| Rp ilişkileri. | |
|
+29Katniss Quentin Bella Diana O'shéliâ Renesmee Da Silvera Eléonora Jane Pércival Mathilda Alitté Ronchéz Lyndséy Juli O'shéliâ. Charlotte D'Andro Amethystia Augustine Jasper M. Garcia Svetlana Lizziè Wind Crystal Gatés Lilith London Bennet Florence Ingrid Querelle Derek Quigley Irene Candice Swane Delphine Eugénie Jumeau Freja Lynxie Brenda Stormrage Ovnérta Quisqaun Nathaniel Laurel Evangeline L. Reinhardt Quite Clémente Igor Ianevski Océane Clémente Shina Kaycee Reinhardt Luciana De Felice Hei Tenou Stanislav Georgi Ianov Monica Schafer 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Svetlana Lizziè Wind Uçuş Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Ne arar o dediğinden. :P Kan durumu : Safkan (H) Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Mayıs 26, 2010 6:39 pm | |
| Kendime bir kardeş arıyorum. Erkek veya kız farketmez. Bir de rp partneri makbule geçer. | |
|
| |
Jasper M. Garcia Esrar Dairesi Çalışanı
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Lakap : Hiç Sevmem ;) :)
| |
| |
Amethystia Augustine Hufflepuff 5. Sınıf
Rp Partneri : Ararım dırınırınım ararım seni her yeerde, sorağrım ıssız ge ce lerde sevdiğim neerde? Kan durumu : Safkanımsı. Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 21/03/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Mayıs 26, 2010 10:55 pm | |
| Aslında ben de ikinci karakter alayım üçüz felan olsun. O.o (Daldım direkt.) | |
|
| |
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 21/05/10 Yaş : 28 Lakap : Hiç Sevmem ;) :)
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Mayıs 26, 2010 10:57 pm | |
| - Amethystia Augustine demiş ki:
- Aslında ben de ikinci karakter alayım üçüz felan olsun. O.o
(Daldım direkt.) Benim konuşmaya karşılık diyorsan bana uyar ama onu bilmem | |
|
| |
Svetlana Lizziè Wind Uçuş Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Ne arar o dediğinden. :P Kan durumu : Safkan (H) Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 23/05/10 Yaş : 28
| |
| |
Amethystia Augustine Hufflepuff 5. Sınıf
Rp Partneri : Ararım dırınırınım ararım seni her yeerde, sorağrım ıssız ge ce lerde sevdiğim neerde? Kan durumu : Safkanımsı. Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 21/03/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Mayıs 27, 2010 2:31 pm | |
| Eheh, ona diyordum, evet. xD E iyi o zaman. x) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Mayıs 27, 2010 7:30 pm | |
| - Amethystia Augustine demiş ki:
- Eheh, ona diyordum, evet. xD
E iyi o zaman. x) yanlız sen küçük kardeş olabilirsin değil mi çünkü biz yetişkinizde | |
|
| |
Charlotte D'Andro Dükkan Sahibi & Kara Giyen
Rp Partneri : - Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 281 Kayıt tarihi : 29/05/10 Lakap : Yok.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Haz. 01, 2010 3:57 pm | |
| bende aile üyesi arıyoruum ilgilenen var mı Yalnızlık Yukarıdakine Mahsus! | |
|
| |
Lyndséy Juli O'shéliâ. Slytherin 3. sınıf
Rp Partneri : Acılağ Çocuğu ^^ Kan durumu : En safından kan .d Mesaj Sayısı : 876 Kayıt tarihi : 16/01/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Haz. 01, 2010 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Rp Partneri : - Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 281 Kayıt tarihi : 29/05/10 Lakap : Yok.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Haz. 02, 2010 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Haz. 02, 2010 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Mathilda Alitté Ronchéz Sihir Tarihi Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:15 pm | |
| Ben kendime bi' oğlan veya kız çocuk arıyorum | |
|
| |
Eléonora Jane Pércival Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:18 pm | |
| bende bir aile üyesi aramaktayım =) ikiz abla abi fark etmez =) | |
|
| |
Rp Partneri : Sebastién Pércival ile evli. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 283 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 27 Lakap : Lil
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:19 pm | |
| gel kızım ol | |
|
| |
Rp Partneri : İstenmiyor. Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 04/06/10 Lakap : Yoe. Sadece yakınlarım lakap takma hakkına sahipler.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:22 pm | |
| tamam =) ben soyadımı değiştiririm. yada sen fark etmez? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:23 pm | |
| Ben evliyim.sen değiştir babanın adı:Sebastién Pércival | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Lyndséy Juli O'shéliâ. Slytherin 3. sınıf
Rp Partneri : Acılağ Çocuğu ^^ Kan durumu : En safından kan .d Mesaj Sayısı : 876 Kayıt tarihi : 16/01/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:26 pm | |
| Canım lütfen Türkçe kelimeler kullan.
Mesela "Okey" yerine "Tamam". | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:26 pm | |
| Bi'de onunla ilgili bi' rp yapalım.Ayrıca doğum tarihini belirle.Seni doğurduğum tarihi yaziyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 06, 2010 3:28 pm | |
| sanırım ben 14 yaşında olmak zorundayım değil mi?12 yaşında okula başlasam =) Sizin evlenme tarihinizden 1 veya 2 sene sonra olabilir. Ama o zaman çok erken evlenmen gerek xD 22 yaşındasın çünkü ... =) | |
|
| |
Monica Schafer Dungeon Master
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1384 Kayıt tarihi : 19/12/09
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Paz Haz. 13, 2010 1:29 pm | |
| Laurentina Da Silvera (seherbaz) adlı karakterime bir abi arıyorum. Güzel yazması tercihimdir. İlgilenenler şahsıma pm yoluyla ulaşsın. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 17, 2010 5:02 pm | |
| Bu karaktere abi, kardeş, ikiz, abla vsvs aramaktayım ^^ |
|
| |
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 17, 2010 5:04 pm | |
| Benşm diğer karakterimle (Katniss Everdeen) ikiz olabiliriz veya senin ablan olabilirim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 17, 2010 5:08 pm | |
| Bir Profesör ?
Yaşı küçükse ikiz olabiliriz ^^ yani benimle yaşıtsa |
|
| |
| Rp ilişkileri. | |
|