| Büyük Arkadaşlık... | |
|
+3Felix Ivan Black Angela Zoéy Queen Mathilda Alitté Ronchéz 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mathilda Alitté Ronchéz Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 8:01 pm | |
| İksir dersinden yeni çıkmıştım.Profesör Reinhardt'ın hareketleri beni allak bullak etmişti.Hah!Zaten öyle değil miydi? yrıca bu Zoey nerede kalmıştı?KSKS dersinden çıkmış olması gerekirdi.Tabikii yine bir yerde dedikodu peşinde koşuyordu.Bu düşünce elimde olmadan sırıtmama neden olmuştu.Sarı saçlarımı düzelttim ve dderin bir nefes alıp beklemeye başladım.Zoey'in davranışları çok hoşuma gidiyordu.İyi kalpli, sevecen ve kıpır kıpır bir kızdı.Her türlü başınızı belaya sokabilirdi.Ama tatlı belaya..."İyi insan lafın üstüne gelir" sözü -yine- doğru çıktı.Zoey yüzünde geniş bir gülümsemeyle köşeden.Beni görünce adımlarını sıklaştırdım.Yanıma geldiğin yine o dedikoldularına başlamadan -"Hey Zo! Nerelerdeydin" dedim.Sanki bilmiyordum.Ama yinede sevecen bir şekilde gülümsedim. | |
|
| |
Angela Zoéy Queen Hufflepuff 4. Sınıf
Rp Partneri : Felix Ivan Black aşkııııımmm =)) <3<3 Kan durumu : Safkan :D Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 05/05/10 Yaş : 29 Lakap : Ang. Zoe,Zo,Angel (: İstedğinizi diyin..
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 8:08 pm | |
| Ben son dersten çıktım çok yorgundum. Odaya gittiğimde hemen kendimi yatağa atıcaktım. Ama köşeden dönünce en yakın arkadaşım Lily'i gördüm. Yorgunluğu bir kenara atıp hızlı adımlarla Lily'nin yanına gittim. Yaklaşınca ona gülümsedim oda-"Hey Zo! Nerelerdeydin" dedi Bende ''dersten yeni çıktım'' dedim gülümsyerek.Lily çok sevecen şirin,tatlı bir kızdı. O bir Griyfindor'du ama biz çok yakındık. Onunla hiç kavga etmedim. Ve onu ilk gördüğümde ona kanım ısındı. Lily benim en yakın arkdaşımdı. Onu kırmak istemediğim için yorgunluğumu gizlemeye çalışıyordum.
| |
|
| |
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 8:15 pm | |
| Yorgunluğu ifadesinden anlaşılıyordu.Gülümsemeye çalıştım ve -"Sen yorgunsun anlaşılan.Neyse...Taze dedikodularım vardı ama kaçıracak gibisin." dedim ve gülümsedim.Zoey'in hayatta en çok sevdiği şeyler sırasında dedikodu ilk 3'te yer alıyordu.Birde dedikoduyu ballandıra ballandıra anlattık mı...Artık o dedikoduyu 3-4 defa anlatmak gerekirdi.Gülümsemem genişledi ve yemi yutmasını bekledim.. | |
|
| |
Rp Partneri : Felix Ivan Black aşkııııımmm =)) <3<3 Kan durumu : Safkan :D Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 05/05/10 Yaş : 29 Lakap : Ang. Zoe,Zo,Angel (: İstedğinizi diyin..
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 8:19 pm | |
| Lily hain bir pırıltıyla gülümsyerek "Sen yorgunsun anlaşılan.Neyse...Taze dedikodularım vardı ama kaçıracak gibisin." dedi. '' Off Lilyy benim hassas noktamı biliyorsun. Şimdi neden yaptın bunuuu??'' dedim sırıtarak. '' Off meraktan çatlarım anlatmazsan. Uyuyamamda uyuyamazsam dinlenmenin ne anlamı kalır değil mi ? Tamam anlat bakalım neler olmuşş ?? '' dedim meraktan çırpınarak. Lily ' nin ne anlatacağını gerçekten çok merak etmiştim. Lily'de radar gibi heryeri dikkatle dinler. Yapılan dedikodulara katılırdı. Tabi ikimizin yaptığı dedikodular kadar eğlenceli olmasa da... Kız kıza eğlenirdik hep beraber.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 8:25 pm | |
| Dilimi damağıma yapıştırarak şaklattım.Derin bir nefes aldım ve boğazımı temizledim.Gözlerimi bir iki kere kırpıştırdım.Saçlarımı düzelltim ve Çantamı omzumda düzelltim.Olay dedikodu olduğunda Zoey'i bekletmek, uçurumun kenarında amuda kalkmak kadar tehlikeliydi.Haince gülümsedim ve "Rawenclaw'da Lasthe var ya Lasthe.Neler yapmış neler" dedim.Ardından küçük bir kahkaha attım.Zoey sabırsız görünüyordu ve eğer anlatmazsam kafama bir şey atacak gibiydi. | |
|
| |
Felix Ivan Black Gryffindor 1. Sınıf
Rp Partneri : Renesmee Angela Drâgomir bırakma beni!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 06/05/10
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 8:27 pm | |
| Felix, yavaş adımlarla ilerliyordu. Dersten yeni çıkmıştı. Çok yorgundu. Dersleri iyidi ama tek bir sorunu vardı. Kendini çok yanlız hissediyordu. Az ileride iki tane konuşan kız gördü. Kızları tanıyor gibiydi. Birinin adı Lily'di diğeri ise Zoey Felix, Zoey'i çok hoş bir kız olarak görüyordu. Tüm cesaretini topladı ve kızların yanına gitti. Felix, konuşmnaya başladı. -Merhaba ben okula yeni geldim. Dersten yeni çıktım. Sen Zoey olmalısın sen de Lily.İlk kez iyi bir şey öğrendim. Bu okulda yanlız olunca canınız fena halde sıkılıyor. Bana biraz okulu gezdirebilir misiniz? Zoey ve Lily Felix'e bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 8:32 pm | |
| -Merhaba ben okula yeni geldim. Dersten yeni çıktım. Sen Zoey olmalısın sen de Lily.İlk kez iyi bir şey öğrendim. Bu okulda yanlız olunca canınız fena halde sıkılıyor. Bana biraz okulu gezdirebilir misiniz?" dedi, adı Felix olan çocuk. -"Ah tabiiki.Neden olmasın.Bu arada isimlerimizi nereden biliyorsun tatlım?" dedim.Zoey'e hain bir bakış attım.Dedikodu yarım kaldığına göre akşam beraberdik.Şu anda içimden zafer dansı yapmak geliyordu ama boğazımı temizledim ve Felix'e baktım. | |
|
| |
Rp Partneri : Renesmee Angela Drâgomir bırakma beni!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 06/05/10
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 9:29 pm | |
| -"Ah tabiiki.Neden olmasın.Bu arada isimlerimizi nereden biliyorsun tatlım? Felix, Lily'e baktı. Sesini düzelterek konuşmaya başladı. -Sizi iksir dersinde fark ettim. Gerçekten harikaydınız. Felix, Zoey'e baktı ona duygularını anlatmak istiyordu ama yapamıyordu. Lafa ilk giren Felix oldu. -Neden gezmeye başlamıyoruz? | |
|
| |
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 9:54 pm | |
| ~Yedi satırlık Rp yazma kuralımıza lütfen dikkat edelim. Bakış açılarını karıştırmışsınız. Rp'nizin başında belirtmeliydiniz. ~
En son Monica Schafer tarafından Cuma Mayıs 14, 2010 10:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Kira Alya Gryffindor 2. Sınıf
Kan durumu : Safkan! Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... Cuma Mayıs 14, 2010 10:05 pm | |
| Koridorda yine kendimden emin adımlarla yürüyordum. Bu benim yetiştiriliş tarzımdı. "Kendini ne kadar yenik hissedersen hisset adımların sert ve nereye gittiğini bildiğini gösterir olsun" demişti beni yetiştiren soylu adam. Babam yerine koyduğum kişi... Kıkırdama sesini duyar duymaz kendimi iyice dikleştirdim. Sesin sahibini hemen tanımıştım. Okulda hiç arkadaşım yoktu ama bir kes duyduğum bir ismi kolay unutabilen biri değildim. Lily Ronchez... Yanında iki kişi daha vardı. Kızı daha öncede görmüştüm ama çocuk yeni gibiydi. Kızlara "Neden gezmeye başlamıyoruz?" dediğini duydum. Onlarla muhattap olmamak için adımlarımı biraz daha sıklaştırdım. Lily'nin bakışları bana yönelmişti bile. Bende ona doğru baktım. Fakat yüzümde en ufak bir ifade belirmedi. Sanırım bu tavrım Lily'e kibirli bir kız havasında gelmişti. Her neyse...
En son Kira Alya tarafından C.tesi Mayıs 15, 2010 11:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 6:35 am | |
| Felix geldiğinde benim kalbim çok hızlı atmaya başlamıştı. Felix çok ama çok hoş çocuktu. Ben onu ilk gördüğümde çok hoşlanmıştı. Kısa saçları ve süper tarzıyla dikkatimi diğer erkeklerden kurtarıp ona çekmemi sağlamıştı. Ben bunları düşünürken Lily'nin düşmanca bakışlarla yan tarafa baktığını gördüm. Sonra daha dikkatli bakınca Griyffindor'lardanbi kız olduğunu gördü. Lily ile aralarında hoş bir şey olmadığı kesindi. Felix 'i kolundan Lily'i elinden tutarak '' Tamam hadi gezelim '' dedim. Yoksa her an büyük bir kavga olabilirdi. ''Eee Felix sen hangi binadandın ? '' konuyu değiştirdim. yoksa Lily her an fikrini değiştirip o ''kızın'' yanına gidebilirdi. Çünkü Onun ne kadar inatçı olduğunu biliyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 9:12 am | |
| -Tamam hadi gezelim. Dediğinde beraber gezmeye başlamıştık. Okul hayatımda gördüğüm en güzel yer diyebilirdim. Gezinirken ilk konuşan gene Zoey olmuştu tanrım bu kız kalp atışlarımın artmasına sebep oluyor. -Eee Felix sen hangi binadandın? -Ben Gryfinndor binasındanım bana bölümümün ailem gibi olacağı söylendi. Oysa daha bir kişiyle bile tanışmadım okuldan tabi siz dışında. Kendime inanamamıştım Zoey ile iletişim kurmaya başlamıştım. Yüzümün kızardığına kesinlikle emindim. Hemen ben de Zoey ve Lily'e bir soru yönelttim. -Siz hangi binadandınız? | |
|
| |
| Konu: B C.tesi Mayıs 15, 2010 10:35 am | |
| Lily'nin yanındaki kız Lily'i ve çocuğu tutup yürümeye başladı. Sorun şu ki bende onlarda aynı yönde ilerliyordum. Adımlarımı hızlandırıp oradan hemen uzaklaşabilirdim. Ama bu bir nevi Lily'nin bakışlarından kaçmak gibiydi. O yüzden aldırmadım ve başımı diğer yöne çevirdim. Hala olgunlaşamamış çocuklar gibiydiler. "Eee Felix sen hangi binadandın?" diye sordu kız. Çocuk bir saniye için duraksadıktan sonra "Ben Gryfinndor binasındanım bana bölümümün ailem gibi olacağı söylendi. Oysa daha bir kişiyle bile tanışmadım okuldan tabi siz dışında." diye yanıtladı. Sesi bana heyecanlı gibi gelmişti. Anlaşılan biri, birinden hoşlanıyordu. Felix "Siz hangi binadandınız?" diye sorarken nedense Felix'in o kızdan hoşlandığı ve bunu bu kadar yansıtmasına rağmen kimsenin bir şey anlamaması komiğime gitmişti. Bütün gergin geçen günlerin etkisiyle olsa dayanamayarak güldüm. Bu gülüş kahkaha değildi elbette fakat Lily, Felix ve şu kızın dikkatini çekmişti. Ne de olsa bütün koridor bomboştu. Hiç takmadan yürümeye devam etmek istemiştim fakat Lily'nin yanındaki kıza "Zoey, bırak beni" dediğini duyunca biraz yavaşladım. Başımı çevirip bakmasamda Lily'nin üstüme gelmeye çalıştığını anlamıştım. Muggle kızların kavgaları gibi saç baş dalmayı mı planlıyordu? Asasını çekmesi daha onurlu bir davranış olur muydu orası meçhulde olsa daha akıllıca olacağı kesindi. Üstelik sihir için yaşım küçük olduğundan mugglelara karşı kendini savunması gerekebilir düşüncesiyle eğitilmiş bir kızdım. Bu şekilde üstüme gelmemesi gerektiğini bir bilse! Lily, Zoey'nin elinden kurtulmuş olmalıki arkamdan gelen daha doğrusu koşar adım gelen sesler ondan başkasına ait olamazdı. "Dursana" diye seslendi. Bu kızı sinirlendirmek ne kadarda olaydı böyle. Bunu aklımın bir köşesine yazdım. İnsanların zayıf ve güçlü yanlarını öğrendiğim zaman asla unutmazdım. Bir savaşı yenmek istiyorsan karşıdakinin zaaflarını bilmen en kesin çözümdür. Arkamı dönüp sadece bir metre gerimde olan Lily'e baktım. Soğuk ve yüzümden en ufak bir anlam çıkarılamayacağı bir şekilde "Evet?" diye sordum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 1:26 pm | |
| Ben Felix'in sorusuna cevap vermek için ağzımı açtım. Ama o an Lily elimden kurtuldu ve o kızın peşinden koşarak gitmeye başladı. Ben daha bir şey söyleyemeden Lily o kıza seslenmişti bile. Sanırım dur yada dursana gibi bir şeyler söylemişti. Kızda şaşırmış,bitkin,sinirli bir şekilde arkasına dönüp evet demişti. Bu kız Lily' e her ne yaptıysa onu çok kızdırdığı kesindi. Ben Felix'e dönüp '' Felix bişi yapmalıyız ! yoksa Lily kavga çıkartıcak! '' dedim telaşla. Tekrar Lily ve o kıza doğru döndüm. Hareketleri kavga edicek gibimiydi değil miydi ona dikkat ettim. Şimdilik bir şey yokmuş gibiydi. Ama Lily'nin sağı solu belli olmazdı.Bende o yüzden telaşlanıyordum ya zaten... | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 1:46 pm | |
| Gözlerim bir yandanda Lily'nin arkadaşlarındaydı. Onlarda şaşkın gözüküyorlardı. Bu daha çok gülme isteği doğursada içimde kendimi tuttum ve Lily'e odaklanmaya çalıştım. "Biraz önce bize mi güldün?" diye sordu. "Pek sayılmaz" dedim. Yalan söylemeyi sevmezdim. "Ahh.." diye sinirle inledi. Hafifçe gülümseyerek yavaş yavaş elini asasına götürüşünü izledim. Hala bu kadar rahat olmam anlamsızdı belkide. Yinede Lily'nin bana ağır bir darbe indirebileceğine inanmıyordum. "Başka bir şey var mı?" dedim ve işte bu Lily'i sinirlendiren son damlaydı. Bu kızın niye bana bu kadar sinirlendiğini anlayamıyordum. Bir slytherin olsa bu gayet normal bir davranış olurdu. Oysa Lily'de tıpkı benim gibi bir Gryffindor'du. Felix ve Zoey bize doğru ilerlerken Lily artık asasını çekmişti. Aldırmaksızın iç geçirdim. Onunla aynı seviyedeydik. Lily'i küçümsemem hatalı gibi gözükebilir fakat sinirli bir insan seviyesini her zaman düşürür ve üstün durumdayken bile yenilgiye mağruz kalırdı. Sinirlenen insan hata yapardı. Lily'de sinirliydi ve hata yapacaktı. Asamı yinede elime aldım. Bunu farkettiği gibi ona saldıracağımı sandı ve "Expelli..." diye silahsız bırakma büyüsünü kullanmaya başlıyorduki hızla daha kısa bir büyü ağzımdan döküldü. "Confundus!" Şaşırtma büyüsü. Bu Lily'nin dengesini kaybetmesine ve büyüsünü tamamlamasını engellemişti. Yaptığıma pişman oldum sayılmazdı. Belki başka bir büyü denemeliydim ama Lily'nin büyü yapmaya başlaması düşünmek için vakit bırakmamıştı. Felix hemen Lily'i tuttu. Zoey bir an üstüme atılacak gibi oldu ama sonra Lily'le ilgilenmek için beni arka plana attı. Asamı tekrardan cebime soktum. Lily'e baktım. Bir kaç dakika içinde normale dönecekti. Tekrardan yürümeye başladım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 1:53 pm | |
| İşte kavga etmeye başlamışlardı!! Felix'in kolundan tutup koşmaya aşladım asalarını çıkarmışlardı bile!! Ben ve FElix onlara doğru koşarken o kız "Confundus!" diye bağırdı. ŞAŞIRTMA BÜYÜSÜ!! Ben şaşırtma büyüsü olduğunu anlamıştım. Lily yere düşmeden ben onu tuttum. Bu kızın derdi neydi böyle!! Çok sinirlenmiştim. En yakın arkadaşımın bi kız yüzünden böyle güçsüz duruma düşmesi çok ağırıma gitmişti ve çok gıcık olmuştum. o kız hiç bir şey olmamış gibi yürümeye devam etmesi beni sinirlendirmişti ve sinir kat sayımı sonuna getirtmişti. Sessizce asamı çıkardım ve '' Cor Portro '' diye bağırdım. Etkisiz hale getirme büyüsüydü bu. Ve kızın güçsüzce yere yıkılışını izledim..
En son Angela Zoéy Queen tarafından C.tesi Mayıs 15, 2010 2:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 1:54 pm | |
| Tamam, henüz yeni gelmiştim. Pek de dostça bir okul olduğu söylenemezdi. Az önce neredeyse birileri yaralanabilirdi. Henüz iki tane saldırı metodu öğrenmiştim. Biri denge bozma biride sersemletmeydi. Bunu şimdi yürümekte olan kıza karşı kullanabilirdim. Ama yapamazdım. Lily kıza saldırıcakken dengesi bozulmuştu. Hemen koşarak onu tuttum. O kız benim binamdan biriydi. O sırada Zoey kıza saldırmıştı hiç de karışmadım. Lily elimdeydi yüzüne karşı biraz somurtarak baktım. -O kızın sorunu neydi? Zoey, biraz sinirli görünüyordu. Onu da yatıştırmaya çalıştım. -Sakin ol Zoey. Kıza saldırmana gerek yoktu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 2:04 pm | |
| Ben kızdan hıncımı alınca tekrar Lily ve Felix'in yanına gittim. Felix o kıza saldırdığım için çokta kızmış durmuyordu. Bana kızmadığına sevinmiştim. Felix ''Sakin ol Zoey. Kıza saldırmana gerek yoktu.'' dedi. Bende '' Üzgünüm Felix ama en yakın arkadaşım o kız yüzünden burda yatarken onun gidişini izleyemezdim. '' dedim. Felix'i biraz terslemiştim ama şimdi bu sinirle aklıma başka bir şey gelmemişti. Sonra Felix'e dediklerimden pişman olup '' Özür dilerim Felix '' dedim mahmurca. Sonra '' Biraz sinirlendim de sana patladım sanırım'' diye devam ettim. Bunları söylerken sevdiğim çocuğun kalbini kirdığım için çok üzgündüm. Ve biraz sulu göz olduğum için gözlerim hemen dolmuştu. Ve köpek yavrusu bakışlarımla Felix'e doğru bakıyordum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 2:12 pm | |
| -Biraz sinirlendim de sana patladım sanırım. Zoey'i nasıl olurda affetmezdim. Hiç geciktirmeden onu affettim. -Önemli değil affedildin. Hadi Lily'e yardım edelim fazla kızgın. Zoey, hemen yanıma geldi ve Lily'e yardım ediyorduk. Hemen merakımı gidermek için bir soru sordum. -O kız kimdi bizim binada olduğu kesin ama kim olduğunu anladım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 3:48 pm | |
| Felix'in beni affedip affedmeyeceğini can kulağıyla beklerken ''Önemli değil affedildin. Hadi Lily'e yardım edelim fazla kızgın.'' dedi. Ben eğer şu an Lily yerde yatmıyor yada kavga etmemiş olsaydık sevinçten olduğum yerde zıplıyor olabilirdim ama şimdi zamanı değildi. Lily'nin yerden kalkmasına yardım ettim ve Felix'e dönüp '' bu kız burda mı kalsın ne yapalım ? '' dedim. ama ben kavga etmeyi fazla sevmezdim. Sadece damarıma bastıklarında kimse beni tutamazdı. O kız yerde ölece yatıyordu. İçimdeki seslerden biri yazık kıza bence ona yardım et dyordu. Diğer ses ise o senin en yakın arkadaşına ne yaptı bi baksana tabiki yardım etme diyordu. Lanet olsun ne yapıcaktım ?? Her zaman içimde uyanık olan iyiliği fısıldayan sesi mi ? Yoksa içimde genelde uyuyor olan sadece çok sinirlendiğimde uyanan kötülüğü fısıldayan sesi mi ? Ah lanet olsuun ben kötü biri değilim! dedim ve O kızı kaldırdım yada kaldırmaya çalıştım '' Felix sen bu kızı kaldırır mısın ? Lily uyanık en azından ben ona yardım ederim '' dedim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 4:01 pm | |
| -Felix sen bu kızı kaldırır mısın ? Lily uyanık en azından ben ona yardım ederim. Bu gerçekten çok garipti. Zoey, sandığımdan iyi birine benziyordu. Kızı kaldırmak için yanına doğru gittim kız fazla baygın görünmüyordu. Kızı tam kaldıracakken Zoey'e çok merak ettiğim o soruyu sordum. -Tabi ki kaldırırım da saldırdığın birine neden yardım ediyorsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 4:08 pm | |
| Ben Lily'nin kalkmasına yardım ederken Felix -Tabi ki kaldırırım da saldırdığın birine neden yardım ediyorsun. diye sordu. Ben bi bilseem!!! Bi bilsem aşkım neden yardım ettiğimi??! Off bilmiyordum kahretsin ki neden yardım ettiğimi bilmiyordum! Ama Felix'e bunu söyleyemezdim yoksa beni deli filan zannederdi. Birşeyler uydurmaya çalışmıştım '' Belki suç onda değildir ? Belki yanlış anlaşılmadır ? Yada kız sandığımız kadar kötü değildir ? Yardım etmekten kimseye zarar gelmez sonuçta değil mi ? '' Bu sorunun cevabından emin değildim. Ama söylediklerimde yalan sayılmazdı hani ? ya kız kötü değilse ? Gerçekten kız kötü olmayabilirdi. Ya suç onda değilse ? Ama en yakın arkadaşım Lily'den şüphelenemzdim. Zaten ona zararı dokunmayan bir kıza neden asası ile büyü yapmaya kalksın ki ? Bilmiyordum ne yapacağımı bilmiyordum...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 4:17 pm | |
| -Belki suç onda değildir ? Belki yanlış anlaşılmadır ? Yada kız sandığımız kadar kötü değildir ? Yardım etmekten kimseye zarar gelmez sonuçta değil mi ? Ona söylemeliydim. Ama yapamayacaktım sadece ona yakınlaşmaya çalışıyordum. -Sandığımdan da iyi birisin. -Teşekkür ederim. Kızı yerden kaldırmıştım. Omuzlarından tutarken Zoey'in eli benim elime değimişti. Yüzüm kızarmıştı. Ne yapacaktım şimdi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 4:28 pm | |
| Ben Lily'i kaldırmaya çalışırken Felix çoktan kaldırmıştı kızı. Ben Lily'i kaldırıeken benim elim Felix'in eline değmişti. Ben sarışın olduğum için çabucak kızarırdım. Ve belliki Felix'te utanınca hemen kızarırdı. Çünkü başımı kaldırıp Felix'e baktığımda kızarmış yanaklarıyla bana bakıyordu. Ve benim yanaklarımda yanmaya başlamıştı. Lily'i tutmasam ellerimi açıp yüzümü yelpazelerdim ama şimdi Lily'nin bana ihtiyacı vardı. '' Özür dilerim ben şey... Bilerek yapmamıştım...'' dedim ve başımı yere eğdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük Arkadaşlık... C.tesi Mayıs 15, 2010 4:39 pm | |
| -Özür dilerim ben şey... Bilerek yapmamıştım... Keşke ona şimdi her şeyi söyleyebilseydim. Ama çok erkendi. Bunu yapmanın doğru zamanımı bilmiyordum. Lily ile uğraşırken konuştum. -Önemli değil bu arada kızarınca çok hoş bir kız oluyorsun koskoca okulda senden etkilenen biri mutlaka vardır. Bunu neden söylemiştim. Duygularımı ona neden hala açmıyordum. Niye söyleniyordum ki daha yeni gelmiştim nede olsa. | |
|
| |
| Büyük Arkadaşlık... | |
|