Mathilda Alitté Ronchéz Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Duyurular C.tesi Haz. 05, 2010 1:49 pm | |
| Ders hakkındaki duyurular duyuruları burada bulabilirsiniz.Bu başlığı sık sık kontrol etmenizi öneririm. Mathilda Alitté Pércival Sihir Tarihi Profesörü | |
|
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Duyurular C.tesi Haz. 05, 2010 2:22 pm | |
| ~Dersime Rp yazılmasının süresi 1 haftadır. 1 hafta sonunda yapılan Rpler geç kalınmış sayılır. 2 Hafta sonunda ise ders tamamen biter ve başlık kitlenir. 1 hafta sonunda dersime girmeyen öğrencilerin binasından 5, 2 Hafta sonunda ise 10 puan düşülür.~Dersime ilk rp yazan öğrenci +15 kazanır~2 Hafta sonunda dersime en güzel Rp yazan öğrenci +15 puan kazanır~Yaptığınız ödevlere göre ise 15 üzerinden değerlendiriliceksiniz. Aldığınız puan binanıza eklenir.~Derse girmeyen öğrenci mazeretliyse ne puan verilir, nede düşürülür.~Derse bi hafta içinde rp yazmış olan öğrenci +5 puan alır. Lakin 1 hafta içinde yazmazsa geç kalmış sayılır. -5 puan düşülür. İki hafta sonunda ders biter. Derslik kitlenir. Öğrencinin binasından 20 puan düşülür.~ Binanızın gururu olmak istemez misiniz? Derslik Rplerinizi özen göstererek yazmalısınızİyi Dersler Mathilda Alitté Pércival | |
|
| Konu: Geri: Duyurular Ptsi Haz. 07, 2010 1:35 am | |
| I.Sihir Tarihi Ders Notları Micaela Harlette (4.sınıf): Öncelikle derse girdiğin +5 aldın.Fakat pek fazla bi' betimleme yoktu.Arkadaşlarından topladığın kelimelerle bi' rp yazmışsın.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 10 puan kazandırıyorsun.Daisy Cheers (3.sınıf): Öncelikle derse girdiğin için +5 aldın.Betimlemerin güzeldi ve akıcıydı.Okurken keyif aldım.Belirttiğim şeyleri sen de belirtmişsin.İlk Rp bırakanda sen olduğun için bi' +15 daha alıyorsun.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 35 puan kazandırıyorsun.Jace Angel Night (4.sınıf): Öncelikle derse girdiğin için +5 aldın.Kurguyu açıkça yansıtmışsın.Pek bi' sorun görmedim.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 20 puan kazandırıyorsun.Angela Zoéy Queen(4.sınıf): Öncelikle derse girdiğin için +5 aldın.Betimleme ve uzunlıuk fena değildi.Kuguyu yansıtmayı başarmışsın.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 15 puan kazandırıyorsunGaladriel Legolas (2.sınıf): Öncelikler derse girdiğin için +5 aldın.Betimleme iyiydi fakat öğretmeni çok küçük düşürmüşsün ve saçlamamışsın.Ödev vermediğim için bi' +5 ekliyorum ve binana 10 puan kazandırıyorsun.~Rplerinizi önceden yazan kişilerle bağlantılı yapmayın.Hayal gücünüzü iyi kullanın.Sınırlarla küçültmeyinMathilda Alitté Pércival | |
|