| Rp ilişkileri. | |
|
+29Katniss Quentin Bella Diana O'shéliâ Renesmee Da Silvera Eléonora Jane Pércival Mathilda Alitté Ronchéz Lyndséy Juli O'shéliâ. Charlotte D'Andro Amethystia Augustine Jasper M. Garcia Svetlana Lizziè Wind Crystal Gatés Lilith London Bennet Florence Ingrid Querelle Derek Quigley Irene Candice Swane Delphine Eugénie Jumeau Freja Lynxie Brenda Stormrage Ovnérta Quisqaun Nathaniel Laurel Evangeline L. Reinhardt Quite Clémente Igor Ianevski Océane Clémente Shina Kaycee Reinhardt Luciana De Felice Hei Tenou Stanislav Georgi Ianov Monica Schafer 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Freja Lynxie Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Ceys. Ahaha. Regi'den sonra doğru yolu bulan genç işte. asdf. Kan durumu : Tavuk kanı. Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Mayıs 02, 2010 12:36 pm | |
| - Delphine Eugénie Jumeau demiş ki:
-Gülşah nan! Shina-chan'e üvey kardeş arıyodum ki!! Böö. Sen olabilirsin (=
-Öhm.. Evet. Ufak değişiklik oldu. Sadece terkedilmiş anne-kız kurgusu yapmayı düşünüyorum. Betül-chan. Uygun mu senin için?? Tamam anacım. ^^ | |
|
| |
Delphine Eugénie Jumeau Müzisyen & Çellist / Kara Giyen
Rp Partneri : Yeni bir aşk aramaya hiç niyetim yok.. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 181 Kayıt tarihi : 18/02/10 Lakap : Tercih edilen Delph'dir. Haricinde; Eugé, Génia, Gyanna
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Mayıs 02, 2010 12:57 pm | |
| Yavrum benüm (= Anasının kızı işte o.O | |
|
| |
Rp Partneri : Ceys. Ahaha. Regi'den sonra doğru yolu bulan genç işte. asdf. Kan durumu : Tavuk kanı. Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Mayıs 02, 2010 1:46 pm | |
| Adımı Mercedes yaptım. Yapıyorum asdf. | |
|
| |
Delphine Eugénie Jumeau Müzisyen & Çellist / Kara Giyen
Rp Partneri : Yeni bir aşk aramaya hiç niyetim yok.. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 181 Kayıt tarihi : 18/02/10 Lakap : Tercih edilen Delph'dir. Haricinde; Eugé, Génia, Gyanna
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Mayıs 02, 2010 2:06 pm | |
| Uvvs pek havalı bi isim =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Mayıs 02, 2010 5:05 pm | |
| Her zaman her daim saat 5 ila 7 arası rp'ye beklenir. | |
|
| |
Evangeline L. Reinhardt Gryffindor 3. Sınıf
Rp Partneri : Yooh. xD Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 04/04/10 Yaş : 29 Lakap : Lissa veya Eva de yeter.=)
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Mayıs 02, 2010 5:52 pm | |
| Yarın 5.30 civarında Rp'ye arkadaş aranıyor . İlginç rp'ler yapmak istiyorum ama .xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Mayıs 02, 2010 5:58 pm | |
| |
|
| |
Shina Kaycee Reinhardt İksir Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Kan durumu : 'Safkan Mesaj Sayısı : 280 Kayıt tarihi : 15/03/10 Lakap : Shia, Kay, Kaycee, Nami..
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Mayıs 04, 2010 11:35 am | |
| | |
|
| |
Derek Quigley Slytherin 5. sınıf
Rp Partneri : Hepsi benimken neden bir partnere ihtiyaç duyayım ki ? Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 119 Kayıt tarihi : 03/05/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Mayıs 04, 2010 12:01 pm | |
| 2 3 tane belki daha fazla duygularıyla oynadığım eski sevgili # Bir tane sıkı kanka (erkek) # Bir tane karşılıklı hoşlaştığım kız. # Bir kaç tane bana aşık kız. # Ve dişli bir rakip. Dördüncü sınıf , Slytherin harici ve Erkek olmalıdır.
Arıyorum. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Mayıs 04, 2010 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Mayıs 06, 2010 2:25 pm | |
| - Rupert Thomas Sueyln demiş ki:
- Deysi akraba olabiliriz ^^
Nerdesin yhuu?? - Derek Quigley demiş ki:
- 2 3 tane belki daha fazla duygularıyla oynadığım eski sevgili
# Bir tane sıkı kanka (erkek) # Bir tane karşılıklı hoşlaştığım kız. # Bir kaç tane bana aşık kız. # Ve dişli bir rakip. Dördüncü sınıf , Slytherin harici ve Erkek olmalıdır.
Arıyorum. (: Herhangi biri olabilirim (: |
|
| |
Florence Ingrid Querelle Ravenclaw 4. Sınıf
Rp Partneri : Yok yok ve yok. Zaten gerekte yok! =) Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 301 Kayıt tarihi : 03/05/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Mayıs 06, 2010 2:33 pm | |
| Selin-chan! Hani akraba olacaktık biz?? Hıı?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Rp Partneri : Yok yok ve yok. Zaten gerekte yok! =) Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 301 Kayıt tarihi : 03/05/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Mayıs 06, 2010 2:49 pm | |
| İvett. Fekat Slytherin alımları dolmuş.. (= | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Mayıs 06, 2010 10:06 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Mayıs 07, 2010 9:02 am | |
| Tarafsızmış böiiihyt asdfga ha Selin Catsüü vardı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Mayıs 07, 2010 2:11 pm | |
| asdfgasdfga |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Mayıs 07, 2010 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Lilith London Bennet Biçim Değiştirme Profesörü & Işık Yeminlisi
Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 14/05/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Mayıs 14, 2010 6:37 pm | |
| Kendime bir kız kardeş arıyorum, Ravenclaw'dan olması tercihim. Yaşı farketmez, soyadı konusunda anlaşabiliriz. ^^ | |
|
| |
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Mayıs 14, 2010 6:39 pm | |
| Océane Clémente ( ek karakterim) ' ablası olabilirsiniz. Ama o aile kurgusunu değiştirmez soyadını da (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Mayıs 14, 2010 9:28 pm | |
| Öhm.. Karakterime rp sevgülüsü + dost aramaktayım.
Sadece bu kadar. Pm'cik!.. Çok mu klasik oldu ne?
| |
|
| |
Crystal Gatés Gryffindor 3. Sınıf
Rp Partneri : İsteyen p.m atsın. Kan durumu : Asil büyücülerin olduğu bir okulda Safkan dışında ne olabilirim. Ezik bir muggle ya da ne olduğu belirsiz bir melez mi olacaktım.? Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 30 Lakap : C. ~ Crys.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Mayıs 18, 2010 3:20 pm | |
| Dost, düşman ve birde rp sevgilisi hiç hiç fena olmaz hani. =D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Mayıs 18, 2010 3:23 pm | |
| Aynen bende yyenilik istiyorum^^ Bir şeyler istiyorum^^ Pm please :') |
|
| |
Quite Clémente Ravenclaw 3. Sınıf
Rp Partneri : Sağ eli ile ilişki içerisinde Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 215 Kayıt tarihi : 20/04/10 Lakap : Kira - L (Ryuzakii) Animeciler bilir... Ayrıca birde N (near)
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Mayıs 18, 2010 10:51 pm | |
| Sınırsız sayıda düşman aranıyor O.o | |
|
| |
| Rp ilişkileri. | |
|