Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Işık Yeminlileri Alımları C.tesi Haz. 26, 2010 2:11 pm | |
| Ölüm yiyenlerin yok oluşundan sonra Zümrüdü Anka yoldaşlığı üyeleri kendi yollarına gitti. Kendi yoluna gidenlerin birleşip atalarını onurlandırdığı ve atalarının emanetlerine sahip çıkmaya yemin edenlerin birleştiği örgüttür. Işık Yeminlileri Kurucusu Krim Wiser
Işık Yeminlileri Üyeleri
Shina Aiko K. Chao Atalante Morales Igor Ianevski Tom M. Anderson Tyla Ann Stéphan Hei Tenou Tyla Ann Stéphan Séth Oréth Vanessa Katie Carmichael Mathilda Alitté Ronchéz Svetlana Lizziè Wind Katniss Quentin Shad Squalo Katherine Bonaparte Manuéla Da Silvera
~Işık Yeminlileri üyesi olabilmek için reşit olmak ve meslek edinilmelidir. Mesleği olmayan üyelerin başvuruları dikkate alınmayacaktır. Ad/Soyad: Karakterinizin Yaşı: Mezun olunan bina: Meslek: Neden Işık Yeminlileri: | |
|
Manuéla Da Silvera Seherbaz & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Ne geğek vağ? Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 26/06/10
| Konu: Geri: Işık Yeminlileri Alımları Ptsi Haz. 28, 2010 10:09 pm | |
| Ad/Soyad: Manuéla Da Silvera Karakterinizin Yaşı: 25 Mezun olunan bina: Slytherin Meslek: Seherbaz Neden Işık Yeminlileri: Kötülere karşı savaşmak, onlardan yana olmadığımı simgelemek için bir nevi. Aydınlık yolunda yemin etmek, onu terketmeyeceğimi belirtmek istiyorum. | |
|
Katherine Bonaparte Biçim Değiştirme Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Yok. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 83 Kayıt tarihi : 27/06/10 Yaş : 29 Lakap : Kitty, Catty, Katt
| Konu: Geri: Işık Yeminlileri Alımları Ptsi Haz. 28, 2010 10:19 pm | |
| Ad/Soyad: Katherine Bonaparte Karakterinizin Yaşı: 24 Mezun olunan bina: Hogwarts'ta okumadım Meslek: Profösör Neden Işık Yeminlileri: Annem bir Muggle'dı. Ailem karanlık taraf yüzünden paramparça oldu. Işık yeminlilerinin tarafında olan amcam tarafından büyütüldüm. Kalbim herzaman ışığın yanında oldu. Aydınlığın yolunu asla bırakmayacağım. Bunun bir kanıtı olarak Işık Yeminlilerine katılmak istiyorum. | |
|
Florence Ingrid Querelle Ravenclaw 4. Sınıf
Rp Partneri : Yok yok ve yok. Zaten gerekte yok! =) Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 301 Kayıt tarihi : 03/05/10
| Konu: Geri: Işık Yeminlileri Alımları Salı Haz. 29, 2010 2:35 pm | |
| | |
|