| Rp ilişkileri. | |
|
+29Katniss Quentin Bella Diana O'shéliâ Renesmee Da Silvera Eléonora Jane Pércival Mathilda Alitté Ronchéz Lyndséy Juli O'shéliâ. Charlotte D'Andro Amethystia Augustine Jasper M. Garcia Svetlana Lizziè Wind Crystal Gatés Lilith London Bennet Florence Ingrid Querelle Derek Quigley Irene Candice Swane Delphine Eugénie Jumeau Freja Lynxie Brenda Stormrage Ovnérta Quisqaun Nathaniel Laurel Evangeline L. Reinhardt Quite Clémente Igor Ianevski Océane Clémente Shina Kaycee Reinhardt Luciana De Felice Hei Tenou Stanislav Georgi Ianov Monica Schafer 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Freja Lynxie Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Ceys. Ahaha. Regi'den sonra doğru yolu bulan genç işte. asdf. Kan durumu : Tavuk kanı. Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Shina Kaycee Reinhardt İksir Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Kan durumu : 'Safkan Mesaj Sayısı : 280 Kayıt tarihi : 15/03/10 Lakap : Shia, Kay, Kaycee, Nami..
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 9:03 pm | |
| Öğrenci ama yetişkinde olur | |
|
| |
Rp Partneri : Ceys. Ahaha. Regi'den sonra doğru yolu bulan genç işte. asdf. Kan durumu : Tavuk kanı. Mesaj Sayısı : 821 Kayıt tarihi : 28/02/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 9:04 pm | |
| O zaman Liljana sana olur mu? Profesör o da. (: | |
|
| |
Stanislav Georgi Ianov
Banned
Rp Partneri : OOoooOooOOoo Karşıyakam oley :D Kan durumu : Safkan Aslında Yarı Yarıya Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 09/04/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Nis. 28, 2010 9:51 pm | |
| benimle partner olan? | |
|
| |
Shina Kaycee Reinhardt İksir Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & Işık Yeminlisi
Kan durumu : 'Safkan Mesaj Sayısı : 280 Kayıt tarihi : 15/03/10 Lakap : Shia, Kay, Kaycee, Nami..
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Nis. 29, 2010 12:28 pm | |
| Hmms. Liljana olur anacım | |
|
| |
Delphine Eugénie Jumeau Müzisyen & Çellist / Kara Giyen
Rp Partneri : Yeni bir aşk aramaya hiç niyetim yok.. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 181 Kayıt tarihi : 18/02/10 Lakap : Tercih edilen Delph'dir. Haricinde; Eugé, Génia, Gyanna
| |
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 4:48 pm | |
| Çocuk oha beklenen şey. Yeni karakter açıp olabilirim. | |
|
| |
Rp Partneri : Yeni bir aşk aramaya hiç niyetim yok.. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 181 Kayıt tarihi : 18/02/10 Lakap : Tercih edilen Delph'dir. Haricinde; Eugé, Génia, Gyanna
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 4:49 pm | |
| Hai! Hmms öğrenci kişilik olcak ama. Yaşımı büyütmeyi düşünüyorum. 32 filan.. | |
|
| |
Stanislav Georgi Ianov
Banned
Rp Partneri : OOoooOooOOoo Karşıyakam oley :D Kan durumu : Safkan Aslında Yarı Yarıya Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 09/04/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 5:03 pm | |
| - Delphine Eugénie Jumeau demiş ki:
- Hai! Hmms öğrenci kişilik olcak ama. Yaşımı büyütmeyi düşünüyorum. 32 filan..
OOoOo xDD O zaman seni igora ayarlayalımm Igor Ianevski | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 5:04 pm | |
| Pöhh. Igor denen kişiliği pek sevmedim ben yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 5:28 pm | |
| Babam olmasın annneee. Açtım canım. Désmona. Soyadı şe'ederuk. | |
|
| |
Stanislav Georgi Ianov
Banned
| |
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 5:38 pm | |
| Öyle tipleri heç sevmem. Böö. Sanki kaçırcakmış gibi konuşuyosun nan (: 30 değül 32 Diskalifiye edildin. | |
|
| |
Stanislav Georgi Ianov
Banned
| |
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 6:03 pm | |
| Yazım kurallarına dikkat et. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Irene Candice Swane Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Brandon; aşkın yaşı yoktur (: Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 234 Kayıt tarihi : 23/04/10 Yaş : 29 Lakap : Candie, Iris.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Cuma Nis. 30, 2010 9:53 pm | |
| dost, abla/abi ve düşman aranmaktadır. İlgililere; RP partneride arıyorum ancak hafta içi çok açamadığımı belitmeliyim bunun dışında dost, abi/abla, düşman ve RP partnerinin RP seviyesinin 75 ve üzeri olmasını tercih ederim. Dost ve abi/abla aydınlık, düşman karanlık ve sevgili tarafsız olabilir. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. C.tesi Mayıs 01, 2010 12:17 pm | |
| Düşmanın olabilirim ^^
& Kendime bir üvey kardeş arıyorum ^^ |
|
| |
Irene Candice Swane Ravenclaw 5. Sınıf
Rp Partneri : Brandon; aşkın yaşı yoktur (: Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 234 Kayıt tarihi : 23/04/10 Yaş : 29 Lakap : Candie, Iris.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. C.tesi Mayıs 01, 2010 12:20 pm | |
| oley; bi düşmanım var afssa | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. C.tesi Mayıs 01, 2010 1:13 pm | |
| -Gülşah nan! Shina-chan'e üvey kardeş arıyodum ki!! Böö. Sen olabilirsin (=
-Öhm.. Evet. Ufak değişiklik oldu. Sadece terkedilmiş anne-kız kurgusu yapmayı düşünüyorum. Betül-chan. Uygun mu senin için??
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. C.tesi Mayıs 01, 2010 9:32 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. C.tesi Mayıs 01, 2010 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. C.tesi Mayıs 01, 2010 9:53 pm | |
| |
|
| |
Ovnérta Quisqaun Ravenclaw 4. Sınıf
Kan durumu : . Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 17/03/10
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. C.tesi Mayıs 01, 2010 10:06 pm | |