| HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! | |
|
+4Selena Marie Black Micheal Parison Igor Ianevski Séth Oréth 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Séth Oréth Dükkan Sahibi & Işık Yeminlisi
Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 254 Kayıt tarihi : 01/04/10 Lakap : Se , Set , Seh , SO , GFB ... (:
| Konu: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Ptsi Nis. 05, 2010 6:14 pm | |
|
En son Seth Orét tarafından Perş. Nis. 08, 2010 3:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
Rp Partneri : Ben Sakalımla Evliyim Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 30/03/10 Yaş : 30 Lakap : Kimse beni tanımaz. Oğlum hariç bana herkes "Esrarengiz büyücü" der. Fakat beni bakanlıktan tanıyan eski arkadaşlarım "Koca Şapka Igor" Lakabını takmıştır.
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Ptsi Nis. 05, 2010 10:18 pm | |
| Iste bu ! Kesinlikle önden bilet kapacağım. | |
|
| |
Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 254 Kayıt tarihi : 01/04/10 Lakap : Se , Set , Seh , SO , GFB ... (:
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Salı Nis. 06, 2010 12:39 pm | |
| KESİNLİKLE SAHTE DEĞİL , GERÇEK FRAGMANDIR !! Fakat , fragmanda hiç Voldemort yok Part 1 de Voldemort'u göremeyeceğiz gibi geliyor bana | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
Rp Partneri : Ben Sakalımla Evliyim Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 30/03/10 Yaş : 30 Lakap : Kimse beni tanımaz. Oğlum hariç bana herkes "Esrarengiz büyücü" der. Fakat beni bakanlıktan tanıyan eski arkadaşlarım "Koca Şapka Igor" Lakabını takmıştır.
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Salı Nis. 06, 2010 5:06 pm | |
| Victor krumuda göremedim | |
|
| |
Micheal Parison Lütfen rütbe edinin.
Rp Partneri : :'( Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 01/04/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Salı Nis. 06, 2010 6:07 pm | |
| harikasın,vede 2 bölüm sürecekmiş film yani 1 sene bi bölümü 1 sene bi bölümü hayranı o kadar çok çıkınca rekor kırar diye xD | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Salı Nis. 06, 2010 6:15 pm | |
| | |
|
| |
Selena Marie Black Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Rp Partneri : Burasıda şuan için boş.Bi'pm uzaklıktayım.İstiyorsan pm'ye uç Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 526 Kayıt tarihi : 10/03/10 Yaş : 30 Lakap : Sell / Mar / Lena / Rie / Berçin-chan / Melek /
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Salı Nis. 06, 2010 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| |
| |
Selena Marie Black Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Rp Partneri : Burasıda şuan için boş.Bi'pm uzaklıktayım.İstiyorsan pm'ye uç Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 526 Kayıt tarihi : 10/03/10 Yaş : 30 Lakap : Sell / Mar / Lena / Rie / Berçin-chan / Melek /
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Salı Nis. 06, 2010 6:18 pm | |
| zuhahah ii fikir | |
|
| |
Violet Isabel Luna Kehanet Profesörü
Rp Partneri : - Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 92 Kayıt tarihi : 10/03/10 Yaş : 28 Lakap : Is, Vio
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Salı Nis. 06, 2010 6:57 pm | |
| O kadar iyi bir fragman değildi. Umarım mahfetmemişlerdir. o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 1:14 pm | |
| Mahvetmişlerdir bence ..
Bi' teşekkür yokmu xD | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 4:48 pm | |
| Mahfederlermi yaa koskoca harry potter'ı. Bana harry potter'ın tüm serileri muhteşem. Son serisini daha muhteşem yaparlar. | |
|
| |
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 4:52 pm | |
| ne victor krum mu? Kitabını okumadınız herhalde... Herneyse. | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 5:04 pm | |
| - Cassandra Lexie Marquéz demiş ki:
- ne victor krum mu? Kitabını okumadınız herhalde... Herneyse.
noldu ki ? | |
|
| |
| |
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 8:13 pm | |
| hemen masaüstü resmi yaptım | |
|
| |
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 8:23 pm | |
| Film yaklaşıyor | |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 9:08 pm | |
| - Igor Ianevski demiş ki:
- Cassandra Lexie Marquéz demiş ki:
- ne victor krum mu? Kitabını okumadınız herhalde... Herneyse.
noldu ki ? Filme bu kadar bağlı kalmayıp kitabı okumanızı tavsiye ederim. | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 9:16 pm | |
| Teşekkürler,zaten bu forumdaki bazı üyelerin dürtmesiyle kitaba başladım. Serinin ilk kitabını okuyorum daha.. Yavaş yavaş sona doğru gideceğim. | |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Çarş. Nis. 07, 2010 9:18 pm | |
| Kitaplarının filimlerinden daha güzel olduğunu fark edeceksin. | |
|
| |
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Perş. Nis. 08, 2010 3:20 pm | |
| Aynen katılıyorum .. Piyasaya yeni afişler çıkmış , hemen ekledim | |
|
| |
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! C.tesi Mayıs 15, 2010 8:58 pm | |
| Flood için özür dilerim ama yeni fragman görüntülendi | |
|
| |
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! C.tesi Mayıs 15, 2010 9:02 pm | |
| vayy merakımı iki katına ıkardı | |
|
| |
| Konu: Geri: HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! Paz Mayıs 16, 2010 11:09 am | |
| | |
|
| |
| HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI PART 1 FRAGMANI !!! | |
|