Davé O'shéliâ Hufflepuff 1. Sınıf
Rp Partneri : Yok Kan durumu : A Rh+ xD şaka Safkan :D Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 17/03/10 Lakap : C.Ronaldo
| Konu: Kompartıman 11. C.tesi Nis. 17, 2010 11:36 pm | |
| Şahıs : 1. Tekil şahıs .
O gün , tatil bitiyordu ve Hogwarts başlıyordu . Oraya aslında ikinci kez gidiyordum ama birinci sınıf olarak . Okula dönmek sıkıcı olabilirdi , dersler , sınavlar ,... ama bir yandan da güzeldi okula dönmek ; arkadaşlarım ordaydı , sevdiklerim ve eğlence . Hogwarts'da bilgi ediniyorduk ki zaten en büyük katıkısı buydu Hogwarts'ın . Kompartımana doğru ilerleken aklımda birçok soru vardı "Hogwarts nasıl biryer ? " , " Acaba orası değişti mi ? " , "Yeni profesörler nasıl ? " ve da ha birçok soru . Boş bi' kompartıman arıyordum . Onbirinci kompartımanın boş olduğunu görünce içine bindim ve trenin kalkmasına da ha br saat vardı ve ben erken gelmiştim . Hogwarts'ın nasıl bir yer olduğunu öğrenmek için kendimden büyük birine yolda giderken hafifçe seslendim ve bu kişi tanıdıktı . " Selam ! "
En son Davé O'shéliâ tarafından C.tesi Nis. 17, 2010 11:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|