| Başvuru Formu | |
|
+8Renesmee Da Silvera Mathilda Alitté Ronchéz Cedric Terry Brenda Stormrage Tailor Nero Luna Nathaniel Laurel Katie Lilly Night Luciana De Felice 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Başvuru Formu Paz Nis. 04, 2010 2:46 pm | |
| Ad/Soyad: Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz( Doğru yazın çünkü Rp seviyenizden anlaşılacaktır.): Ne kadar süre online olabilirsiniz(Bununda doğru olması bizim için önemli):
| |
|
| |
Katie Lilly Night Slytherin 2. sınıf
Rp Partneri : Yok. Ne yani olması mı lazım? Şu üç günlük sihir camiasında o olsa n'olur olmasa n'olur. Yanlış mı düşünüyorum? Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 28/03/10 Yaş : 30 Lakap : Lil-Kat-Katly
| Konu: Geri: Başvuru Formu Paz Nis. 04, 2010 9:19 pm | |
| Ad/Soyad:Katie Lilly Night Rp Gücü: Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz: 1 veya 1.5 Ne kadar süre online olabilirsiniz: Hafta içi 1-2 saat hafta sonu 12 saat falan Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Mümkünse Letizia Océane Clémente veya Brenda Arivle Forester oda olmazsa siz bilirsiniz artık. | |
|
| |
Nathaniel Laurel Ravenclaw 2. Sınıf
Rp Partneri : Daisy Cheers Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 71 Kayıt tarihi : 29/03/10 Yaş : 29 Lakap : Nate
| Konu: Geri: Başvuru Formu Ptsi Nis. 05, 2010 4:51 pm | |
| Ad/Soyad: Nathaniel Larter Rp Gücü:62 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz: 1 hafta Ne kadar süre online olabilirsiniz: Hafta içi 3-4 saat Hafta sonu 7-8 saat Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Brenda Arivle Forester | |
|
| |
Tailor Nero Luna Gryffindor 1. Sınıf
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 24/03/10
| Konu: Geri: Başvuru Formu Salı Nis. 20, 2010 6:48 pm | |
| Ad/Soyad:Tailor Nero Luna Rp Gücü:45 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz:1 yıl boyunca WWE RPG , 2 yıl boyunca SA MP Ne kadar süre online olabilirsiniz: Hafta içi en az 2 Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin:Brenda Arivle Foster. | |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Başvuru Formu Perş. Nis. 22, 2010 9:30 pm | |
| Hepinizle ben ilgileneceğim.Başlıklar açılmıştır. | |
|
| |
Cedric Terry Lütfen rütbe edinin.
Rp Partneri : yok... Kan durumu : safkan Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 21/04/10 Yaş : 29 Lakap : Ced, Cee
| Konu: Geri: Başvuru Formu Cuma Nis. 23, 2010 2:51 pm | |
| Ad/Soyad:Cedric Terry Rp Gücü:66 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz: 1 veya 1.5 Ne kadar süre online olabilirsiniz: hafta sonu 8 saat falan Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Mümkünse Letizia Océane Clémente veya Brenda Arivle Forester oda olmazsa siz bilirsiniz artık. | |
|
| |
Mathilda Alitté Ronchéz Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Başvuru Formu Cuma Nis. 23, 2010 2:55 pm | |
| Ad/Soyad:Lily Ronchez Rp Gücü:69 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz: 1 veya 1.5 Ne kadar süre online olabilirsiniz: hafta sonu 8 saat falan Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Mümkünse Océane Clémente veya oda olmazsa siz bilirsiniz artık. | |
|
| |
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Başvuru Formu Paz Mayıs 09, 2010 6:59 pm | |
| Ad/Soyad: Renesmee A. Drâgomir Rp Gücü: 74 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz( Doğru yazın çünkü Rp seviyenizden anlaşılacaktır.): bir kaç ay oldu Ne kadar süre online olabilirsiniz(Bununda doğru olması bizim için önemli): 2-3 saat Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Freja Lynxie | |
|
| |
Jace Angel Night Slytherin 5. sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : Freja Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 32 Lakap : JC.
| Konu: Geri: Başvuru Formu Paz Mayıs 09, 2010 8:22 pm | |
| Ad/Soyad: Jace Angel Night Rp Gücü: 94 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz: Tam zamanı bilmiyorum ama 5-6 ay olmamıştır diye düşünüyorum. Ne kadar süre online olabilirsiniz: Hafta içi pek açamadığım için her gün 70 satırlık RP bırakmam zor. Ancak hafta sonları online olduğum süre fazla ve cumartesi-pazar günleri 70 satırlık RP yazabilirim diye düşünüyorum. Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Bu benim için önemli değil açıkçası; sonuçta online olduğunda RP'mi değerlendirecek her görevli ve admin benim için aynıdır. | |
|
| |
Nathaniel Laurel Ravenclaw 2. Sınıf
Rp Partneri : Daisy Cheers Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 71 Kayıt tarihi : 29/03/10 Yaş : 29 Lakap : Nate
| Konu: Geri: Başvuru Formu C.tesi Mayıs 22, 2010 3:24 pm | |
| Ben başvurmuştum ama o sırada çok yoğundunuz. O yüzden şimdi tekrar başvuruyorum. Ad/Soyad: Nathaniel Laurel Rp Gücü: 62 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz: 3-4 aydır. Ne kadar süre online olabilirsiniz: Haftaiçi 3-4 saat , haftasonu 7-8 saat. Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Fark etmez.
| |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Başvuru Formu C.tesi Mayıs 22, 2010 3:36 pm | |
| İkinizle de ben ilgileneceğim.Başlıklarınız açılmıştır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başvuru Formu Paz Mayıs 30, 2010 4:24 pm | |
| Ad/Soyad: Daisy Cheers Rp Gücü: 85 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz( Doğru yazın çünkü Rp seviyenizden anlaşılacaktır.): 5-6 Ay Ne kadar süre online olabilirsiniz(Bununda doğru olması bizim için önemli): Cuma-Cumartesi-Pazar Genellikle burdayım^^ Yazın da sürekli burada olurum. Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin:Fark etmez^^ |
|
| |
Dulciéna Norr Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : melez Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 30/05/10 Lakap : meg,megs,ann :)
| Konu: Geri: Başvuru Formu Paz Mayıs 30, 2010 6:12 pm | |
| Ad/Soyad: Dulciéna Norr Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz: Sitede aciklamami gormussunuzdur ben bastan yazimi gelistirmek icin buradayim ilk defa baslayacagim. Ne kadar süre online olabilirsiniz(Bununda doğru olması bizim için önemli): Bir gunde 1 saat 2 saat farkli olur. Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Farketmez. | |
|
| |
Alex Vander Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 27 Lakap : A.V
| Konu: Geri: Başvuru Formu C.tesi Haz. 05, 2010 9:43 am | |
| Ad/Soyad:Alex Vander Rp Gücü:10 Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz( Doğru yazın çünkü Rp seviyenizden anlaşılacaktır.):4 Ne kadar süre online olabilirsiniz(Bununda doğru olması bizim için önemli):2-3 saat Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin:Luciana De Felice o olamazsa fark etmez.
| |
|
| |
Lyndséy Juli O'shéliâ. Slytherin 3. sınıf
Rp Partneri : Acılağ Çocuğu ^^ Kan durumu : En safından kan .d Mesaj Sayısı : 876 Kayıt tarihi : 16/01/10
| Konu: Geri: Başvuru Formu Paz Haz. 27, 2010 2:53 pm | |
| Ad/Soyad: Lyndséy Juli O'shéliâ. Rp Gücü: Rp gücü yok? Ne kadar süredir Rp yapıyorsunuz( Doğru yazın çünkü Rp seviyenizden anlaşılacaktır.):8 aydır sanırım. Ne kadar süre online olabilirsiniz(Bununda doğru olması bizim için önemli):Günde en fazla 4 saat. Rpgler'inizi analiz etmesini istediğiniz admin: Eda ilgilenirse sevinirim ^^. | |
|
| |
| Başvuru Formu | |
|