Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Duyurular~ Paz Nis. 25, 2010 5:19 pm | |
| ~Ders hakkındaki duyurular burada yapılacaktır. Bu başlığı sık sık kontrol etmenizi öneririm. | |
|
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Geri: Duyurular~ Paz Nis. 25, 2010 5:25 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Duyurular~ Perş. Mayıs 20, 2010 12:21 pm | |
| I. Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Dersi Puanları.
Lily Ronchez(2.Sınıf): Öncelikle Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Rpg'n çok kısa ve betimlemesiz olmuş. Arkadaşlarının yaratıcılığını kopyalamışsın. Hayal gücü hiç denilebilecek kadar azdı. Betimleme neredeyse yok gibiydi. 35 üzerinden 7 puan alıyorsun. Kendini geliştirmeni öneririm. Gryffindor'a toplam 13 puan kazandırdın.
Cedric Terry(2.Sınıf): Mazeretli öğrenci. Ne puan alınmıştır ne de verilmiştir.
Evangeline Lissa Austen (3. sınıf): Öncelikle Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Betimlemelerin azdı. Hayal gücünü fazla kullanmamışsın. Geçiştirmek için yazmış havası gördüm sende. Biraz daha hayal gücünü kullansaymışsın keşke. 35 üzerinden 20 puan alıyorsun. Biraz daha özen göstermeni öneririm. Gryffindor'a toplam 25 puan kazandırdın.
Kira Alya (2.sınıf): Öncelikle Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Öncelikle akıcılık yoktu. Akıcılığı bozan unsur ise sürekli "Kira" adını yazmandı. "Kira geldi, Kira gitti." Gibi olmuş. Hayal gücünü biraz kullanmışsın. Yer yer betimlemeler gördüm. Hoştu. 35 üzerinden 25 puan alıyorsun. Gryffindor'a toplam 30 puan kazandırdın.
Felix Ivan Black (1.sınıf): Derse girmemişsin. Binanız 25 puan kaybetti.
Crystal Gatés ( 3. Sınıf ) Derse girmemişsin. Binanız 25 puan kaybetti.
Katie Lilly Night(2.Sınıf): Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Rpg'ye başlarken ki betimlemelerini sevdim. Hayal gücünü kullanmışsın sevdim bunu. Akıcıydı birazda. bir kaç yerde anlatım bozukluğu vardı. Bu bozukluklar akıcılığı da etkilemişti. Biraz daha dikkat etsen çok güzel yazacaksın. 35 üzerinden 29 puan alıyorsun. Slytherin'e toplam 34 puan kazandırdın.
Jace Angel Night (4. Sınıf) Dersliğime ilk yazan öğrenci olduğun için 10 puan artıdan kazanıyorsun. Derse zamanında girdiğin için 5 puan kazanıyorsun. Rpg'ni beğendim. Yer yer betimlemelerin vardı hoştu. 35 üzerinden 31 puan kazanıyorsun. Slytherin'e toplam 46 puan kazandırıyorsun.
Androméda Sophie Xoniésse (4. Sınıf) Derse girmediğiniz için binanız 25 puan kaybetti.
Daisy Cheers (3.Sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Profesörü betimlemen hoştu. Sevdim. Lakin Rp'n biraz kısa olmuş. Bu yüzden 24 puan alıyorsunuz. Slyhterin'e toplam 29 puan kazandırdın.
Julié Clouid O'shéliâ(4.sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Göze çarpan "geniş zaman" anlatımı vardı Rp'nde. Hoştu kimi yerler. 35 üzerinden 28 puan alıyorsunuz. Slytherin'e Toplam 33 puan kazandırdın.
Océane Clémente (5.Sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Yer yer betimlemelerin vardı. hoş bir Rp idi. Yaratıcılık kullanılmıştı. 35 üzerinden 33 puan alıyorsun. Ravenclaw'a Toplam 38 puan kazandırdın.
Lasthe Cooler(5.sınıf) Derse girmediğiniz için binanız 25 puan kaybetti.
Freja Lynxie (4.sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Betimlemelerin oldukça güzeldi. Hayal gücünü ve yaratıcılığını kullanmışsın. 35 üzerinden 35 puan alıyorsun. Ravenclaw'a toplam 40 puan kazandırdın.
Florence Ingrid Querelle(4.sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Yer yer betimleme vardı Rp'nde. hoştu. Ama Jace'in yazıdğına bağlı kalmışsın. Hayal gücünü sınırlamasaydın keşke. Vede gözüme batan şey ödev vermiş olduğunu yazmışsın. Ödev vermemişti Profesör 35 üzerinden 32 puan alıyorsun. Ravenclaw'a toplam 37 puan kazandırdın.
Nathaniel Larter (2. Sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Anlatımın Geniş zaman ve Geçmiş zaman arasında gidip gelmiş. Betimlemelerin oldukça azdı. 35 üzerinden 25 puan alıyorsun. Ravenclaw'a toplam 30 puan kazandırdın.
Ned Narion (4.sınıf) Öncelikle, Dersegeç kaldığınız için -5 puan kaybettiniz. Bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Betimlemelerin azdı. Metnin oldukça akıcıydı. Bir çırpıda okudum. Hayal gücün orta derecedeydi. 35 üzerinden 30 puan alıyorsun. Ravenclaw'a Toplam 25 puan kazandırdın.
Brenda Arivle Forester (4.sınıf)Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Yer yer betimlemelerin vardı. Akıcı bir metindi. İstediğim ölçüde yazmıştın. Hayal gücünde iyiydi. 35 puan üzerinden 35 puan alıyorsun. Hufflepuff'a toplam 40 puan kazandırdın.
Mia Jane Brooke(3.sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Gözüme çarpan bir kaç tane anlatım bozukluğu gördüm. Océane ve Lissa'nın yazdığına bağlı kalmışsın birazcık. Hayal gücünü bu şekilde sınırlandırmamalısın. 30 üzerinden 29 puan alıyorsun. Hufflepuff'a toplam 34 puan kazandırdın.
Renesmee Angela Cullen (3. Sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Kısa bir rp'ydi. Rp lerine biraz daha özen göstermelisin. Betimlemelerin çok azdı. 35 puan üzerinden 15 puan kazanıyorsun. Hufflepuff'a toplam 20 puan kazandırdın.
Angela Zoéy Queen (4. sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Gözüme çarpan ".." hatan oldu. Fazla "..." kullanmamalısın. Akıcı bir metindi. 35 puan üzerinden 25 puan kazanıyorsun. hufflepuff'a toplam 30 puan kazandırdın
Amethystia Augustine (4. Sınıf) Öncelikle, Dersegeç kaldığınız için -5 puan kaybettiniz. Bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Kusursuz bir rp'ydi. Betimlemeler çokça görülüyordu. Anlatımını sevdim 35 puan üzerinden 35 puan kazanıyorsun. Hufflepuff'a Toplam 30 puan kazandırıyorsun. Ayrıca derse en güzel Rp'yi yazdığın için 15 puan ayriyetten kazanıyorsun. Puanın 45 oluyor. Tebrikler.
_______
Sınıf Listesinde olmayıp da derse yazmış olan öğrenciler:(ilk ders olduğu için size puan vereceğim. Bir daha bunu yapmam kısa süre içinde Listeye başvurunuz. ) Cassidy Laurel(2.Sınıf): Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz.Océane 'nin yazdığına bağlı kalmışsın. Hayal kendi hayal gücüne bağlı kalarak yapsaydın ya. Akıcı ama betimlemeler azdı. 35 puan üzerinden 20 puan kazanıyorsunuz. Gryffindor binasına 25 puan kazandırdınız.
Galadriel Legolas (2.Sınıf) Öncelikle, Derse girdiğin için 5 puan aldın. bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Hayal gücünü iyi kullanmışsın fakat kısa ve betimlemesiz olmuş. Profesör'ü yere düşürtmen saçmanın ötesinde olmuş. Burası büyü dünyası böyle şeyler olmaz pek. Akıcı bir metin okurken güldüm pek. 35 üzerinden 10 puan alıyorsun. Ravenclaw binasına 15 puan kazandırıyorsun.
Ian Joseph Somerhalder (5.sınıf) Öncelikle, Dersegeç kaldığınız için -5 puan kaybettiniz. Bunun haricinde Ödev için alacağınız puan ve rp nizin kalitesiyle birlikte 35 puan üzerinden değerlendirildiniz. Uzun ve akıcı bir metin tebrik ederim. gözüme çarpan tek sorun "-de" ekinin ayrı yada birleşik yazımı konusu oldu. 35 üzerinden 34 puan aldınız. Hufflepuff binasona 24 puan kazandırdınız.
Derslere rp yazarken bir önceki üyenin yazdığına bağlı kalmayarak yazınız. Neticede bu sizin hayal gücünüz. Başkasınınkini niye kullanasınız ?
Roxanna Couture. | |
|