Rp 1. tekil şahıs ile yazılacaktır.
Katılmak isteyen PM atsın. Eğer online değilsem direk yazabilirsiniz de.
Hava rüzgarlı ve yağmurluydu, dışarıda fırtına vardı ve açıkçası sabah olduğunun farkında bile değildim. Gözüm bir anda saatime kaydı. "Kahretsin!" diye geçirdim içimden. Trenimin kalkmasına yarım saat vardı ve ben henüz giyinmemiştim bile! Apar topar hazırlanmaya başladım. Giysi dolabımı açtığımda her zaman ki o dağınık manzara ile karşılaştım ve o dağınıklığın içindeki düzenimden giyeceğim kıyafetlerimi hemen çıkardım, giyindim ve kendimi evimden dışarı attım.
Fırtınalı hava zaten dağınık olan saçlarımı iyice birbirine karıştırıyor ve ceketimi havalandırıyordu. Ağır bavulumla rüzgara karşı mücahedele vererek ilerliyordum. Tren garına yürüyerek yaklaşık 10 dakikada varmıştım. İyi ki evim tren garına yakındı. Trene binip hemen uğurlu numaram olan 8 numaralı kompartımanı kontrol ettim. Şanslıydım kompartıman boştu. Hemen cam kenarına yerleştim ve bu yıl Hogwarts'ta neler olacağını düşünmeye başladım. Kesin yine birçok olay olacaktı ve hepsi birer sır gibi gizemli ve merak uyandırıcı olacaktı. Ayrıca Hogwarts'ta artık ikinci senemdi ve taraflar arasında bir seçim yapmamın vakti gelip çatmıştı bile. Ama benim hala hiçbir fikrim yoktu. Bu düşüncelere dalıp camdan dışarıdaki kalabalığı izledim.