| Rp ilişkileri. | |
|
+29Katniss Quentin Bella Diana O'shéliâ Renesmee Da Silvera Eléonora Jane Pércival Mathilda Alitté Ronchéz Lyndséy Juli O'shéliâ. Charlotte D'Andro Amethystia Augustine Jasper M. Garcia Svetlana Lizziè Wind Crystal Gatés Lilith London Bennet Florence Ingrid Querelle Derek Quigley Irene Candice Swane Delphine Eugénie Jumeau Freja Lynxie Brenda Stormrage Ovnérta Quisqaun Nathaniel Laurel Evangeline L. Reinhardt Quite Clémente Igor Ianevski Océane Clémente Shina Kaycee Reinhardt Luciana De Felice Hei Tenou Stanislav Georgi Ianov Monica Schafer 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Rp ilişkileri. Paz Nis. 25, 2010 12:23 pm | |
| Buradan abi, abla, anne, Dost, düşman vs. arıyorsanız burdan sesinizi duyurabilirsiniz. | |
|
| |
Stanislav Georgi Ianov
Banned
Rp Partneri : OOoooOooOOoo Karşıyakam oley :D Kan durumu : Safkan Aslında Yarı Yarıya Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 09/04/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Nis. 25, 2010 5:33 pm | |
| benimle abi, Dost, düşman vs. olmak isteyen varmı.Hepsine uyarım | |
|
| |
Hei Tenou Lütfen rütbe edinin.
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Nis. 25, 2010 6:00 pm | |
| Quite Clemente için ;
Abi, abla, anne, dost, düşman hepsini aramaktayım.
Hei Tenou için ;
Dost , düşman ve sevgili aramaktayım. | |
|
| |
Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Nis. 25, 2010 6:04 pm | |
| Quite'nin ablası zaten Océane(ben) Abiye gerek yok bence lkdfjs xD Annen ölmedi mi senin ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Nis. 25, 2010 7:06 pm | |
| Quite'ye yazdığımı ilk önce Hei'ye yazmıştım sonra aklıma gelmedi değiştirdim xD Hei'nin yaşı 21 olduğundan , abla , anne vs. çok büyük gelecek diye değiştirmiştim xD
Tekrar pardon , Abla , abi , anne iptal edilmiştir.Hei'ye kardeş veya abla aranıyor (20 küsür yaşlarında olsun , kardeş olacaksa küçükte olabilir ancak Rawenclaw olursa daha iyi olur.) | |
|
| |
Shina Kaycee Reinhardt İksir Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Kan durumu : 'Safkan Mesaj Sayısı : 280 Kayıt tarihi : 15/03/10 Lakap : Shia, Kay, Kaycee, Nami..
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Nis. 26, 2010 8:26 pm | |
| Öhm.. Sevmem böyle olayları ama yinede yazmak istedim. Efendim.. Gelelim amacıma. Karakterime bir üvey kız kardeş aramaktayım. Daha sonradan katıldığım aileden, Reinhardt filan. Fakat üvey kardeş kötü olmalı. Karanlık tarafta yani..
Hımhımhım.. Sadece pm istiyorum! | |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Nis. 26, 2010 9:12 pm | |
| - Daniel Towner demiş ki:
- benimle abi, Dost, düşman vs. olmak isteyen varmı.Hepsine uyarım
Seve seve düşmanın olurum. | |
|
| |
Stanislav Georgi Ianov
Banned
Rp Partneri : OOoooOooOOoo Karşıyakam oley :D Kan durumu : Safkan Aslında Yarı Yarıya Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 09/04/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Nis. 26, 2010 9:26 pm | |
| Memnun olurum düşmanım ol. Hatta en yakın zamanda bir rp yazalım. Fakat 100 RP GÜCÜ'n varken ben sana ne gibi büyüler yapabilirim? | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
Rp Partneri : Ben Sakalımla Evliyim Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 30/03/10 Yaş : 30 Lakap : Kimse beni tanımaz. Oğlum hariç bana herkes "Esrarengiz büyücü" der. Fakat beni bakanlıktan tanıyan eski arkadaşlarım "Koca Şapka Igor" Lakabını takmıştır.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Nis. 26, 2010 9:27 pm | |
| Bu karakterimle düşman olursan sevinirim. | |
|
| |
Océane Clémente Ravenclaw 5. Sınıf & Bina başkanı & Takım Kaptanı
Özel yetenek : Metamorfmagus Rp Partneri : Lasthe. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 846 Kayıt tarihi : 16/03/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Nis. 26, 2010 9:30 pm | |
| Kocaman adamla düşman olamam kusura bakma. İşine geliyorsa... | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
Rp Partneri : Ben Sakalımla Evliyim Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 30/03/10 Yaş : 30 Lakap : Kimse beni tanımaz. Oğlum hariç bana herkes "Esrarengiz büyücü" der. Fakat beni bakanlıktan tanıyan eski arkadaşlarım "Koca Şapka Igor" Lakabını takmıştır.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Nis. 26, 2010 9:31 pm | |
| Haklısın tamam pekala,Danielle düşman ol.
Ben dost düşman falan arıyorum ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Nis. 27, 2010 1:52 pm | |
| Hei Tenou olarak düşmanın olabilirim... | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Nis. 27, 2010 4:37 pm | |
| Tamam pekala,düşmanımsın bundan sonra. | |
|
| |
Shina Kaycee Reinhardt İksir Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Kan durumu : 'Safkan Mesaj Sayısı : 280 Kayıt tarihi : 15/03/10 Lakap : Shia, Kay, Kaycee, Nami..
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Nis. 27, 2010 4:39 pm | |
| Enamm! Bende istiyorum düşman olmak yaa! Düşman düşman düşman olmak istiyorum | |
|
| |
Igor Ianevski
Banned
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Nis. 27, 2010 5:14 pm | |
| - Shina Kaycee Reinhardt demiş ki:
- Enamm! Bende istiyorum düşman olmak yaa! Düşman düşman düşman olmak istiyorum
Dost olalımmı ışık yeminlisiyiz ikimizde. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Nis. 27, 2010 7:22 pm | |
| Heyy Shina için değil. Eugénia için. Daha onu pek düzenlemedim ama o kara giyen filan olur heralde. | |
|
| |
Quite Clémente Ravenclaw 3. Sınıf
Rp Partneri : Sağ eli ile ilişki içerisinde Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 215 Kayıt tarihi : 20/04/10 Lakap : Kira - L (Ryuzakii) Animeciler bilir... Ayrıca birde N (near)
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Nis. 27, 2010 7:43 pm | |
| Ben Hei ile düşmanda olabilirim dostta Bunlada olabilir ama sanırım yaşlar tutmuyor... | |
|
| |
Evangeline L. Reinhardt Gryffindor 3. Sınıf
Rp Partneri : Yooh. xD Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 04/04/10 Yaş : 29 Lakap : Lissa veya Eva de yeter.=)
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 3:22 pm | |
| Lissa'ya abi, abla, anne, dost, düşman vb. arıyorum . Sitede yalnız olmak sıkıcı . Rp yapmak istiyorum falan filan.^^ | |
|
| |
Nathaniel Laurel Ravenclaw 2. Sınıf
Rp Partneri : Daisy Cheers Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 71 Kayıt tarihi : 29/03/10 Yaş : 29 Lakap : Nate
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 3:31 pm | |
| Ben de kendime dost arıyorum | |
|
| |
Ovnérta Quisqaun Ravenclaw 4. Sınıf
Kan durumu : . Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 17/03/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 6:22 pm | |
|
En son Rupert Thomas Sueyln tarafından Çarş. Nis. 28, 2010 7:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 6:35 pm | |
| Hufflepufflerı insandan saymıyorsun galiba | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 6:45 pm | |
| Yoo ne alaka. Mesela düşman olabilirler, dost olabilirler, en yakın arkadaşlardan olabilirler, rp partneri olabilirler. | |
|
| |
Brenda Stormrage Hufflepuff 5. Sınıf & Bina Başkanı & Takım Kaptanı
Rp Partneri : İan Joseph Somerhalder (L) Kan durumu : Safkan.. Mesaj Sayısı : 510 Kayıt tarihi : 19/12/09 Yaş : 31
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 6:50 pm | |
| Peki o zaman aradığın ortamda ki deli manyaklardan biri olabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 6:54 pm | |
| Tabii ^^ Hemen ismini ekliyorum (: | |
|
| |
| |
| |
| Rp ilişkileri. | |
|