Renesmee Angela Drâgomir: Derse girdiğin için 5 puan alıyorsun.İlk rp bırakan kişi sen olduğun için de 5 puan alıyorsun.Derse bıraktığın rp de bir çok yazım yanlışı ve anlatım bozukluğu mevcut.Konu bütünlüğü yok.Defteri karalıyorsun bundan resim olarak bahsediyorsun.İşlediğim konuyu sadece bir yerde gördüm ve hiç bir bilgi yoktu.Hemencecik geçmişsin.Bu yüzden 15 puan üzerinden 5 puan alıyorsun.Binana toplam
15 puan kazandırmış oluyorsun.
Amethystia Augustine: Derse girdiğin için 5 puan aldın.Dersliğe en iyi rp bırakan sen olduğun için +15 puan alıyorsun.15 puan üzerinden değerlendirilen ders içi rpden 14 puan alıyorsun.En başlarda yaptığın bir hatandan dolayı.Bu sayede binana toplam
35 puan kazandırmış olmaktasın.
Cassidy Laurel: 5 puanı derse girdiğin için alıyorsun.15 üzerinden değerlendirilen rpden 9 puan alıyorsun.Ben büyüleri hatırlatıyorum ve senin bilmediğin büyü olması sende bir şey uyandırmıyor.Biraz daha açık ve kurguya uygun yazabilirdin. Binana toplam da
14 puan kazandırmış oluyorsun.
Nathaniel Laurel:Derse girdiğin için 5 puan alıyorsun.15 üzerinden değerlendirilen rpden 11 puan alıyorsun.Aynı hatayı sende de gördüm.Ben size büyüleri hatırlatıyorum.Öğretmiyorum.Binana toplam da
16 puan kazandırıyorsun.
Florence Ingrid Querelle: Derse girdiğin için 5 puan alıyorsun.15 puan üzerinden değerlendirilen rpden 15 puan alıyorsun.Anlatım iyidi fakat biraz daha uzun tutmanı dilerdim.Binana toplam
20 puan kazandırmış oluyorsun.
Derse geç kalan ve girmeyen öğrenciler.
Daisy Cheers: geç kaldığın için -5 puan alıyorsun.15 puan üzerinden değerlendirilen rpden 7 puan alıyorsun.Büyülerden bahsetmemişsin.Derse boşuna girmişsin aslında.Binana
2 puan kazandırıyorsun.
Ned Narion ve
Katie Lilly Night binalarınızdan -15 puan düşürüyorum.2 hafta sonunda dersliğime girmediğiniz için.
------------------------------------
Lütfen yazdığınız rplerde kurgumun dışına çıkmadan ve anlattığım işlediğim konuyu yazılarınız da uygun bir şekilde belirtiniz.Başkalarının yazılarına bağlı kalmadan özgün rp yazmaya özen gösteriniz.En kısa sürede 2.Dersi vereceğim.