| Rp ilişkileri. | |
|
+29Katniss Quentin Bella Diana O'shéliâ Renesmee Da Silvera Eléonora Jane Pércival Mathilda Alitté Ronchéz Lyndséy Juli O'shéliâ. Charlotte D'Andro Amethystia Augustine Jasper M. Garcia Svetlana Lizziè Wind Crystal Gatés Lilith London Bennet Florence Ingrid Querelle Derek Quigley Irene Candice Swane Delphine Eugénie Jumeau Freja Lynxie Brenda Stormrage Ovnérta Quisqaun Nathaniel Laurel Evangeline L. Reinhardt Quite Clémente Igor Ianevski Océane Clémente Shina Kaycee Reinhardt Luciana De Felice Hei Tenou Stanislav Georgi Ianov Monica Schafer 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Renesmee Da Silvera Hufflepuff 3. Sınıf
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 17, 2010 5:09 pm | |
| tamam kim soyadını vem ünlüsünü değiştirecek? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 17, 2010 5:12 pm | |
| Pm ile konuşalım bence ^^ |
|
| |
Rp Partneri : İSTEMİYORUM!!!! Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 1098 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 28 Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 17, 2010 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Bella Diana O'shéliâ Gryffindor 4. Sınıf
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 211 Kayıt tarihi : 20/06/10 Lakap : Bell/Devil
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Haz. 21, 2010 4:35 pm | |
| -Bir arkadas grubu icin; *Birkac kiz ama sadece biri benim en yakin arkadasim olacak , her yaptigimi bilecek benle dedikodu yapacak biraz kendini begenmis ve huysuz olacak.Beraber cok eglenecegiz ^^. *1 Erkek ama canim kanim olucak , belki arada aramizda birkac gizli kapakli is olabilir (^^) ama herzaman birbirimizin yaninda olacagiz.
-Bir muzik grubu istiyorum; *Solist-ben (birden cok solist olabilir) *Gitartis *Baterist *v.b
PS :Lutfen p.m'le basvuruyu p.m yoluyla yapin. =))
En son Bellatrix Diana Fievre tarafından Ptsi Haz. 21, 2010 4:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Katniss Quentin Gelecek Postası Baş Editör Yardımcısı
Rp Partneri : ... Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 187 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Ptsi Haz. 21, 2010 4:38 pm | |
| Vayys tam benlik. Ben solist olabilir miyim? | |
|
| |
Luciana De Felice KSKS Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu & Kara Giyen
Özel yetenek : Metamorfmagus & Zihinbend Rp Partneri : Yalnız çalışırım. Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 633 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 32
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Haz. 23, 2010 2:45 pm | |
| Océane Clémente adlı karakterime abi arıyorum. 5. sınıf olmalı abi değilde ikiz de olabilir ama erkek olsun *.* abi de şöyle olabilir o ocak doğumlu olur ben kasım gibi gibi xD | |
|
| |
Kan durumu : Safkan Mesaj Sayısı : 211 Kayıt tarihi : 20/06/10 Lakap : Bell/Devil
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Haz. 23, 2010 2:55 pm | |
| - Bella Diana O'shéliâ demiş ki:
- -Bir arkadas grubu icin;
*Birkac kiz ama sadece biri benim en yakin arkadasim olacak , her yaptigimi bilecek benle dedikodu yapacak biraz kendini begenmis ve huysuz olacak.Beraber cok eglenecegiz ^^. *1 Erkek ama canim kanim olucak , belki arada aramizda birkac gizli kapakli is olabilir (^^) ama herzaman birbirimizin yaninda olacagiz.
-Bir muzik grubu istiyorum; *Solist-ben (birden cok solist olabilir) *Gitartis *Baterist *v.b
PS :Lutfen p.m'le basvuruyu p.m yoluyla yapin. =)) Muzik Grubu Icin ;-SolistBella Diana O'she. & Renesmee Da Silvera -BateristJulié Clouid O'she. Gitaristler,arka vokaller vb hala aranmaktadir.
En son Bella Diana O'shéliâ tarafından Çarş. Haz. 23, 2010 8:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Penélope Da Silvera Sitriptizci
Kan durumu : Melez. Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 23/06/10 Lakap : pen.
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Haz. 23, 2010 6:20 pm | |
| Da Silvera Malikanesine Ev Cini aranıyormuş xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Haz. 23, 2010 7:40 pm | |
| - Bella Diana O'shéliâ demiş ki:
- Bella Diana O'shéliâ demiş ki:
- -Bir arkadas grubu icin;
*Birkac kiz ama sadece biri benim en yakin arkadasim olacak , her yaptigimi bilecek benle dedikodu yapacak biraz kendini begenmis ve huysuz olacak.Beraber cok eglenecegiz ^^. *1 Erkek ama canim kanim olucak , belki arada aramizda birkac gizli kapakli is olabilir (^^) ama herzaman birbirimizin yaninda olacagiz.
PS :Lutfen p.m'le basvuruyu p.m yoluyla yapin. =))
Muzik Grubu Icin ;
-Solist Bella Diana O'she. -Baterist Julié Clouid O'she.
Gitaristler,arka vokaller vb hala aranmaktadir. Nereye ekleyeceğini biliyosun | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Çarş. Haz. 23, 2010 8:39 pm | |
| - Renesmee Da Silvera demiş ki:
Nereye ekleyeceğini biliyosun *Editledim | |
|
| |
Thomas Audrinas Dükkan Sahibi
Kan durumu : Safkan. Mesaj Sayısı : 96 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 31
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 24, 2010 1:07 pm | |
| Audrandinas Bar'da çalışacak müzisyenler. Müzik türü klasik yada metal olmalı.
x x x x Ayrıca barımda çalışacak birkaç garson tarzı eleman lazım. Öğrenci de olabilir. Farketmez. x x x x | |
|
| |
Dorotte Iynx Bach Müzisyen
Rp Partneri : yok daha. Kan durumu : Muggle Doğumlu Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 24/06/10 Yaş : 35
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Perş. Haz. 24, 2010 3:05 pm | |
| Iynx için bir azılı düşman arıyorrrum D | |
|
| |
Katherine Bonaparte Biçim Değiştirme Profesörü & Işık Yeminlisi
Rp Partneri : Yok. Kan durumu : Melez Mesaj Sayısı : 83 Kayıt tarihi : 27/06/10 Yaş : 29 Lakap : Kitty, Catty, Katt
| Konu: Geri: Rp ilişkileri. Salı Haz. 29, 2010 7:52 pm | |
| Dost, Düşman ya da kuzen (kuzen melez olmalı yalnız ) | |
|
| |
| Rp ilişkileri. | |
|