Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry |
|
| Gene bir kavga | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Eléonora Jane Pércival Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Gene bir kavga Cuma Haz. 11, 2010 12:31 pm | |
| Öğlen 3.Tekil Svetléna -- Renesmee&Eléonora
Jane geçen gün ki Slytherin saldırısından ucuz sıyrılmıştı. Profesör ikisinide serbest bırakmıştı. Koridorda Slytherinlilere hiç bakmıyordu. Onlardan nefret etmeye başlamıştı. Özellikle O'shélia lardan... Koridrda yavaş adımalrla ilerlerken Renesmee gözüne çarptı. Son zamanlarda knouşmaya ihtiyacı vardı. Yanaına hızlı adımlarla yaklaştı. "Selam.." dedi. Renesmee "Selam.." diyerek karşılık verdi. "Eee napıyorsun?" dedi Jane. O sırada yanlarından bir Slytherinli geçti. Jane yüzünü ekşitti. Ve Renesmee'nin diğer tarafına geçti. "Ciddi ciddi tiksiniyorsun." dedi gülümseyerek. "Evet hem de nasıl!" dedi gülümseyerek Jane. "Geçen gün ki olay doğru mu? ya..."dedi renesmee. Jane "Evet aptal bir Slytherinli O'shélia'ya yanlışlıkla çartım diye beni dövmeye kalktı. " dedi. "Onlara bulaşma profesör gelince nasıl yüz çevirdi anatamam. İKİ YÜZLÜ RESMEN!" dedi ardından. Bir daha onlara bulaşmayacaktı. Onlar bulaşmadıkları sürece...
En son Eléonora Jane Pércival tarafından Çarş. Haz. 16, 2010 1:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Svetlénâ W. O'shéliâ Slytherin 4. sınıf
Özel yetenek : Metamorfmagus Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 336 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Svét, Rosé, Win, Kış, Lenâ... vsvs
| Konu: Geri: Gene bir kavga Çarş. Haz. 16, 2010 12:47 pm | |
| " İKİ YÜZLÜ RESMEN! "
Svét, sinirli adımlarla bir grup salak Huff'ın yanından geçti. Bugün, onun için oldukça kötü bir gündü. Sabah özenle hazırlanmış, derslerinden birine gitmiş, Julié ile biraz laflamıştı ancak ezikler sinirini bozmuştu yine. Ve şimdi de bozmaya başlamışlardı. Jane'e aldırmayıp gitmek istedi. Ancak bu sözleri işitince olduğu yerde durdu. Zaten sinirliydi, ki bu sözler kendine hiç iyi gelmemişti. Jane adlı 3. sınıf kız söylemişti bunu. Büyük ihtimalle de Slytherinlilerden falan bahsediyordu. Svét, aniden geri döndü. Üzerindeki kara giyenvari siyah cüppesi ve her nasıl olduysa kıvır kıvır olan, bu nedenle kısa görünen saçlarını savurarak kızın üzerine yürümeye başladı.
" Çenen çok açılmaya başlamış senin. "
Sinirini çıkaracak biri bulduğuna seviniyordu şimdi. Bu kız, akrabalarından birine sataşmıştı ve Svét bunu asla affetmezdi. Sonuçta kanında O'shéliâ lık vardı ve bu ona göre mükemmel bir şeydi. Ona veya yakınlarına tek söz bile söyleyene dokunmuyorsa, bu arada sırada taklidini yaptığı " küçük iyi kız " a daha çok inanılsın diyeydi. Ki bu da çok hoşuna gitmiyordu, o ayrı. Kendini kanıtlamak, şu okulda ceza alma pahasına birilerine gününü göstermek istiyordu. Ve bu da bardağı taşıran son damla olmuştu.
| |
| | | Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Gene bir kavga Çarş. Haz. 16, 2010 1:04 pm | |
| Nessie Jane'in bütün söylediklerine başını sallıyordu oysa o bambaşka şeyler düşünüyordu. Yalnızlığını... Daha çok sıkıntısını aslında bu aralar çok sıkılmıştı. Sürekli ders ders ders. Beyni almıyordu artık. Bir sevgilisi olsa ne güzel olurdu. Bu düşünce onu gülümsetmişti. Jane'in sinirli konuşması düşüncelerinden arınmasına sebep oldu.
"Onlara bulaşma profesör gelince nasıl yüz çevirdi anatamam. İKİ YÜZLÜ RESMEN!"
Buna da başını sallayarak geçiştirdi. Sıkıntıdan kahverengi dümdüz saçlarıyla oynamaya başladı. Birden karşıdan sinirle gelen birini gördü. Bu Swetlana'ydı. Bu sefer saçları lüle lüleydi. Anlaşılan Jane'i duymuştu.
" Çenen çok açılmaya başlamış senin. "
Bakışları tatlı tatlı halledilemeyecek bir sorun olduğunu gösteriyordu. Ama Nessie her zaman arkadaşına destek olacaktı. | |
| | | Eléonora Jane Pércival Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Geri: Gene bir kavga Çarş. Haz. 16, 2010 1:24 pm | |
| Birden karşıdan bir sltherinli geldi. Sinirili sinirli " Çenen çok açılmaya başlamış senin. "dediğinde Jane şaşırmıştı. Pis O'Shelia'lı dedi içinden.
"Sen neden bahsediyorsun, böyle?" dedi Jane kıza kibirli kibirli bakarak. Bu Slytherinliler neden bu kadar kötü olmak zorundaydı.
"Neden bahsettiğimi biliyorsun." dedi omzuna vurdu Jane'nin. "Hey sen ne yaptığını sanıyorsun? Hem ben sana ne yaptım? " dedi meraklı ama sinirli bir sesle.
"Beni dinle. Birini pataklamak için can atıyor olabilirsin. Ama 'o koca kafanı dağıtmadan önce çeneni kapatmayı öğrenmelisin' gibi zırvalıklarını dinlemeyceğim. Şİmdi gider misin? " diye devam etti Jane. Svet fena kızmışa benziyordu. | |
Özel yetenek : Metamorfmagus Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 336 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Svét, Rosé, Win, Kış, Lenâ... vsvs
| Konu: Geri: Gene bir kavga Çarş. Haz. 16, 2010 2:11 pm | |
| "Beni dinle. Birini pataklamak için can atıyor olabilirsin. Ama 'o koca kafanı dağıtmadan önce çeneni kapatmayı öğrenmelisin' gibi zırvalıklarını dinlemeyeceğim. Şimdi gider misin? " İşte bu sözler Svét'i gerçekten kızdırmıştı. Söyledikleri ve akrabasına sataşması yetmez gibi, ondan özür dileyip yolundan çekileceğine laf söylüyordu. Svét'e nasıl karşılık verebilirdi? Svét elbette bunu karşılıksız bırakmayacaktı. Koridor oldukça boştu. Bu da tabi Svét'in işine geliyordu. Kızın yakasını bir çöpü tutarcasına tuttu ve koyu mavi gözlerini onun gözlerinde inatla sabitledi. " Sen-benimle-böyle-KONUŞAMAZSIN! ANLADIN MI?" Svét, bir süre öyle durdu ve sonra kızı bıraktı. Bakışlarını ondan ayırmadı. Tehlikeli biriydi. Kara giyenlerle de bu yüzden takılıyordu zaten. Gerçi bunu bilen çok az kişi vardı, ki bu iyi bir şeydi. Aklını düşüncelerinden ayırım Jane'in konuşmasına izin vermeden yeniden konuştu: " Bana bak. Akrabalarıma sataştığın yetmezmiş gibi bir de bana cevap veriyorsun. Bu, senin için hiç iyi değil, tamam mı? Ayağını denk al. Yoksa pişman olursun. "
| |
| | | Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Gene bir kavga Çarş. Haz. 16, 2010 2:16 pm | |
| Olaylar çok çabuk gelişmişti. Nessie bir tarafta öylece durmaktan sıkılmıştı. Swet'in eline uzatıp çekti ve: "Bana bak Slytherinli, hufflepuff'lıları ezmeye hakkın yok. Hufflepuff'ız diye bize istediğini yaptırabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Kötü olman bir şeyi değiştirmez. Şimdi lütfen git."
Nessie bile kendi söylediklerine şaşırmıştı. Aslında o kadar cesur değildi ama bu sefer bayağı sinirlenmişti. Bu slytherin'liler kendini ne zannediyordu böyle? Bu tavırlarından bıkmıştı. Kibirli davranışlara hiç haz edemezdi. Ama şu an yaptıklarından pişman mıydı? Değildi.
Biraz daha özen gösterin.
Monica. | |
| | | Eléonora Jane Pércival Hufflepuff 3. Sınıf
| Konu: Geri: Gene bir kavga C.tesi Haz. 19, 2010 1:24 pm | |
| Kız Jane'nişn yakasını bir çöpü tutarcasına tuttu ve koyu mavi gözlerini onun gözlerinde inatla sabitledi. " Sen-benimle-böyle-KONUŞAMAZSIN! ANLADIN MI?" Svét, bir süre öyle durdu ve sonra kızı bıraktı. Bakışlarını ondan ayırmadı. Jane bundan nefret ediyordu. Jane'in konuşmasına izin vermeden yeniden konuştu: " Bana bak. Akrabalarıma sataştığın yetmezmiş gibi bir de bana cevap veriyorsun. Bu, senin için hiç iyi değil, tamam mı? Ayağını denk al. Yoksa pişman olursun. "
Jane bir şey yapmak istiyordu. Büyü yaparsa bu sefer ne olurdu? O iğrenç akrabası gibi iki yüzlü müydü? Renee hiç beklenmedik bir şey yaptı. Ya da Jane beklemiyordu. Swet'in eline uzatıp çekti ve:
"Bana bak Slytherinli, hufflepuff'lıları ezmeye hakkın yok. Hufflepuff'ız diye bize istediğini yaptırabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Kötü olman bir şeyi değiştirmez. Şimdi lütfen git." Jane gülümsedi. Arkadaşının savunması hoşuna gitti. Ama kız ağzını eğerek renee'nin taklidini yaptı. Bu bardağı taşıran son damla olmuştu. Kızın omzuna hafifçe vurdu.
"Biliyor musun, ne düşünüyorum? Seçmen şapka hata yapmış. Seni Slytherin'e değil asıl ve gerçek yuvan olan çöplüğe vermeliymiş. Şimdi beni anladığını umuyorum ve gitmeni istiyorum, anlamadıysan gi-der-mi-innn?"
dedi Jane soğuk kanlılıkla kız ona saldırısa diye -ki bu %99.999 ihtimaldi.- öğrendiği büyülerden işine yarayanları bulmaya çalışıyor, zihninde tekrarlıyordu. | |
| Konu: Geri: Gene bir kavga Perş. Tem. 01, 2010 11:00 am | |
| "Bana bak Slytherinli, hufflepuff'lıları ezmeye hakkın yok. Hufflepuff'ız diye bize istediğini yaptırabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Kötü olman bir şeyi değiştirmez. Şimdi lütfen git."
Buna ancak gülebilirdi. Lütfen, öyle mi? Kim onun "lütfen" leri dinleyeceğini düşünürdü ki? O hep başınabuyruk olmuştu ve bu böyle devam edecekti. Şu an eğlendiği bile söylenebilirdi. Renesmee'nin taklidini yaptı bir an ve Jane buna çok sinirlendi.
"Biliyor musun, ne düşünüyorum? Seçmen şapka hata yapmış. Seni Slytherin'e değil asıl ve gerçek yuvan olan çöplüğe vermeliymiş. Şimdi beni anladığını umuyorum ve gitmeni istiyorum, anlamadıysan gi-der-mi-innn?"
İşte bu salakçaydı. Svét gerçekten sinirlenmişti ve daha ne yapabileceğini bilmiyorlardı. Başını öne eğdi. Bu muhtemelen yanlış anlaşılacaktı. Aslında ne yapacağını bile tam olarak bilmiyordu. Canlarını acıtacak bir şey olmalıydı. Sinirlendirecek, korkutacak... Evet! Şimdi aklına gelmişti. Uzun bir süre bekledi. Kendini adapte olmaya zorluyordu, bunu uzun zamandır yapmamıştı. Sonra yavaşça başını kaldırdı. Jane'in ve Renesmee'nin yüzündeki garip şaşkınlık ve korku karışımı ifade, onu tatmin etmeye yeterdi. Yavaşça Jane'e doğru ilerledi. Hiç kendi sesine benzemeyen bir sesle, Marie Evanee Dread'ın, ya da onun ikizinin olabilecek sesle konuştu: "Bak Jane, istersem şu okulu altüst edebilecek güce sahibim. Lord da öyle. Sen henüz kimle konuştuğunu bilmiyor olabilirsin, ama bilmemeye devam edersen, şu önündeki benim değişmiş halim değil, gerçek bir kara giyen olur ve sadece kendini değil, tüm okulu tehlikeye atarsın. " Yaptığı etkiden memnun bir şekilde, bu kez daha kolaylıkla, tekrar Svét oldu ve iki kıza gülümseyip isteklerini yerine getirdi. Koridordan yavaş adımlarla bahçeye doğru ilerledi. Bir yandan da kıs kıs gülüyordu.
|
| |
| | | | Gene bir kavga | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|