında belli bi' mazeretim yok. Sadece bi' süre siteye giremeyeceğimi belirtmek istiyorum. | |
|
| |
Kira Alya Gryffindor 2. Sınıf
Kan durumu : Safkan! Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Ptsi Haz. 14, 2010 5:28 pm | |
| Ad Soyad: Kira Alya
Giremeyeceğiniz süre: Belirsiz Bizden istediğiniz bir şey:(rütbe,özel yetenek,ünlü, Ders mazereti) Rütbe - Ünlü - Ders korunması. | |
|
| |
Charlotte D'Andro Dükkan Sahibi & Kara Giyen
Rp Partneri : - Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 281 Kayıt tarihi : 29/05/10 Lakap : Yok.
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Salı Haz. 29, 2010 3:06 pm | |
| Cathy D'Andro / Charlotte D'Adro Belirsiz. En az 1o gün Ünlü/Dersler/Rütbe | |
|
| |
Irene Candice Swane Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Brandon; aşkın yaşı yoktur (: Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 234 Kayıt tarihi : 23/04/10 Yaş : 29 Lakap : Candie, Iris.
| Konu: Geri: Mazeret bildirimi. Perş. Tem. 01, 2010 7:15 pm | |
| 2 hafta boyunca giremeyebilirim, tatile çıkıyorum. Mazeretli görünmek isterim. Her konuda mazeret istiyorum ve tüm üyeliklerimde. | |
|
| |
| Mazeret bildirimi. | |
|