Holdric Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry

AnasayfakapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Büyük Arkadaşlık...

+3
Felix Ivan Black
Angela Zoéy Queen
Mathilda Alitté Ronchéz
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Kira Alya
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Kira Alya

Kadın Kan durumu : Safkan!

Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 4:57 pm

Bilincim tam olarak yerinde değildi. Hayır o kızı küçümsememiştim. Böyle bir saldırı bekliyordum ama dikkatim dağalmıştı. Birinin omzunda olduğumu farkettim. Birden sırıtmaya başladım ve kendimi hemen omzunda olduğum kişiden uzaklaştırdım. Felix... Felix'in şaşkın bakışları daha da komiğime gitti. Aslında sinirden gülüyordum. Ya da zihnimde yankılanan Anka Kuşumun çığlığından. Zoey "Hey! Kendine geldi mi?" diye sordu şaşkınca. Anlaşılan Lily'de kendine gelmeye başlamıştı.
Felix'in sesi rüzgara karışık bir şekilde Zoey'e ulaştı. "Evet!"
Anka'nın koridorda belirmesi ikisinide şok etmişti. Beyaz kırmızı kanatları havada süzülürken Anka'nın çığlıkları zihnimi dağlıyordu. Öfkelenmişti hem de çok... Anka Kuşları gibi özel kuşların sahibi olmaz. Böyle kuşların sadece arkadaşları olur ve birileri arkadaşını incitirse hiç bir büyücü kuralı onu durduramaz. Olayların bu kadar saçma bir şekilde gelişmesi Lily'e olan öfkemi arttırdı. Her şey onun başının altından çıkmıştı. Öfkesini kontrol edemeyen insanlar her zaman sorun çıkartır.
Zoey "Bu da ne? Bir Zümrüdü Anka mı?" diye sordu şaşkınca. Lily'nin sesini duydum.
Elimle alnımı okşarken "Kızgın bir Zümrüdü Anka." dedim.
Felix'in biraz önce bana Zoey tarafından yapılan büyüyü şimdi Anka'ya yapmaya başladı.
"Cor port.." Fakat Zoey ve Lily aynı anda "Sakın!" diye bağırdılar. Felix büyüyü durdururken ben gülmeye başladım. Bir Anka Kuşuna etkisiz hale getirme büyüsü yapmaya cesaret mi etmişti? Bu çocuk gerçekten yeniydi. Felix "Ne oldu?" diye sordu.
Zoey
"Anka Kuşlarının soyu tükeniyor. Onların tüylerine zarar vermek bile yasak. Üstelik onlar sihirli yaratıklardır. Küllerinden doğarlar ve inan yeniden doğuşlarında hiç bir şeyi unutmuyorlar" dedi.
Felix "Yani şimdi ne olucak?" dedi. Sesinde titreme varmış gibi geldi.
Ciddi bir sesle "Hiç bir şey." dedim. Ne yapmamı bekliyordu. Onları bir güzel benzetmemi mi? Hadi ama... "Ben yoluma gidiyorum. Sen ya da şu çatlak hem dedikoducuyuz hem de sinirliyiz tipi arkadaşların bir daha benimle uğraşmayacaksınız."
Zoey öfkeyle "Biz mi seninle uğraştık? Lily'e durduk yere şaşırtma büyüsü yapan sensin" dedi.
Ne! Durduk yere şaşırtma büyüsü mü yapmıştım? Bunların gözü kulağı yok muydu?

Angela Zoéy Queen
Hufflepuff 4. Sınıf
Hufflepuff 4. Sınıf
Angela Zoéy Queen

Kadın Rp Partneri : Felix Ivan Black aşkııııımmm =)) <3<3
Kan durumu : Safkan :D
Lakap : Ang. Zoe,Zo,Angel (: İstedğinizi diyin..

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 5:13 pm

ben Felix'in iltifatına karşılık vermek için ağzımı açtım. Ama hiç bir şey söyleyemeden O kız uyandı. Ve çok sinirliydi. Birden Anka Kuşu sesi duydum. Ben daha bir şey söyleyemeden Felix büyü yapmaya çalışmıştı. "Cor port.." ben ve Lily aynı anda "Sakın!" diye bağırdılk. Felix büyüyü durdururken o kız ben gülmeye başladı.Çok sinir bozucuydu. Felix şaşırmıştı. "Ne oldu?" diye
sordu.Ben
"Anka Kuşlarının soyu tükeniyor. Onların tüylerine zarar vermek bile yasak. Üstelik onlar sihirli yaratıklardır.Küllerinden doğarlar ve inan yeniden doğuşlarında hiç bir şeyi unutmuyorlar" dedim. Lanet olsun Felix-yani sevdiğim çocuk- başını şimdi olmasada gelecekte başını belaya sokucaktı eğer biz durdurmasaydık.Felix "Yani şimdi ne olucak?" dedi. Sesinde titreme
vardı Felix'imin... O kız Ciddi bir sesle "Hiç bir şey."dedi.Ben bunu duyduğuma çok şaşırmıştım. Bu kız sandığımdan kötü değildi... "Ben yoluma gidiyorum. Sen ya da şu çatlak hem dedikoducuyuz hem de sinirliyiz tipi arkadaşların bir daha benimle uğraşmayacaksınız."Ben öfkeyle "Biz mi seninle uğraştık? Lily'e durduk yere şaşırtma büyüsü yapan sensin" dedim. Olayı daha bilmiyorduk. Ama Lily'i savunmalıydım... Savunmak için her şeyi yapmalıydım. Başım belaya girse bile. Kız bunları söylediğimde şaşırmıştı. Belliki onun hatası yoktu. Lanet olsunn... Başımı ne tür belaya soktum ben!

Felix Ivan Black
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Felix Ivan Black

Erkek Rp Partneri : Renesmee Angela Drâgomir bırakma beni!!!
Kan durumu : Safkan

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 5:26 pm

-Biz mi seninle uğraştık? Lily'e durduk yere şaşırtma büyüsü yapan sensin.
O ankayı çok iyi tanıyordum Gryfinndor bölümüne girdiğimde okul müdürü beni yanına çağırmıştı o ankada orayadaydı ona biraz mısır vermiştim. Şimdi benden kızgın olamazdı buna inanmıyordum.
-Kız gitti ama kolumda büyüyü durdururken bir çizik açıldı iyileşmesi haftalar alacak.
-Üzülme bir hatan yoktu kolun da eminim iyileşecektir.
O sırada ankanın sesi duyuldu ve yanıma geldi. Evet, haklıydım anka bana kızmamıştı. Zoey, gene konuştu.
-Sanırım sana kızgın değil.
-Öyle görünüyor.
O sırada ankanın gözünden koluma tam yaranın üstüne bir damla gözyaşı aktı. Gözyaşı kolumdaki çiziği tamamen iyilştirmişti. Ankalar gerçekten inanılmaz yaratıklardı.
-Ankalar bunu yapabiliyorlar mı?

En son Felix Ivan Black tarafından C.tesi Mayıs 15, 2010 10:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Angela Zoéy Queen
Hufflepuff 4. Sınıf
Hufflepuff 4. Sınıf
Angela Zoéy Queen

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 5:35 pm

-Üzülme bir hatan yoktu kolun da eminim
iyileşecektir.
dedim Felix'e. Ona bişey olmasından korktuğumu belli etmemeye çalışarak. Ben hayvanları severdim. Ve ne hissettiklerinide anlayabiliyordum bazen. Ve bu anka Felix'i seviyordu. Bunu anlamıştım.-Sanırım sana kızgın
değil.
dedim gülümseyerek.-Öyle görünüyor. dedi Felix bana gülümseyerek.
O sırada ankanın gözünden Felix'in koluna yaranın üstüne bir
damla gözyaşı aktı. Gözyaşı Felix'in kolundaki çiziği tamamen iyilştirmişti. Vay canına!!! Ankalar bunu nasıl yapabilirlerdiki ?
-Ankalar bunu yapabiliyorlar mı? dedim istem dışı. Ve içimden umarık çok salak görünmüyorumdur diye düşündüm. Felix çok tatlı bir çocuktu. Ondan gerçekten çok hoşlanıyordum. Ama onun gibi biri bana neden baksın ki ? hah ben sadece saf iyi bazılarına göre salak bir kızdım onun gibi havalı bi çocuk bana bakmaz bile diye düşündüm içimden.
Felix Ivan Black
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Felix Ivan Black

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 5:43 pm

-Ankalar bunu yapabiliyorlar mı?
-Evet okul müdürü bahsetmişti gözyaşları bütün yarları iyileştirebileceğini söylemişti.
O sırada Zoey ile göz göze geldim kızarmaya başlıyordum olamaz ona aşkımı ilan edecektim. Zamanıda gelmişti. Bunu şimdi yapmalıydım. Tüm cesaretimi topladım ve konuştum.
-Zoey çok hoş bir kızsın seni ilk gördüğüm anda etkilendim sadece biraz fazla cesaretsizim söyleyemedim ama anka bana cesaret verdi denebilir. Seni seviyorum Zoey!
Anka bu sırada Gagg! diye bir ses çıkardı Zoey'in teklifimi kabul etmesini istiyor gibiydi. Ben de gözlerinin içine bakıyor teklifime cevap arıyordum.

En son Felix Ivan Black tarafından C.tesi Mayıs 15, 2010 10:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Angela Zoéy Queen
Hufflepuff 4. Sınıf
Hufflepuff 4. Sınıf
Angela Zoéy Queen

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 5:49 pm

Ben Felix'e bakıp sorumun cevabını bekliyordum.
-Evet Dumbledor bahsetmişti gö zyaşları bütün
yarları iyileştirebileceğini söylemişti dedi. Bunları hızlıca söylemişti.Cümlesi bitti ama sanki söylemek istedikleri daha bitmemiş gibiydi ve derin bir nefes alarak
-Zoey çok hoş bir kızsın seni ilk gördüğüm anda
etkilendim sadece biraz fazla cesaretsizim söyleyemedim ama anka bana
cesaret verdi denebilir. Seni seviyorum Zoey! dedi. Nee?? Ben yanlış duymalıydım. Bu kadar hoş çocuk bana ilanı aşk mı ediyordu?!! Ona hayır demem imkansızdı. Çünkü bende onu seviyordum! Ama şimdi sırası mıydı? Bilmiyorum.... Ama böylee güzel bir teklifi reddetemezdim. Asla! Biraz da istem dışı olarak '' Evet Felix bende seni Seviyorum '' dedim gözlerinin içine bakarak.Ve sonra parmak ucumda durdum. artık onun sıcak nane kokusu nefesini hissedebiliyordum. Vücudumu ona yakınlaştırdım. Ve artık teni tenime değiyordu. Biraz daha yaklaşarak dudağına ateşli bir öpücük kondurdum...
Felix Ivan Black
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Felix Ivan Black

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 6:01 pm

-Evet Felix bende seni Seviyorum.
Uzun bir zamandan sonra duyguğum en güzel cümle olmuştu. Çok hoş bir kızdı. Onunla beraber bir yaşamım olacaktı.
-Şu anda ne yapmam gerektiğini az çok tahmin edebiliyorum. Seni asla bırakmayacağım Zoey.
Bir kaç saniye sonra elini tutup avuç içini birkaç kez öptüm. Ardından belinden tutup kendime çektim. Dudakları benim dudaklarımı buldu. Onu kaybetme korkusuyla kendime çekiyordum. Doyasıya öpmeye devam ediyordum.
Angela Zoéy Queen
Hufflepuff 4. Sınıf
Hufflepuff 4. Sınıf
Angela Zoéy Queen

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 6:43 pm

Felix Şu anda ne yapmam
gerektiğini az çok tahmin edebiliyorum. Seni asla bırakmayacağım Zoey. dedi. Bende zaten ne yapacağımı biliyordum ve dolayısıyla onun ne yapacağınıda... Bir süre sonra elimi tuttu. Avuç içimi bir kaç kere öptü. Çok şekerdi...! Onu çok seviyordum. Onu asla bırakmıyacaktım. Bir süre sonra beni belimdewn tutup kendine çekti ve ateşli bir şekilde öpüşmeye başladık. O sırada Lily rahatsız olmuş gibi boğazını temizledi. Ben takmıyomuş gibi omzumu silktim. Bu anı iyi değerlendirmek istiyordum. Çünkü şu an hayatımın aşkı yanımdaydı. Ve dudak dudağaydı. Kırık bir fısıltıyla '' Seni seviyorum aşkım...'' dedim. Ve ellerimi kaslı göğsünde gezdirmeye başladım. Lily bayağı rahatsız olmuşa benziyordu. ' Zo bu iş doğru yere gitmiyor hadi gidelim artık ! birileri görecek '' dedi.
Felix Ivan Black
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Felix Ivan Black

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 15, 2010 8:25 pm

-Zo bu iş doğru yere gitmiyor hadi gidelim artık ! birileri görecek.
Dudaklarımı onunkilerden ayırmak isteyebileceğim en son şeydi. ama bunu yapmak zorundaydım. Onu itmem gerekti bana kızdığının farkındaydım ama beni sevdiğini biliyordum itmeseydim beni bırakmazdı. Elleri göğsümde duruyordu onu bir daha öpmek istedim. Dudaklarımı sadece onunkilere koymuştum ki Lily, konuştu.
-Felix, Zo biri görücek.
Hemen dudaklarımı çekmek zorunda kaldım. Lily'i yerden kaldırdım. Zoey'a koluma girmesi için kolumu açtım. Lily'e dönüp konuşmaya başladım.
-Tamam pekala gidebiliriz.
Kira Alya
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Kira Alya

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Mayıs 16, 2010 12:07 pm

-Tamam pekala gidebiliriz.
Köşede durmuş onları dinliyordum. Herşeyi nasılda yanlış anlamışlardı. Çok tatlılardı. Güldüm. Tabiki kimsenin duyamayacağı bir sesle. Anka'nın zihnimde bana "Rahatla.." diyişini hissediyordum. Onlar aramızdaki bağı asla anlayamazlardı. Anka'yı hala sıradan bir kuş olarak görüyorlardı. Bilmedikleri tek şey ise onun benim en yakın arkadaşım olduğuydu. Felix'in yarasını iyileştirmesini ben istemiştim. Bunun farkına bile varmamışlardı. Niye böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum. Anka'yı demek müdürün odasındayken görmüşlerdi. Müdür Anka kuşlarının asil oldukları kadar vahşide olabildiklerini bildiğinden bir süre ona bakmak istemişti. Demek benim arkadaşımı yani Anka'yı müdüre ait sanmıştı!
"Anka..." dedim zihnimden
.
Ne demek istediğimi tek bir kelime anlatmıştı ona. Bizim zihinlerimiz birdi. Anka'nın olmasını istediği gibi. Kanatlarını açtı ve ona evcil hayvanmış gibi davranan Felix, Zoey ve Lily'nin yanından bana doğru uçtu. Felix "Hey!" diye bağırdı ama Anka duraksamadı. Benim yanıma geldiğinden habersizlerdi elbette. Anka koridordan dönüp yanımda kanatlarını kapattı. Elimi boynuna götürüp fısıltıyla "Sağ ol dostum" diye mırıldandım.
Felix Ivan Black
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Felix Ivan Black

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Mayıs 16, 2010 3:04 pm

-Hey!
Bağırmama rağmen anka gelmemişti. Ama sadece o ankaya değil tüm ankalara bir borcum olduğunu düşünüyordum. Kendi kendime bir iç geçirdim.
Bir anka dostum olmasını istiyorum.
Tam o sırada başka bir ankanın sesleri duyuldu. Diğerine nazaran daha kırmızı bir ankaydı. Galiba sesimi duymuştu. Benim dostum olabilirdi. Başını okşamaya başladım.
-Dostum olmak ister misin?
Sesim biraz ağlar gibi çıkmıştı. Anka ise hemen Gagg! diye bir ses çıkardı. Okşamamdan sanki memnun oluyor gibi görünüyordu. Artık o benim bir dostumdu. Tam o sırada beni memnun eden bir ses Zoey'den geldi.
-Sanırım bir evcil hayvanın oldu artık.
-Ankaların sahibi yoktur sadece dostları vardır. O benim dostum.
Anka'yı okşamaya devam ettim. Bu gün pek çok şey kazanmıştım. Birincisi Zoey yanımda elimi tutuyordu. İkincisi ise bir dost kazanmıştım anka oda karşımda duruyordu. Yavaşça konuştum.
-Hadi gidelim.
Anka'ya koluma oturması için kolumu uzattım hemen geldi. Gözlerimin içine bakıyordu. Harika bir canlıydı. Lily, yanımızdan yürüyor. Zoey ise sağ koluma girmişti. Sol kolumun üstünde de anka vardı.
Mathilda Alitté Ronchéz
Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Mathilda Alitté Ronchéz

Kadın Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli.
Lakap : Lil

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Mayıs 16, 2010 7:34 pm

Tanrım!Ne gün geçirmiştik ama!Gülmekten kendimi alamadım.Felix ve Zoey bana aklını mı kaçırdın Lily? bakışı atmışlardı ama gülmeye devam ettim.Fakat bakışlar sertleşmeye başladığında gülmeyi kestim ve
-"Ne kadar da değişik bir gün geçirdik?Ayrıca o kızın bana ne yaptığınızı sorarsanız, şu anda anlatılacak bir şey değil" dedim.
Sonra aklıma birden birşey geldi
-"Hey Zo!Sana anlatacağım dedikodu vardıya.Onu nasıl unuttuk?Akşam ortak salona gelde anlatayım" dedim ve Felix'e muzip bir bakış attım.Zoey'in akşam geleceğini öğrenince heyecanlanmıştı.
Felix Ivan Black
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Felix Ivan Black

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Mayıs 16, 2010 8:33 pm

-Hey Zo!Sana anlatacağım dedikodu vardıya.Onu nasıl unuttuk?Akşam ortak salona gelde anlatayım.
İnanılmaz bir andı. Zoey akşam bizim ortak salona geliyordu. Şimdi bir düşünmeliydim. Akşam Zoey geleceğine göre ben giyeceğim. Lily'ye teşekkür borçluydum. Zoey akşam geldiğinde onu en iyi şekilde karşılamalıydım. Nasıl olmuştu ki? O bir Hufflepuff ben ise bir Gryfinndor'dum. İki ayrı bölümden birbirimizi bulabilmiştik. Onu çok seviyordum ve sonsuza dek sevecektim. Zoey'in bende olan elininin avuç içini bir kaç kez öptüm. Zoey'in yüzünde masum bir gülümseme belirdi. Geç kalmadan ben de lafa girdim.
-Yani şimdi Zoey bu akşam bizim ortak salona geliyor musun?
Kira Alya
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Kira Alya

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Mayıs 16, 2010 10:53 pm

Kendimi yatağıma attım. Kahretsin! Şimdiden bu okul üstüme gelmeye başlamıştı. Şu Felix denen çocuğa gıcık olduğumu haykırmama gerek yoktu. Ona yardım ettiğime pişmandım sanırım. Anka benim bu kindar düşünceme bir çığlıkla karşılık verdi. Ona bakıp "Biliyorum, biliyorum. Böyle düşünmem yanlış" dedim. Başını pençelerinin üzerine koyup yere yattı. Artık omzuma gelemeyecek kadar büyümüştü. Sanırım bu müdürü onu okulda tutmak istediğimde izin vermemeyi düşündüren sebepti. Yinede Anka'dan ayrılmayı düşünemezdim bile.
Gözlerimi kapatıp uykunun kollarına kendimi attım.
Ayağa kalktığımda kendimi aşırı dinç hissediyordum fakat biraz karnım açtı. Sonuçta sabah kahvaltısıyla duruyordum. Ortak salona inip bir şeyler atıştırmalıydım. Okul formasıyla uyuya kalmıştım! Hemen yeşil bir pantolon, beyaz gömlek ve üstüne püsküllü kısa daha koyu pastel yeşil tonunda bir yelek geçirdim. Sarı saçlarımı açtım. Hafif dalgalar halinde omzumdan aşağı döküldü. Odamdan dışarı çıkarken Gryffindor'lu diğer öğrencilerin sesleride kulağıma çalınıyordu. Birden Lily ve Felix'le karşılaşacağım aklıma geldi. Her neyse. Çokta umrumdaydılar! Merdivenlerden indim ve düşündüğümden daha beter bir sahneyle karşılaştım. Lily, Felix ve Zoey...
Mathilda Alitté Ronchéz
Mathilda Alitté Ronchéz

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Mayıs 17, 2010 3:31 pm

Karşımda Kira'yı görünce kan beynime sıçramıştı.Tıslar gibi bir sesle
-"Bakın sümsüklerde Gryffindor ortak salonunda oturabiliyormuş" dedim.Kira cevap vermeden omuz atarak yanından geçtim.Arkamdan söylendiğini duyduğum anda bir kez daha sinirlendim ve
-"Kira!Eğer şu hem sürtüğüm hem uyuzum modundan çıkmazsan kafanı keserim" diyerek tısladım.Herkes donmuştu

off topic:aceleyle yazdım özür dilerim kısa oldu.
Brenda Stormrage
Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
 Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Brenda Stormrage

Kadın Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L)
Kan durumu : Safkan..

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Mayıs 17, 2010 4:00 pm

Lütfen 7 satırlık kuralı dikkate alınız.!
Dalmak istemezdim ama gazete yazısından bile kısa bir yazı nasıl aceleye gelebilir?
Kira Alya
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Kira Alya

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Mayıs 17, 2010 6:52 pm

-"Kira! Eğer şu hem sürtüğüm hem uyuzum modundan çıkmazsan kafanı keserim"
Gülmeye başladım. Bu kız hem gayipten sesler duyuyordu hem de beni tehtit etmeye kalkıyordu. Evet bu kız komikti. Hemde çok! Ona soğuk bir bakış attım. Salondakilerde benim tepkimi izliyorlardı. Ama benim gibi bir kızdan bu laflara tepki vermemi bekleyemezlerdi.
Atıştırmalık bir şeyler alırken Lily tekrardan
"Hey! Kime diyorum? Yoksa sağar mısın?" diye atıldı.
Ona dönerek "Seninle koridorda karşılaşana kadar tek kelime ettiğimi sanmıyorum. Eğer kişisel gıcıklıklarını saklamayı beceremeyeceksen istersen hemen burada açıklayabilirim? dedim.
Bunca zaman niye aklıma gelmemişti? Böyle bir şeyi gözden kaçırdığıma inanamıyordum. Lily Ronchez! Ronchez...
Aramızdaki husumet ailelerimiz ve onların soyuna dayanıyordu. Hatta muggle'larda bile aynı durum vardı. Bu sırf ailelerimizle ilgili bir durumda değildi. İngiliz soyundan ve Fransız soyundan asiller hiç bir zaman anlaşamamışlardır. 7yıl savaşlarının etkisi büyü alemine bile taşmıştı. İngiltere'nin hatta bir çok büyücü soyunun en güçlü ailesinin yanında yetiştim. Ronchez'lerde Fransa'nın en güçlü büyücü ailesidir. Sorun şu ki; şuan üstün durumda olan İngiltere yani bizdik. Fransızlar bunu asla kabul etmek istemeselerde öyleydi.
Vay canına beni bile tanıyabildiğine göre bu kız dersine iyi çalıştırılmıştı. Soy ismim bile ailemle farklıyken!
Lily yutkunarak "İngiliz kibri !" diye yakındı.
Derin bir nefes vererek "Fransız pisliği !" dedim.
İkimizinde sert bakışları birbirimizi buldu. Zoey ve Felix'de diğerleri gibi sessiz kalmış bizim aramızdaki konuyu anlamaya çalışıyorlardı. Fakat ikiside bu durumu anlayamazdı. Zoey bir Amerikan olmalıydı. Aksanı onu kolayca ele veriyordu. Bu konudan habersiz olması ise acı vericiydi.
"Bütün bunlarda ne demek oluyor
Lilynn?" diye sordu.
"Evet katılıyorum?"
Bende Lily'de aynı anda "Ailevi meseleler." dedik.
Zoey ve Felix'e anlatmak istemiyor muydu? Vay vay.. Demek ailesini gizleyen bir tek ben değildim.
Angela Zoéy Queen
Hufflepuff 4. Sınıf
Hufflepuff 4. Sınıf
Angela Zoéy Queen

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Mayıs 18, 2010 6:37 pm

Ortalık kızışıyordu. Lily ve Kira çok fena tartışıcaklardı. -adının kira olmasından emin olmamakla birlikte- "Fransız
pisliği !"
dedi Lily. Hiç onun bu kadar kaba konuştuğunu şu ana dek hiç görmemişti.İkiside birbirine sert bakışlar atıyorlardı. Ben ne olduğunu anlamamıştım sessizce oluğ biteni izliyordum. Korkudan Felix'e daha da çok sokulmuştum. Çok güzel kokuyordu. Erkeksi.... "Bütün bunlarda ne demek oluyor
Lilynn?" diye sordum "Evet katılıyorum?" dedi Felix Lily ve Kİra aynı anda "Ailevi meseleler." dediler. Benim aklım karışmıştı. Aklım karışmış bir lekilde Felix!e baktım. Felix bilmiyorum anlamında omuz silkti. Ben Lily'i ordan çıkarmazsam çok kötü şeyler olucaktı. Lily Kiraya doğru tısladı. Kira'da tıpki bir ayna gibi aynı tepkiyi verdi. '' Lily yeter!!'' dedim sabrımı zorluyarak. Lily beni duymamıştı. '' Liliyy!! Yeter dedim gidiyoruz '' dedim ve onu kolundan tutup çekiştirdim. Sağ elim Felix'te sol elim ise Lily'deydi. Lily Biraz direndi ama Kira huysuzluk çıkarmadığı için gitmeye razı oldu.
Mathilda Alitté Ronchéz
Mathilda Alitté Ronchéz

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Mayıs 18, 2010 6:58 pm

Zoey'in kolundan çıktım ve
-"Hayır Zo!Bizim bir işimiz ve bitirmeliyiz" diyerek Kira'nın kolundan tutup duvara yasladım.Tıslar gibi bir sesle
-"Eğer babam Edgar Ronchez hakkında bir daha konuşursan fena olur.Fransanın en köklü ve zengin ailesinden geliyorum.Annemde öyle.50 nesil bile ilerlesek bitiremeyeceğimiz kadar paramız var.Ama diğerlerinden farklı olmama ve hem-zenginim-hem-güzelim ve havalara girmemek için normal davranıyorum.Benim yanımda rahat olsunlar diye para ve aile hakkında konuşmuyorum" dedim.Bu konuşmayı sadece Kira duymuştu.Zoey ve Felix'in duymamasını istiyordum.Arkadaşlığımızın bozulmaması içindi herşey...
Kira Alya
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Kira Alya

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Mayıs 18, 2010 7:29 pm

-"Eğer babam Edgar Ronchez hakkında bir daha konuşursan fena olur.Fransanın en köklü ve zengin ailesinden geliyorum.Annemde öyle.50 nesil bile ilerlesek bitiremeyeceğimiz kadar paramız var.Ama diğerlerinden farklı olmama ve hem-zenginim-hem-güzelim ve havalara girmemek için normal davranıyorum.Benim yanımda rahat olsunlar diye para ve aile hakkında konuşmuyorum"
Tuhaf! Demek bu kızla ortak yönlerimiz vardı. "Güzel.." dedim güçlü bir sesle. "Bende aynı şekilde. Ama unutma şuan yetki olarak benim ailem bu ülkede daha üstün. Her neyse. Sana bu konuda baskı yapamam. Bu okulda ikimizde eşitiz ve ikimizde bu durumun değişmemesini ve kimsenin kimliğimizi öğrenmemesini istiyoruz." dedim.
Başıyla onaylayarak benden birazcık uzaklaştı.
"Yani ne yapacağız?"
"Sadece ben değil. Sende benim ailemden bahsetmeyeceksin." Felix ve Zoey hatta diğerlerinin bakışlarını üzerimde hissedince birinin duyma riskini göze alamayarak "Akşam odama gel." dedim.
Şaşırmıştı ama itiraz etmedi. Sanırım o da iştahlı gözler altında konuşmaktan rahatsız olmuştu. Başını sallayarak arkadaşlarının yanına gitti.
Mathilda Alitté Ronchéz
Mathilda Alitté Ronchéz

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Mayıs 18, 2010 7:43 pm

Zoey ve Felix'in suratında çeişt çeişt duygu vardı.Öfke...Korku...Merak...Haklıydılar ama.Derin bir nefes aldım ve
-"Bakın, size bir açıklama borçluyum fakat şu anda ne yeri ne zamanı.Herşeyi gerektiğinde öğreneceksiniz.Çok karşık bir durum.Aile meselesi.Aşiret veya kan davası gibi birşey.Bi kaç saat önceki kavganın sebebi.Ama sadece bekleyin"dedim ve güçlükle yutkundum.Arkadaşlarıma yalan söylemek benim için çok zordu.Yüzüme sahte bir gülümseme yapıştırdım.Akşam yemeğini gösteren zil çaldı ve hep birlikte Büyük Salon'un yolunu tuttuk

off topic:bundan böyle Büyük Salon'a geçiyoruz.Orda yine aynın bşlıkla açarım.Ordanda Gryffindor kulesinde.
Angela Zoéy Queen
Hufflepuff 4. Sınıf
Hufflepuff 4. Sınıf
Angela Zoéy Queen

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Mayıs 18, 2010 8:43 pm

Onlar kenara çekilmiş konuşurken ben hırsımdan merakımdan sinirimden çatlıyordum... Lily benden bir şey saklıyordu !! Ve bunu ona hatırlatıcaktım! Lanet olsun yaa... En yakın arkadaşım benden bir şey saklıyor ve bilmediğim dolaplar dönüyor. Sinirden gözlerim dolmuştu. Felix beni merak edip '' İyi misin bitanem '' dedi. Ben sesimin çatlayacağından korktuğum için sadece başımı sallamakla yetindim. Onlar ayrıldılar. Ve ben Lily'nin bu konu hakkında konuşmayacağını bildiğim için Felix'e sokulup Lily'e bir şey demeden ilerlemeye başladım. Konuşmuyordum... Çünkü sesimin nasıl çıkacağından emin değildim.
Felix Ivan Black
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Felix Ivan Black

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Mayıs 18, 2010 9:06 pm

Bu inanılmazd bir şey artık Zoey ile birbirimize aidiz. Bizi sonsuza dek kimse ayıramayacak. Artık bir dostta edindim. Ankamın boynunu okşuyordum. Sıcacıktı ankamın başının yanına yaklaşarak fısıldadım.
-İyi ki varsın dostum.
Kıpkırmızı ve büyük bir ankaydı. Fazla vakti kalmamıştı. Beni bırakıp gitmesinden korkuyordum. Ankamın başını okşmaya başladım. Derken diğer elimle Zoey'in elini aradım. Bulduğumda eli aşırı soğuktu. Hemen elini ısıtmak için sıkıca tuttum. Zoey'e başımı devirerek konuştum.
-Seni seviyorum Zo.
Ardından dudaklarım onun dudaklarını buldu ve öpmeye başladım. Harika bir duyguydu sonsuza dek onunla öpüşmeyi istiyordum.
Angela Zoéy Queen
Hufflepuff 4. Sınıf
Hufflepuff 4. Sınıf
Angela Zoéy Queen

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 19, 2010 8:49 am

Ben şu an Lily ile Kira'nın arasında geçenleri anlamaya çalışırken Felix bana doğru eğildi ve -Seni seviyorum Zo. dedi ve benim cevap vermemi beklemeden hemen onun dudakları benim dudaklarımı buldu ve ateşli bir şekilde öpüşmeye başladık. Bir anlığına sadece bir anlığına Lily ve Kira olayını unuttum. Yanımızda hiç kimse yokmuş sadece Felix ile biz varmışız gibi... Onunla saatlerce öpüşmek isterdim.Onunla hiç ayrılmamak..Hep onunla birlikte yaşamak... O artık hayatımın anlamıydı. Onsuz hiç bir şey yapamaz duruma geliştim. Aşk bu olsa gerek. Ama ben Felix'e ölümüne aşık olmuştum...
Kira Alya
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Kira Alya

MesajKonu: Geri: Büyük Arkadaşlık...   Büyük Arkadaşlık... - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 19, 2010 7:29 pm

rpg out: Lily'nin son yazdığını okudunuz mu? Biz Lily'le konuşmayı kestik. Sizde büyük salona doğru gidiyorsunuz. Yani artık ortak salonda değiliz kısmen. rp'yi ikinizde değiştirirseniz daha mantıklı olur ((((((:

Büyük Arkadaşlık...
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Büyük Arkadaşlık...
» İş ve Arkadaşlık
» Büyük Kavga
» Büyük Çığlık
» Büyük kavga