Holdric Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry

AnasayfakapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Duyurular

YazarMesaj
Mathilda Alitté Ronchéz
Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Mathilda Alitté Ronchéz

Kadın Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli.
Kan durumu : Safkan
Lakap : Lil

Duyurular Empty
MesajKonu: Duyurular   Duyurular I_icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 1:49 pm

Ders hakkındaki duyurular duyuruları burada bulabilirsiniz.Bu başlığı sık sık kontrol etmenizi öneririm.
Mathilda Alitté Pércival
Sihir Tarihi Profesörü
Mathilda Alitté Ronchéz
Mathilda Alitté Ronchéz

Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: Duyurular   Duyurular I_icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 2:22 pm

~Dersime Rp yazılmasının süresi 1 haftadır. 1 hafta sonunda yapılan Rpler geç kalınmış sayılır. 2 Hafta sonunda ise ders tamamen biter ve başlık kitlenir. 1 hafta sonunda dersime girmeyen öğrencilerin binasından 5, 2 Hafta sonunda ise 10 puan düşülür.

~Dersime ilk rp yazan öğrenci +15 kazanır

~2 Hafta sonunda dersime en güzel Rp yazan öğrenci +15 puan kazanır

~Yaptığınız ödevlere göre ise 15 üzerinden değerlendiriliceksiniz. Aldığınız puan binanıza eklenir.
~Derse girmeyen öğrenci mazeretliyse ne puan verilir, nede düşürülür.

~Derse bi hafta içinde rp yazmış olan öğrenci +5 puan alır. Lakin 1 hafta içinde yazmazsa geç kalmış sayılır. -5 puan düşülür. İki hafta sonunda ders biter. Derslik kitlenir. Öğrencinin binasından 20 puan düşülür.

~ Binanızın gururu olmak istemez misiniz? Derslik Rplerinizi özen göstererek yazmalısınız
İyi Dersler
Mathilda Alitté Pércival
Mathilda Alitté Ronchéz
Mathilda Alitté Ronchéz

Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: Duyurular   Duyurular I_icon_minitimePtsi Haz. 07, 2010 1:35 am

I.Sihir Tarihi Ders Notları

Micaela Harlette (4.sınıf): Öncelikle derse girdiğin +5 aldın.Fakat pek fazla bi' betimleme yoktu.Arkadaşlarından topladığın kelimelerle bi' rp yazmışsın.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 10 puan kazandırıyorsun.

Daisy Cheers (3.sınıf): Öncelikle derse girdiğin için +5 aldın.Betimlemerin güzeldi ve akıcıydı.Okurken keyif aldım.Belirttiğim şeyleri sen de belirtmişsin.İlk Rp bırakanda sen olduğun için bi' +15 daha alıyorsun.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 35 puan kazandırıyorsun.

Jace Angel Night (4.sınıf): Öncelikle derse girdiğin için +5 aldın.Kurguyu açıkça yansıtmışsın.Pek bi' sorun görmedim.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 20 puan kazandırıyorsun.

Angela Zoéy Queen(4.sınıf): Öncelikle derse girdiğin için +5 aldın.Betimleme ve uzunlıuk fena değildi.Kuguyu yansıtmayı başarmışsın.Ödev vermediğim için bi' +5 daha ekliyorum ve binana 15 puan kazandırıyorsun

Galadriel Legolas (2.sınıf): Öncelikler derse girdiğin için +5 aldın.Betimleme iyiydi fakat öğretmeni çok küçük düşürmüşsün ve saçlamamışsın.Ödev vermediğim için bi' +5 ekliyorum ve binana 10 puan kazandırıyorsun.

~Rplerinizi önceden yazan kişilerle bağlantılı yapmayın.Hayal gücünüzü iyi kullanın.Sınırlarla küçültmeyin

Mathilda Alitté Pércival

Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Duyurular
» DuyuruLar...
» Duyurular~
» Duyurular ^
» Duyurular