Cedric Terry Lütfen rütbe edinin.
Rp Partneri : yok... Kan durumu : safkan Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 21/04/10 Yaş : 29 Lakap : Ced, Cee
| Konu: Kompartıman 17* Perş. Nis. 22, 2010 4:29 pm | |
| I.Tekil Şahıs
Bugünü sabırsızlıkla bekliyordum.Eski sevdiğim kıza kavuşacaktım.Ondan vazgeçmenin ne büyük aptallık olduğunu düşünmeden edemiyordum.Turkuaz gözler ve altın sarısı saçlar... Safkan...Cesur...Zeki...Yetenekli...Nazik... Başka hiç bir kızda böyle özellikler yoktu.Ayrıca kendisi şımarıkta değildi.Amacım onu bulup tekrar kollarıma almaktı.Ayrıca okulun müdürüde çok nazik davranmıştı.Önceden Durmstrang öğrencisiydim.Fakat Durmstrag tatile girdikten beni okuluna kabul etti ve daha okul açılmadan Seçmen Şapka'ya oturttu ve Gryffindor'a seçildim.Sevdiğim kızda Gryffindor'daydı.Ve o da 2. sınıf öğrencisiydi.Daha başka ne isteyeilirdimki? Yavaşça 17. kompartımana geçtim ve oturdum.Tanrıya şükür kimse yoktu.Camdan dışarıya bakmaya başladım.Tren takırtılar içinde gidiyordu.Aniden kompartımanımın kapısı açıldı ve gür saçlı bir kız içeri girdi.Gülümsedi ve "-Merhaba ben Gryffindor sınıf ve öğrenci başkanıyım.İhtiyacın olduğuna bana danışabilirsin.Her neyse...Sadece Gryffindor ortak salonunun parolasını söylemek için gelmiştim.Parola 'Parlayan Kemer'.Ortak salonunda nerede olduğunu biliyorsun değilmi" dedi.Gülümsedim ve başımı salladı.Kızın gülümsemesi genişledi ve başını sallayıp kompartımanımın kapısını kapatıp çıktı.Demekki bu kız bana sulanan kikirdaklerden değildi.İçim ferahlamıştı.Bir-iki adam gibi kız görmek beni rahatlatmıştı.Tren tangırdayarak hareket ediyordu.Galilba uyuyakalmışım... Uyandığımda tren durmuştu ve herkes kapıya doğru ilerliyordu.Alelacele cüppemi giydim ve kompartımandan çıktım.Etrafıma bakındım ama ondan iz yoktu.Herhalde çıkmıştı.Trenden çıktım ve ilk Testral arabasına bindim.Testralleri görebiliyordum çünkü büyük-büyük babamın ölümünü görmüştüm. Arabaya tanımaadığım 2 kişi binmişti.Beni beğeniyle süzüyorlardı ama umrumda değildi.Hiç biri benim sevdiğimden iyi olamazdı.Araba tangırtılar içinde ilerlemeye başladı.Zaman geçmek bilmiyordu.Sonunda araba durdu ve arabadan indim.Hogwarts karşımda duruyordu.Çok güzel bir şatoydu.Mermer merdivenlerden çıktım ve "Büyük Salon" dedikleri geniş ve yüksek tavanlı odaya doğru yürüdüm.Gözlerim bir yandan onu arıyordu ama hala bulamamıştım.Cüppelerinde Gryffindor arması olan bi grup ortadaki masaya oturdu."Heralde Gryffindor masası orasıdır" diye düşündüm ve masaya oturdum.Bi kaç kız beni süzüp kıkırdıyordu fakat onlara aldırmıyordum.Hiç biri benim sevdiğim kadar güzel değildi.Kıkırdaşmalarına bakılırsa zeka düzeyleri pekte tatmin edici düzeyde değildi.Zaten ben her gördüğü erkeğe sulanıp şıpsevdilik yapan ayrangönüllü kızları sevmezdim.Kız dediğin ağır başlı olmalıydı.Etrafıma bakıyordum ama hala ortalarda yoktu.Sonunda yemek başladı.Gerçekten leziz bir menü hazırlamışlardı.İştahla yedim ve kalkıp Gryffindor ortak salonuna doğru yürüdüm.Salonun kapısında şişman bir kadının portresi vardı.Kadın "-Parola?" dedi.Kızların bayıldığı çarpık gülümsememle gülümesidim ve "-Parlayan Kemer" dedim.Kadın tiz bir kahkaha attı ve öne doğru savrulup açıldı.İçeri girdim.Kimsecikler yoktu.Ama oda bayağı zevkli döşenmişti.Yuvarlak bir salonun içi kırmızı ve tonlarında süslenmişti.Üstünde Gryffindor arması olan bir kaç goblet vardı duvarda.Ve bir kaç da resim.Şöminenin ve camın yanına kırmızı deri koltuklar serpiştirilmişti.Büyük bir masada salonun ortasında duruyordu.Duvar diplerindeyse çalışma masasına benzeyen masalar vardı.Gerçekten beğenmiştim.Durmstrang gibi zevksiz ve iç karartıcı değildi.Şöminenin yanındaki kırmızı koltuğa oturdum ve sevdiğim gelmesini beklemeye başladım.Umarım gelirdi... | |
|